ależ dawno Cię nie widziałam :) dla mnie zimowe wieczory to głównie sofa.. kocyk.. film.. książka.. wesołe, brązowe oczy.. herbata.. winko.. wesołe, brązowe oczy.. :))
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
sennie... (15)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
08.02 (18:31)
-
08.02 (18:35)Dawno Cie nie bylo. Zima tak wplywa na nasz nastroj. Sennie i slodko. Pozdrawiam serdecznie :)))
-
08.02 (18:37)Archie..., nowe cele?, plany...? to ja kciukuję...;))
a z zimą...? daaaamy radę...;))
ściskam;) -
08.02 (18:46)
-
08.02 (19:07)Puudelku, a jakoś tak życie w realu mnie wciągnęło, że mało czasu mam na dts :( dla mnie wieczory zimowe czy nie, to tylko praca i praca głównie... :( pozdrawiam i zazdraszczam tych brązowych oczu :)) puudelależ dawno Cię nie widziałam :) dla mnie zimowe wieczory to głównie sofa.. kocyk.. film.. książka.. wesołe, brązowe oczy.. herbata.. winko.. wesołe, brązowe oczy.. :))
-
08.02 (19:08)Lucia, ano nie było :( a zimę taką białą i mroźną zaczynam na nowo lubić ;)) tylko, że energia gdzies ucieka w tym tygodniu :/ pozdrawiam również ;)luciaDawno Cie nie bylo. Zima tak wplywa na nasz nastroj. Sennie i slodko. Pozdrawiam serdecznie :)))
-
08.02 (19:09)Dorotko, no jakoś tak wyszło, nie w nowy rok, tylko z opóźnieniem ale się wykluło to i owo :)) a do konca zimy już niewiele zostało :)) buziamdorota-lArchie..., nowe cele?, plany...? to ja kciukuję...;))a z zimą...? daaaamy radę...;))ściskam;)
-
08.02 (19:09)Robuś, męczące to jest, im ja bardziej na "nie" jestem, tym trudniej sie uwolnić od tych gadzin wszelakich... i mnożą się jak te króliki :DDDroberta2Typowe. Uciekasz, to Cię gonią:DDDD
-
08.02 (21:42)Ty jak zawsze, plan, praca, obowiązki, ale ja Cię rozumiem, bo mam tak samo
-
08.02 (22:15)jejuuu , o 18 popełniasz wpis i ...jeszcze... w łózku ????? no , chyba że z baldachimem ))))) pzdr
-
08.02 (23:36)Jarzębinko, praca, plany - to zdaje egzamin w moim życiu, w przeciwieństwie do zawirowan jakie życie funduje mi w prywatnej sferze :) jarzebinaTy jak zawsze, plan, praca, obowiązki, ale ja Cię rozumiem, bo mam tak samo
-
08.02 (23:37)SWL, oj w łóżku to ja bym chciala być, nawet cały dzień :)) a jeszcze z baldachimem... hmmm chociaż roztocza nagromadzone by mnie wygnały z niego z prędkoscią kichnięcia :DDD nic to, idę spać, więc dobranoc :)) stara-wysoka-ladnajejuuu , o 18 popełniasz wpis i ...jeszcze... w łózku ????? no , chyba że z baldachimem ))))) pzdr
-
08.02 (23:40)zżarło mi koment :(( masz rację, to typowe... chociaż jednocześnie denerwujace, im ja bardziej na "nie", to faceci mnożą się wokół :/ nie powiem, wesoło jest... ale i męcząco czasem... roberta2Typowe. Uciekasz, to Cię gonią:DDDD
-
08.02 (23:49)jak w "dlaczego mężczyźni kochają zołzy " ;-)
archie30zżarło mi koment :(( masz rację, to typowe... chociaż jednocześnie denerwujace, im ja bardziej na "nie", to faceci mnożą się wokół :/ nie powiem, wesoło jest... ale i męcząco czasem... roberta2Typowe. Uciekasz, to Cię gonią:DDDD
-
09.02 (06:55)STL, może i kochają zołzy... pytanie tylko, czy ja zołzą jestem... :))) stara-wysoka-ladnajak w "dlaczego mężczyźni kochają zołzy " ;-) archie30zżarło mi koment :(( masz rację, to typowe... chociaż jednocześnie denerwujace, im ja bardziej na "nie", to faceci mnożą się wokół :/ nie powiem, wesoło jest... ale i męcząco czasem... roberta2Typowe. Uciekasz, to Cię gonią:DDDD