... ja sie dolacze z czerwonym winem ... bo dzien mialam, jak .... badante ... cin cin ... ja bez rybki ... bo czerwone pokoja temperature lubi
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
rybka lubi pływać ;-) (77)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
08.09.2010 (21:47)
-
08.09.2010 (21:49)
-
08.09.2010 (22:00)Tośka jestem melduję się z piwkiem, bo uparcie grilowałam, ale piwa na tym wietrze nie odważyłam się napić, więc sole uzupełniam teraz. Rybki hi hi posiadam, ale no do piwa ..nie pasują. A ...nie będę Ci tak z tym piwem zaniżać exlusivu?
-
08.09.2010 (22:02)Lucia :-))) Ja mam czerwone w lodówce, ale nie przepadam, jakieś przyciężkie dla mnie cy cós ;-))) Ale - cin cin :-))) Opijam ... samotność ;-)
-
08.09.2010 (22:03)
-
08.09.2010 (22:04)tosia2Ewa, przetestuj mołdawskie, całkiem fajne są :-))) stuk stuk :-)
O widzę, że z moim bratem mogłabys zasiąśc on też zawsze mołdawskie powtrza. -
08.09.2010 (22:05)tosia2Lucia :-))) Ja mam czerwone w lodówce, ale nie przepadam, jakieś przyciężkie dla mnie cy cós ;-))) Ale - cin cin :-))) Opijam ... samotność ;-)
Tośka jaka samotność??? Wiesz ile tu nas??? -
08.09.2010 (22:05)Toia, no proszę Cię ;-D Exlusive to towarzystwo jest, a ekskluzywne towarzystwo samo sobie trunki dobiera ;-D Ja miałam dziś chęć na martini, choć chęć ta została mocno nadwyrężona przez kierowcę autobusu, który w sposób masakryczny w korku bujał ...Pierwszy raz w życiu w normalnym miejskim autobusie zrobiło mi się niedobrze ...
-
08.09.2010 (22:06)
-
08.09.2010 (22:07)toiaTośka jaka samotność??? Wiesz ile tu nas???tosia2Lucia :-))) Ja mam czerwone w lodówce, ale nie przepadam, jakieś przyciężkie dla mnie cy cós ;-))) Ale - cin cin :-))) Opijam ... samotność ;-)
Toia, ja swoją prywatną ...samotność ;-))) opijam :-) -
08.09.2010 (22:08)toiaTośka jaka samotność??? Wiesz ile tu nas???tosia2Lucia :-))) Ja mam czerwone w lodówce, ale nie przepadam, jakieś przyciężkie dla mnie cy cós ;-))) Ale - cin cin :-))) Opijam ... samotność ;-)
że tłum tutaj jest to ja miałam nadzieję, a literówki proszę olać - piwem olać mocccno ;-D -
08.09.2010 (22:08)toiaSzlag by to z tymi literkami-wybaczcie, zżera mi czy co?ja juz nawet nie patrze ... bo, jak patrze to nie widze, jak wysle ... to czytam i wlosy mi deba staja ... ale czy to problem
-
08.09.2010 (22:08)To ok. Zostaję przy piwku. A może własna komunikacja? Nie wolisz? Ekologia?
-
08.09.2010 (22:09)luciaja juz nawet nie patrze ... bo, jak patrze to nie widze, jak wysle ... to czytam i wlosy mi deba staja ... ale czy to problemtoiaSzlag by to z tymi literkami-wybaczcie, zżera mi czy co?
mam wrażenie, że zaraz całkiem dla nas przestanie to być problemem ;-D W końcu alkohol swoje prawa ma ;-D -
08.09.2010 (22:11)tosia2Toia, ja swoją prywatną ...samotność ;-))) opijam :-)toiaTośka jaka samotność??? Wiesz ile tu nas???tosia2Lucia :-))) Ja mam czerwone w lodówce, ale nie przepadam, jakieś przyciężkie dla mnie cy cós ;-))) Ale - cin cin :-))) Opijam ... samotność ;-)
Tośka ale to też dobry stan bo ...oczekiwania:) -
08.09.2010 (22:11)tosia2Ewa, przetestuj mołdawskie, całkiem fajne są :-))) stuk stuk :-)piłam ostatnio mołdawskie i potwierdzam: bardzo dobre :)
-
08.09.2010 (22:12)tosia2mam wrażenie, że zaraz całkiem dla nas przestanie to być problemem ;-D W końcu alkohol swoje prawa ma ;-Dluciaja juz nawet nie patrze ... bo, jak patrze to nie widze, jak wysle ... to czytam i wlosy mi deba staja ... ale czy to problemtoiaSzlag by to z tymi literkami-wybaczcie, zżera mi czy co?
Hmmm...najwyżej te co wstaną rano i zajrzą DTSów:))) -
08.09.2010 (22:12)toiaTo ok. Zostaję przy piwku. A może własna komunikacja? Nie wolisz? Ekologia?w Polsce to normalny napój, gdzie indziej (no wiesz hehehe) de mode czy jak się to pisze
-
08.09.2010 (22:13)
-
08.09.2010 (22:14)toiaTośka ale to też dobry stan bo ...oczekiwania:)tosia2Toia, ja swoją prywatną ...samotność ;-))) opijam :-)toiaTośka jaka samotność??? Wiesz ile tu nas???tosia2Lucia :-))) Ja mam czerwone w lodówce, ale nie przepadam, jakieś przyciężkie dla mnie cy cós ;-))) Ale - cin cin :-))) Opijam ... samotność ;-)
Toia, na co czekania? Na już swoje mam ... Teraz - raczej już tylko na starcia mogę czekać ;-)