oj potrafi. Moje przeszło ostatnio poważną naprawę, cóż nóżka za ciężka :)
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
na wesolo i mniej zabawnie (11)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
21.07.2010 (23:59)
-
22.07.2010 (00:25)... sa dni, ze kalorie nas doganiaja ... mnie dzisiaj ... zajrzyj do badante anisetta dla Ciebie ... serdecznosci
-
22.07.2010 (09:10)
norgirl3215 -
22.07.2010 (11:48)...ale brak auta = spalone kalorie, nieprawdaż? Nie tylko z powodu biegania, z powodu frustracji też... chociaz tych Ci rzecz jasna nie życzę. Nie ma tego złego....
buziaki! -
22.07.2010 (18:22)Ada, to czym Ty jeździsz, odkąd skasowałaś swoje auto? Kup sobie takiego kultowego Kazika, albo skuter! Właśnie! Sama sobie kupię skuter!!! Moje autko fiksuje, to się na nie obrażę! Ot, wymyśliłam :)
będziemy jeździć, jak w Italii! -
22.07.2010 (20:11)magduchaAda, to czym Ty jeździsz, odkąd skasowałaś swoje auto? Kup sobie takiego kultowego Kazika, albo skuter! Właśnie! Sama sobie kupię skuter!!! Moje autko fiksuje, to się na nie obrażę! Ot, wymyśliłam :)
będziemy jeździć, jak w Italii!Madzia, w moich stronach na skuterach jezdza malolaty ... starsi na takich potworach - motorach, a tak w ogole to samochody ... ale dziewczyny na skuterach sa ... -
22.07.2010 (20:57)magduchaAda, to czym Ty jeździsz, odkąd skasowałaś swoje auto? Kup sobie takiego kultowego Kazika, albo skuter! Właśnie! Sama sobie kupię skuter!!! Moje autko fiksuje, to się na nie obrażę! Ot, wymyśliłam :)
będziemy jeździć, jak w Italii!Mamy wiecej niz jedno auto a jak przyszlo co do czego to nagle rownoczesnie nie bylo zadnego. Dzisiaj juz jedno auto wrocilo :). Kiedys opisze sytuacje motoryzacyjna bo to zabawne tez bylo, pomimo ...
-
22.07.2010 (20:57)Korki...ale brak auta = spalone kalorie, nieprawdaż? Nie tylko z powodu biegania, z powodu frustracji też... chociaz tych Ci rzecz jasna nie życzę. Nie ma tego złego....
buziaki!Witaj Korki
Milo ze znowu jestes tutaj -
22.07.2010 (20:58)norgirlmiłe zaskoczenie z tym bankiem:)pozdrawiamNic dodac niz ujac :)
A :) -
22.07.2010 (20:58)ewaangeoj potrafi. Moje przeszło ostatnio poważną naprawę, cóż nóżka za ciężka :)Hm skad ja to znam ...
A. -
22.07.2010 (20:58)lucia... sa dni, ze kalorie nas doganiaja ... mnie dzisiaj ... zajrzyj do badante anisetta dla Ciebie ... serdecznosciDziekuje