hej,bylam przez 3lata wegetariankai bardzo dobrze sie czulam.obecnie jem mieso ale jak najmniej,duzo warzyw i ruchu,jst O.k,najwazniejsza to rownowaga.
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
WEGETARIANIZM- dieta czy styl życia? (6)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
07.06.2010 (12:54)~regaa
-
07.06.2010 (22:16)~noelleJestem starą weteranką ,nie jadam mięsa ponad 23 lata i chociaz jestem juz w wieku 62 lata, to sadząc po opiniach innych, nie wyględam na tyle.Moja cera i włosy są w dobrej kondycji, nie stosuję kosmetyków bo mam uczulenie na zapachy.Dodać muszę,że jestem alergikiem od zawsze.Nie stosuję tez żadnych wyszukanych potraw, jem wszystko oprócz mięsa.,jestem ogólnie zdrowa i mam wyniki z badan krwi zawsze w normie.Pozdrawiam .
-
08.06.2010 (00:42)wypadajace wlosy? owszem WLOSY MI WYPADALY ALE JAK JADLAM MIESO; teraz jestem wege i wszyscy mi mowia ze mam piekne lsniace włosy, pozdrawiam
-
08.06.2010 (00:43)~noelleJestem starą weteranką ,nie jadam mięsa ponad 23 lata i chociaz jestem juz w wieku 62 lata, to sadząc po opiniach innych, nie wyględam na tyle.Moja cera i włosy są w dobrej kondycji, nie stosuję kosmetyków bo mam uczulenie na zapachy.Dodać muszę,że jestem alergikiem od zawsze.Nie stosuję tez żadnych wyszukanych potraw, jem wszystko oprócz mięsa.,jestem ogólnie zdrowa i mam wyniki z badan krwi zawsze w normie.Pozdrawiam .:)
-
08.06.2010 (00:43)~regaahej,bylam przez 3lata wegetariankai bardzo dobrze sie czulam.obecnie jem mieso ale jak najmniej,duzo warzyw i ruchu,jst O.k,najwazniejsza to rownowaga.szkoda, ze jesz miecho
-
09.07.2010 (16:17)~daria sz.szkoda regaa,że nie jesteś już wege.ja mam 12 lat i od dwóch lat rozumię co znaczy cierpienie bezsilnych zwierzatek.nie używam dezodorantów testowanych na zwierzakach oraz mydeł- niczego test on animals.jak będę miała 18-tkę będę weganką.I LOVE YOU TOO ANIMALS!