mistrz On jest, i nie tylko szewski z Tczewa :))))
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Remedium (24)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
07.02 (15:02)
-
07.02 (15:04)Szmygry - Mistrz nad Mistrze, że tak skromnie dodam:Dszmygrymistrz On jest, i nie tylko szewski z Tczewa :))))
-
07.02 (15:05)znaaam to..., też wierna jestem...;DD
Szmusie..., ładnie to się tak rozbijać...?;)) -
07.02 (15:11)ale smieci mu nie przejrzałaś?Uspokój Pana A nie jest jeszcze aż tak źle:DD
-
07.02 (15:15)Dorota, kogo wielbisz? Też PF?dorota-lznaaam to..., też wierna jestem...;DDSzmusie..., ładnie to się tak rozbijać...?;))
-
07.02 (15:17)PF lubię..., muszę powiedzieć, że mój M. wielbi pana Piotra..., natomiast ja wierna jestem też Piotrowi..., ale Adamczykowi...;DD smilingeyesDorota, kogo wielbisz? Też PF?dorota-lznaaam to..., też wierna jestem...;DDSzmusie..., ładnie to się tak rozbijać...?;))
-
07.02 (15:20)dorota-lznaaam to..., też wierna jestem...;DDSzmusie..., ładnie to się tak rozbijać...?;))
ach przepraszam, trochę oślepłam na kaprawe małe zakatarzone oczka :) -
07.02 (15:21)Aaa. też bym z łóżka nie wykopała jak mawia Kamila-koleżanka:Ddorota-lPF lubię..., muszę powiedzieć, że mój M. wielbi pana Piotra..., natomiast ja wierna jestem też Piotrowi..., ale Adamczykowi...;DD smilingeyesDorota, kogo wielbisz? Też PF?dorota-lznaaam to..., też wierna jestem...;DDSzmusie..., ładnie to się tak rozbijać...?;))
-
07.02 (15:21)szmygryach przepraszam, trochę oślepłam na kaprawe małe zakatarzone oczka :)dorota-lznaaam to..., też wierna jestem...;DDSzmusie..., ładnie to się tak rozbijać...?;))Szmy..., Ty bido...;) zdrowia...;)
-
07.02 (15:21)Szmygry - kara musi być. Napisz kogo wielbisz:Dszmygryach przepraszam, trochę oślepłam na kaprawe małe zakatarzone oczka :)dorota-lznaaam to..., też wierna jestem...;DDSzmusie..., ładnie to się tak rozbijać...?;))
-
07.02 (15:22)smilingeyesAaa. też bym z łóżka nie wykopała jak mawia Kamila-koleżanka:Ddorota-lPF lubię..., muszę powiedzieć, że mój M. wielbi pana Piotra..., natomiast ja wierna jestem też Piotrowi..., ale Adamczykowi...;DD smilingeyesDorota, kogo wielbisz? Też PF?dorota-lznaaam to..., też wierna jestem...;DDSzmusie..., ładnie to się tak rozbijać...?;))hahahaa..., o to to...;DD
-
07.02 (15:32)Uspokój Pana A. , w smieciach nie przegrzebałaś, tylko do apteki poszłaś:DDD wsio w porządku
-
07.02 (16:03)Damo:-) uspokajam go zawsze. Choć nie złożę przysięgi, żeby gdybym sama w windzie z rzeczonym zatrzymała się między piętrami..... ;-))DamabezwoaluUspokój Pana A. , w smieciach nie przegrzebałaś, tylko do apteki poszłaś:DDD wsio w porządku
-
07.02 (16:14)(...) Damo - uspakajam Pana A. W śmieciach nie grzebię, ale nie przysięgnę, że gdybym się zatrzasnęła w windzie z PF to nie rzuciłabym się na biedaka:DDamabezwoaluUspokój Pana A. , w smieciach nie przegrzebałaś, tylko do apteki poszłaś:DDD wsio w porządku
-
07.02 (16:17)
-
07.02 (16:32)hmmm,lubie Fronczewskiego ale to nie typ do lóżka. W tej kwestii bliższy mi Clooney jest ;) No i Bułecka,juz sie nie moge doczekac 23 marca!!!
-
07.02 (16:53)smilingeyesSzmygry - kara musi być. Napisz kogo wielbisz:Dszmygryach przepraszam, trochę oślepłam na kaprawe małe zakatarzone oczka :)dorota-lznaaam to..., też wierna jestem...;DDSzmusie..., ładnie to się tak rozbijać...?;))
wielbię m.in: Vala Kilmera przed utyciem na wieprzka, Morrisona, James'a Deena na plakacie bo w filmach rzadko widuję, a co do rodzimych idoli to mam kłopot... Fronczewki i Zapasiewicz są jak najbardziej. Młodzi jacyś tacy niewyrobieni. Poza tym ja raczej jestem fanką takich więcej oberwanych obszarpańców z kłakami na oczach :))))) -
07.02 (16:54)kejzi32hmmm,lubie Fronczewskiego ale to nie typ do lóżka. W tej kwestii bliższy mi Clooney jest ;) No i Bułecka,juz sie nie moge doczekac 23 marca!!!
ach matko, zapomiałam na śmierć o Bułecce!!!! -
07.02 (17:26)
-
07.02 (17:56)