teraz się wyspisz się, doleczysz, masz czas. Zdrówka życzę:)*
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
na pół gwizdka (9)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
06.02 (21:36)
-
06.02 (21:58)no i widzisz :) L4 się przyda :) odpoczywaj, poczytaj coś, pośpij, poleń się kobieto zapracowana :)
-
06.02 (21:59)Podobno żeby pojąć w życiu, to trzeba najpierw zrozumieć, więc "tak teoretycznie" jak najbardziej na miejscu :) Spokojnej nocy :)
-
06.02 (22:04)4504
-
06.02 (22:35)
-
06.02 (23:31)O Matko co za pogrom. To hurtem Wam zdrowia zycze. Lezcie i sie kurujcie. :)))
-
07.02 (06:59)ło jezu, ło jezu...leżycie, kwiczycie a ja zasuwam...bleee..
zdecydowanie pokwiczałabym...postękała, pojojczyła, posmęciła... Ale jakoś czasu brak :DDD
Buziam Was zdechlaki wszystkie :)) -
07.02 (08:32)Ejkus,to dwie jestesmy,z tym brakiem czasu :) I tez buziam zdechlaki,chowając zazdrosc głeboko w kieszeń :***
ejkało jezu, ło jezu...leżycie, kwiczycie a ja zasuwam...bleee..zdecydowanie pokwiczałabym...postękała, pojojczyła, posmęciła... Ale jakoś czasu brak :DDDBuziam Was zdechlaki wszystkie :))
-
07.02 (10:15)kejzi32Ejkus,to dwie jestesmy,z tym brakiem czasu :) I tez buziam zdechlaki,chowając zazdrosc głeboko w kieszeń :***ejkało jezu, ło jezu...leżycie, kwiczycie a ja zasuwam...bleee..zdecydowanie pokwiczałabym...postękała, pojojczyła, posmęciła... Ale jakoś czasu brak :DDDBuziam Was zdechlaki wszystkie :))
w imieniu wszystkich zdechlaków odbuziowuję :))))