kup sobie CIRRUS, mi pomógł :)))) Zdrowia życzę :))
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Spotkał katar Katarzynę ;) (23)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
13.12.2011 (08:44)
-
13.12.2011 (08:48)IBuprom zatoki łykam,podobnie działa. Tobie tez zdrowia:)
martinikup sobie CIRRUS, mi pomógł :)))) Zdrowia życzę :))
-
13.12.2011 (08:56)Mi też trochę zatoki dokuczają, ale glowa to dziś mnie boli z innych przyczyn ...
-
13.12.2011 (09:56)Kejzula - czosnek w dziurki... Niezawodny i sprawdzony pomysł Maniutki (tylko dziurek nie pomyl ofkors) Buziam Cię smarkata :)))
-
13.12.2011 (10:02)na mnie czosnek nie podzialal ale 7 dni to na kazda dziurke licz bo razem sie nigdy nie zaczyna. Mialam takie cholerstwo W Castel di lama. Trzymalo mnie 2 tygodnie ale od tego czasu spokoj. Moze podzialalo, jak szczepionka. Nie szalej z tymi cwiczeniami bo katar tego nie lubi. Katar lubi cieplo i spokoj. Buziaku
-
13.12.2011 (10:27)
-
13.12.2011 (10:30)Twojego bólu głowy to ja Ci zazdraszczam ;)
wendyMi też trochę zatoki dokuczają, ale glowa to dziś mnie boli z innych przyczyn ...
-
13.12.2011 (10:31)Ejka,mówisz? Ale ja mam nos juz tak zdrapany ze faktycznie w inną dziurkę mniej bolesnie by było ;) Buziam:*
ejkaKejzula - czosnek w dziurki... Niezawodny i sprawdzony pomysł Maniutki (tylko dziurek nie pomyl ofkors) Buziam Cię smarkata :)))
-
13.12.2011 (10:32)Dwa tyg mówisz? buuu:( Z cwiczeniami nie szaleje,gorzej ze pracy odpuscic nie mogę. Buziam:*
luciana mnie czosnek nie podzialal ale 7 dni to na kazda dziurke licz bo razem sie nigdy nie zaczyna. Mialam takie cholerstwo W Castel di lama. Trzymalo mnie 2 tygodnie ale od tego czasu spokoj. Moze podzialalo, jak szczepionka. Nie szalej z tymi cwiczeniami bo katar tego nie lubi. Katar lubi cieplo i spokoj. Buziaku
-
13.12.2011 (11:02)U mnie też pod koniec roku najwięcej. Nagle wszyscy się budzą i chcą czegoś koniecznie przed nowym rokiem. Ale po cichu, żeby nie zapeszyć zaczynam powoli olewać system:) Oddechu pełną piersią i niezakatarzonym nosem życzę:) I zanietrzeźwienia!!!
-
13.12.2011 (11:43)współczuje :( pamiętam jeszcze jakie to to jest upierdliwe.. choć powoli to uczucie niknie w mrokach niepamięci a to z tego powodu, że jak tylko kichnę to lecę zażyć " nalewkę mamuni" jak pieszczotliwie nazwały ją moje dzieci.. jeśli chcesz mogę się podzielić przepisem, choć już kiedyś o nim pisałam :)
-
13.12.2011 (11:43)współczuje :( pamiętam jeszcze jakie to to jest upierdliwe.. choć powoli to uczucie niknie w mrokach niepamięci a to z tego powodu, że jak tylko kichnę to lecę zażyć " nalewkę mamuni" jak pieszczotliwie nazwały ją moje dzieci.. jeśli chcesz mogę się podzielić przepisem, choć już kiedyś o nim pisałam :)
-
13.12.2011 (11:44)
-
13.12.2011 (12:10)dzieki :* moze ja tez zaczne olewac???
malinahU mnie też pod koniec roku najwięcej. Nagle wszyscy się budzą i chcą czegoś koniecznie przed nowym rokiem. Ale po cichu, żeby nie zapeszyć zaczynam powoli olewać system:) Oddechu pełną piersią i niezakatarzonym nosem życzę:) I zanietrzeźwienia!!!
-
13.12.2011 (12:11)chcę przepis!!! plizzzz:)
constanswspółczuje :( pamiętam jeszcze jakie to to jest upierdliwe.. choć powoli to uczucie niknie w mrokach niepamięci a to z tego powodu, że jak tylko kichnę to lecę zażyć " nalewkę mamuni" jak pieszczotliwie nazwały ją moje dzieci.. jeśli chcesz mogę się podzielić przepisem, choć już kiedyś o nim pisałam :)
-
13.12.2011 (12:12)mówisz? siostry nalezy słuchac,nawet młodszej ;) jakos dziwnie szybko sie te nasze urodziny zblizają,nie?
Damabezwoaluzanietrzeźwienie mogłoby na katar pomóc:)))))
-
13.12.2011 (12:24)Kejzi.. dla hardkorowców .. 30 dag czosnku posiekać i zalać 1 l soku z ogórków kiszonych.. zażywać w przewiewnym pomieszczeniu, bo gdy otworzymy słoik, to zapaszek jest powalający.. zapobiegawczo 1łyżkę a gdy przypili i ze 4 łyżki dziennie .. po zażyciu koniecznie umyć zęby.. dokładnie!!
wersja łagodniejsza- 6ząbków czosnku rozdrobnić , dodać sok wyciśnięty z 2 cytryn i zalać 0,5 l przegotowanej wody.. odstawić na 1 dzień, potem przecedzić i dodać 2 łyżki miodu naturalnego.. pić kieliszek dziennie lub więcej dla szybszego efektu..
oczywiście czosnek w obu przypadkach musi być polski a nie jakiś chińczyk..
mam nadzieję, że pomoże choc w tak zaawansowanym stadium to nie jestem pewna :( -
13.12.2011 (12:24)Kejzi.. dla hardkorowców .. 30 dag czosnku posiekać i zalać 1 l soku z ogórków kiszonych.. zażywać w przewiewnym pomieszczeniu, bo gdy otworzymy słoik, to zapaszek jest powalający.. zapobiegawczo 1łyżkę a gdy przypili i ze 4 łyżki dziennie .. po zażyciu koniecznie umyć zęby.. dokładnie!!
wersja łagodniejsza- 6ząbków czosnku rozdrobnić , dodać sok wyciśnięty z 2 cytryn i zalać 0,5 l przegotowanej wody.. odstawić na 1 dzień, potem przecedzić i dodać 2 łyżki miodu naturalnego.. pić kieliszek dziennie lub więcej dla szybszego efektu..
oczywiście czosnek w obu przypadkach musi być polski a nie jakiś chińczyk..
mam nadzieję, że pomoże choc w tak zaawansowanym stadium to nie jestem pewna :( -
13.12.2011 (12:33)kejzi32mówisz? siostry nalezy słuchac,nawet młodszej ;) jakos dziwnie szybko sie te nasze urodziny zblizają,nie?Damabezwoaluzanietrzeźwienie mogłoby na katar pomóc:)))))
kurde , kurdę wcale sie nie czuje młodsza, a bliźniacze urodziny powinnyśmy kiedyś razem poswietowac, broń boze nie wirtualnie. -
13.12.2011 (12:34)constansKejzi.. dla hardkorowców .. 30 dag czosnku posiekać i zalać 1 l soku z ogórków kiszonych.. zażywać w przewiewnym pomieszczeniu, bo gdy otworzymy słoik, to zapaszek jest powalający.. zapobiegawczo 1łyżkę a gdy przypili i ze 4 łyżki dziennie .. po zażyciu koniecznie umyć zęby.. dokładnie!!wersja łagodniejsza- 6ząbków czosnku rozdrobnić , dodać sok wyciśnięty z 2 cytryn i zalać 0,5 l przegotowanej wody.. odstawić na 1 dzień, potem przecedzić i dodać 2 łyżki miodu naturalnego.. pić kieliszek dziennie lub więcej dla szybszego efektu.. oczywiście czosnek w obu przypadkach musi być polski a nie jakiś chińczyk.. mam nadzieję, że pomoże choc w tak zaawansowanym stadium to nie jestem pewna :(
Znam tę wersje ogrkową, dzieci moje tym poiłam jakis czas temu:)