zobaczymy czy uda mi sie powiedziec Ci dzień dobry!!!
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
......powtorka z rozrywki... (13)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
10.03.2010 (10:10)
-
10.03.2010 (10:12)
-
10.03.2010 (10:15)...no 1 komentarz wcielo, dzien dobry, wchodze przez plot, czyli "wasze artykuly", gdzie, jest kilka wpisow biezacych....
-
10.03.2010 (11:08)Luciu..zauważyłam,że coś się zacina,ale myślałam,ze to mój komp. jakiś zawirusowany i dlatego..Nie będę się rozpisywać,bo nie wiem czy się to pojawi..a co jest grane??tego nie wiem : /
-
10.03.2010 (11:38)Luciu Kochana, Dzień dobry Ci przede wszystkim.
Mam nadzieję, że mnie "słyszysz", a ten komentarz się pojawi. :-)
Na wszelki wypadek kopiuję go.
Buziaki. -
10.03.2010 (11:48)....dzien dobry , Mile Moje, ja tez nie wiem , czy to przeczytacie... raz moj komentarz jest, a raz nie... ale wchodze, przez strony, ktore dzialaja i maja podglad na dzienniki... juz, kiedys tak mialam, bardzo to stresujace, ale, na technike nie ma rady...
-
10.03.2010 (12:15)Ja mam problem z artykułami. Raz wejdzie komentarz, pięć razy nie. I do tego to klikanie na podoba mi się. Co z tego, że mi się podoba, jak nic się nie dodaje?
-
10.03.2010 (12:57)znacie slowo "dystans" ? to tylko strona internetowa, a odnosze wrazenie, ze dla niektorych jest jak "byc albo nie byc" - problem techniczny jest jak kleska zywiolowa; i ta histeria, ze wpis sie nie ukazal natychmiast, pisany po 5 razy, mimo ze 5 minut pozniej ukazuja sie hurtem wszystkie - wyluzujcie dziewczyny, bo to podniecenie jest niezdrowe
-
10.03.2010 (18:18)egoznacie slowo "dystans" ? to tylko strona internetowa, a odnosze wrazenie, ze dla niektorych jest jak "byc albo nie byc" - problem techniczny jest jak kleska zywiolowa; i ta histeria, ze wpis sie nie ukazal natychmiast, pisany po 5 razy, mimo ze 5 minut pozniej ukazuja sie hurtem wszystkie - wyluzujcie dziewczyny, bo to podniecenie jest niezdrowezdrowe Ego,zdrowe :))) mam tak niskie ciśnienie,że jak mi je TU podniosą,to nie muszę pić kilku kaw ; )..więc się nie irytuj
-
10.03.2010 (20:58)Luciu! mam tak samo, szczególnie dotyczy to moich komentarzy. Chyba musimy jakoś przecierpieć. Odwiedziłam profil administratora - biedny człowiek musi tyle spraw wyjaśniać.
Życzę dużo samozaparcia! -
10.03.2010 (21:07)jinpousenLuciu! mam tak samo, szczególnie dotyczy to moich komentarzy. Chyba musimy jakoś przecierpieć. Odwiedziłam profil administratora - biedny człowiek musi tyle spraw wyjaśniać. Życzę dużo samozaparcia!
...dobry ( nie dobry ) wieczor Jin ... musimy to przecierpec... sciskam serdecznie -
10.03.2010 (21:12)Dobry wieczor Lucia:) Mam nadzieje ze wszystko juz gra.. Slodkich snow :)
-
10.03.2010 (21:35)veronica81Dobry wieczor Lucia:) Mam nadzieje ze wszystko juz gra.. Slodkich snow :)
...nie grq skarbie, ale co zrobic... trzeba sie uzbroic w cierpliwosc, jutro nowy dzien, mam nadzieje, ze powiemy sobie dzien dobry, bez przeszkod...spij dobrze... a Italii mowimy " sogni d'oro "( zlotych snow )