"mam dyplom lekarza " Tego nie wiedziałam, z wcześniejszych wpisów wywnioskowałam , że raczej pielęgniarką jesteś... Tym bardziej potwierdzasz , że wykształcenie o niczym nie świadczy.....
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
zamiast komantarza dla Talagi (dla Matkipolki również) (19)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
05.09.2010 (19:30)
-
05.09.2010 (19:44)jeszcze raz napiszę ..głupiemu trzeba ustapić ale sama zaczęlas .Wpis mówi sam za siebie jakim jesteś człowiekiem.Radosc sprawia ci obrażanie innych,jak na zewnątrz tak i wewnątrz i to jest prawda.musisz mieśc pesymistyczne nastawienie i wpadasz w złosc gdy ktos pisze jaki jest szczęśliwy i ,ze mu wyszło. Brak ci taktu ,wymyslasz historie na poczekaniu,jestes zła kobietą.Dlatego tak lubisz ranic innych.Sama chciałaś zebym tak napisała.
-
05.09.2010 (19:45)Ejka, podejrzewam, że i tak nie dotrze do tych powinno i jak powinno. Nie ma sensu tłumaczyć, ale co tam :) Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki :D
-
05.09.2010 (19:45)proszę mi napisac w jaki sposób mam usunać komentarz bo nie wiem..wiecie co ,szkoda mi czasu ... sądziałm,ze to bedzie miejsce dla kobiet normalnych ale tylko zawisc .
-
05.09.2010 (19:49)sagioEjka, podejrzewam, że i tak nie dotrze do tych powinno i jak powinno. Nie ma sensu tłumaczyć, ale co tam :) Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki :D
Ten ekskluzywny wortal zaczyna schodzić na psy.... Przez te wszystkie wpisy, kłótnie , komentarze osón które robią zbyteczny zamęt. Ejka buziam i ciuciam :* -
05.09.2010 (19:52)
-
05.09.2010 (19:59)MATKAPOLKAproszę mi napisac w jaki sposób mam usunać komentarz bo nie wiem..wiecie co ,szkoda mi czasu ... sądziałm,ze to bedzie miejsce dla kobiet normalnych ale tylko zawisc .więc po co go pisałaś skoro chcesz usuwać? wstyd?
-
05.09.2010 (20:00)
-
05.09.2010 (20:07)
-
05.09.2010 (20:28)Znowu żre komentarze , Ejki w oczach mi zniknął...Ejka pozdrawiam raz jeszcze , musisz być silna ;DDDD
-
05.09.2010 (20:36)MATKAPOLKAjeszcze raz napiszę ..głupiemu trzeba ustapić ale sama zaczęlas .Wpis mówi sam za siebie jakim jesteś człowiekiem.Radosc sprawia ci obrażanie innych,jak na zewnątrz tak i wewnątrz i to jest prawda.musisz mieśc pesymistyczne nastawienie i wpadasz w złosc gdy ktos pisze jaki jest szczęśliwy i ,ze mu wyszło. Brak ci taktu ,wymyslasz historie na poczekaniu,jestes zła kobietą.Dlatego tak lubisz ranic innych.Sama chciałaś zebym tak napisała.
Matkapolka to znaczy, że tobie coś wyszło? :D Poranny stolec? -
05.09.2010 (20:51)mesnaZnowu żre komentarze , Ejki w oczach mi zniknął...Ejka pozdrawiam raz jeszcze , musisz być silna ;DDDDMesna - również pozdrawiam :)
-
05.09.2010 (20:52)agusiaR
Matkapolka to znaczy, że tobie coś wyszło? :D Poranny stolec?MATKAPOLKAjeszcze raz napiszę ..głupiemu trzeba ustapić ale sama zaczęlas .Wpis mówi sam za siebie jakim jesteś człowiekiem.Radosc sprawia ci obrażanie innych,jak na zewnątrz tak i wewnątrz i to jest prawda.musisz mieśc pesymistyczne nastawienie i wpadasz w złosc gdy ktos pisze jaki jest szczęśliwy i ,ze mu wyszło. Brak ci taktu ,wymyslasz historie na poczekaniu,jestes zła kobietą.Dlatego tak lubisz ranic innych.Sama chciałaś zebym tak napisała.Agusia :DDD -
05.09.2010 (21:15)i widze, ze sie nie ukazalo moje pozdrawiam ... bo co tu komentowac ... i prosze zajrzyj do skrzynki
-
05.09.2010 (21:17)luciai widze, ze sie nie ukazalo moje pozdrawiam ... bo co tu komentowac ... i prosze zajrzyj do skrzynkiLucia :) również odpozdrowywuję (o matko ale wyszło słowo) - odp poszła
-
05.09.2010 (21:53)ja wiedziałam dziewczątka, że jak zacznę od tyłu nadrabiać, to mi się włos zjeży, ale chyba jednak Was nie doceniłam ...
-
05.09.2010 (22:09)tosia2ja wiedziałam dziewczątka, że jak zacznę od tyłu nadrabiać, to mi się włos zjeży, ale chyba jednak Was nie doceniłam ...Tosiu - od tyłu to nie zawsze przyjemnie :DDD Buziaki
-
05.09.2010 (22:13)ejkaTosiu - od tyłu to nie zawsze przyjemnie :DDD Buziakitosia2ja wiedziałam dziewczątka, że jak zacznę od tyłu nadrabiać, to mi się włos zjeży, ale chyba jednak Was nie doceniłam ...
Ejkuś, no już dziś tą prostą życiową prawdę pojęłam ;-))) Cmokam, kciukam :-* -
10.09.2010 (20:59)