i z całymi rajstopami :P:P :D piękni oni są oba dwa :D
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Ogólna generalizacja (17)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
07.02 (11:00)
-
07.02 (11:02)O tak, Kozo Droga! z całymi rajstopami. Dobrze, że mogę jego zbrodnię ukryć w kozaczkach:D w kórych zwykle biurze nie chodzę bo mi za gorąco!!! :Dkozarogatai z całymi rajstopami :P:P :D piękni oni są oba dwa :D
-
07.02 (11:03)
-
07.02 (11:07)Jak się nauczysz już szczegółowo generalizować to daj znać :D Może i mnie się przyda, nic nie wiadomo :D
-
07.02 (11:20)Kejzi, wiesz póki co mam jeszcze siłę się z tego śmiać. Ale Miszczu to wampir energetyczny i ja moge nie dać rady na dłuższą metę.:((kejzi32szczegółowo generalizując to wesoło masz ;)))
-
07.02 (11:20)hahahaa..., predator seksu...;DDD
nastroje są bardzo pogodne..., i niech tak zostanie...;DD -
07.02 (11:29)Umarłam jak usłyszałam po raz pierwszy. I do tego trzeba sobie dodac obraz Księciunia w koszuli w kratkę granatową igranatowym sweterku jak dziś lub koszuli w czerwone paski i zielonym sweterku na to. :Ddorota-lhahahaa..., predator seksu...;DDDnastroje są bardzo pogodne..., i niech tak zostanie...;DD
-
07.02 (11:29)LAdy - you never know:D się nauczę to ogłoszę wszem i wobec.:DLadyStardustJak się nauczysz już szczegółowo generalizować to daj znać :D Może i mnie się przyda, nic nie wiadomo :D
-
07.02 (11:33)smilingeyesUmarłam jak usłyszałam po raz pierwszy. I do tego trzeba sobie dodac obraz Księciunia w koszuli w kratkę granatową igranatowym sweterku jak dziś lub koszuli w czerwone paski i zielonym sweterku na to. :Ddorota-lhahahaa..., predator seksu...;DDDnastroje są bardzo pogodne..., i niech tak zostanie...;DDoplułam monitor, Smili...;DDDD
-
07.02 (11:38)Dorota, to wytrzyj bo ci się mazy zrobią:-) na monitorze of course! A mnie nie do śmiechu bo dostaliśmy maila z USA w sprawie wyników finansowych. D..a czarna. dorota-loplułam monitor, Smili...;DDDDsmilingeyesUmarłam jak usłyszałam po raz pierwszy. I do tego trzeba sobie dodac obraz Księciunia w koszuli w kratkę granatową igranatowym sweterku jak dziś lub koszuli w czerwone paski i zielonym sweterku na to. :Ddorota-lhahahaa..., predator seksu...;DDDnastroje są bardzo pogodne..., i niech tak zostanie...;DD
-
07.02 (11:51)Dorota:-) to musisz wytrzec monitor bo ci się kropki na stłe porobią:) mnie już mniej do śmiechu bo przyszły komentarze z USA do prezentacji. Nie jest wesoło i dupa czarna.:((dorota-loplułam monitor, Smili...;DDDDsmilingeyesUmarłam jak usłyszałam po raz pierwszy. I do tego trzeba sobie dodac obraz Księciunia w koszuli w kratkę granatową igranatowym sweterku jak dziś lub koszuli w czerwone paski i zielonym sweterku na to. :Ddorota-lhahahaa..., predator seksu...;DDDnastroje są bardzo pogodne..., i niech tak zostanie...;DD
-
07.02 (12:27)he he he, to mi było potrzebne na poprawę nastroju wśród ogólnego zasmarkania :)))))
-
07.02 (12:30)Cześć Szmygry:D na zasmarkanie dobre są dwa leki sinupret - małe zielone tabletki, sinuspax - średnie białe do ssania:Dszmygryhe he he, to mi było potrzebne na poprawę nastroju wśród ogólnego zasmarkania :)))))
-
07.02 (12:39)smilingeyesCześć Szmygry:D na zasmarkanie dobre są dwa leki sinupret - małe zielone tabletki, sinuspax - średnie białe do ssania:Dszmygryhe he he, to mi było potrzebne na poprawę nastroju wśród ogólnego zasmarkania :)))))
małe zielone by mi się bardziej podobały. Jak małe zielone ludziki :)))) I te piątki w Twoich contentsach też ładne, tak dużo ich, chyba gorączka ma wzrasta ;DDD -
07.02 (12:45)Boże !!! Szmygry, źle ze mną bo nie załapałam z początku od jakie piątki chodzi. Gorączka ci nie wzrasta:Dszmygrymałe zielone by mi się bardziej podobały. Jak małe zielone ludziki :)))) I te piątki w Twoich contentsach też ładne, tak dużo ich, chyba gorączka ma wzrasta ;DDDsmilingeyesCześć Szmygry:D na zasmarkanie dobre są dwa leki sinupret - małe zielone tabletki, sinuspax - średnie białe do ssania:Dszmygryhe he he, to mi było potrzebne na poprawę nastroju wśród ogólnego zasmarkania :)))))
-
07.02 (13:40)smilingeyesBoże !!! Szmygry, źle ze mną bo nie załapałam z początku od jakie piątki chodzi. Gorączka ci nie wzrasta:Dszmygrymałe zielone by mi się bardziej podobały. Jak małe zielone ludziki :)))) I te piątki w Twoich contentsach też ładne, tak dużo ich, chyba gorączka ma wzrasta ;DDDsmilingeyesCześć Szmygry:D na zasmarkanie dobre są dwa leki sinupret - małe zielone tabletki, sinuspax - średnie białe do ssania:Dszmygryhe he he, to mi było potrzebne na poprawę nastroju wśród ogólnego zasmarkania :)))))
przecie jasno mówiem, że w contentsach :)))))) -
07.02 (19:37)