wysłałam wiad.tak jak trzeba i niewiadomo co dalej. mozna by to chyba troche uproscic?
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Odpowiedz na dwa pytania i weź udział w konkursie! (5)
-
30.12.2009 (15:28)1
-
31.12.2009 (03:17)~stingCzy w Polsce nie ma mądrych ludzi, którzy potrafiliby zrobić coś, co by działało bez zarzutu?
Wstyd "Styl'!!!
Mam nadzieję, że w Nowym Roku wyleją odpowiedzialnych za taki stan rzeczy na zbity pysk!!!
-
31.12.2009 (08:34)roberta10914
-
02.01.2010 (21:20)~candy, bez logowaniaCóż - nie podoba mi się nowy STYL. "Lepsze jest wrogiem dobrego"... tak bardzo sie sprawdza tutaj to powiedzenie. Najprzyjemniejsza, najbardziej kobieca i kameralna była stara, dobra pierwsza odsłona roku pańskiego... ho ho kiedy to było :)Szczególnie tamte dzienniki, proste jak stary zeszyt. Nawet te pensjonarskie tapetki miały swój urok. Wchodząc na TS wchodziło sie do trochę innego, wyciszonego świata, w klimacie autentycznego starego sztambucha. Przynajmniej ja tak to czułam...
Teraz atakują mnie dziwne twarze "nowych ludzi", ich galerie, filmiki i bzdety - a wszystko to mnie nie interesuje ! Po prostu. Dzienniki opustszały, a ja mam mimo to uczucie tłoku i natłoku niepotrzebnych wrażeń wzrokowych, mało estetycznych na domiar złego... nie każda Maryna z warkoczem jest warta foty w necie, no niestety ;)
Prawdą niby jest, ze dzienniki tworzymy my - piszące tu tsowe autorki. To też podlegało ewolucji, rewolucji i selekcji... i to negatywnej. Wartość intelektualna wpisów rażąco spadła. Powód jest prosty, kiedys juz o tym napisałam ku oburzeniu mas: internet zajrzał pod strzechy, do melin. Wystarczy poczytać jakim językiem piszą niektóre panie i widac co reprezentują... może dzienniki sięgneły dna i ich czas dobiegł końca ?
Nawet tu, gdy czytam "A po co komu taka taniocha ?" rece mi opadają. O tempora, o mores.... Jakie czasy takie damy... hahaha.
Za " AA rozświetlenie" dziekuję, bynajniej nie z powodu taniochy :D -
12.01.2010 (12:44)