Nie ma czegoś takiego jak "za stara". Ja bym wybrała informatykę ze względu na swoje zainteresowania, może zdecyduj jakie są twoje i podążaj za tą myślą. Pozdrawiam :)
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
marzenia o przyszlosci... studia? (5)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
08.02 (08:03)
-
08.02 (09:31)175LadyStardust moje zainteresowania to matematyka, matematyka i przede wszystkim matematyka. informatyke studiowalam ze wzgledu na moja niepelnosprawnosc i bliskosc do uczelni, ale w rezultacie, gdy kontakt z komputerem ma byc na bardziej zaawansowanym poziomie, niz zabawa, wowczas dzieja sie dziwne rzeczy.
-
08.02 (10:17)smaller4LadyStardust moje zainteresowania to matematyka, matematyka i przede wszystkim matematyka. informatyke studiowalam ze wzgledu na moja niepelnosprawnosc i bliskosc do uczelni, ale w rezultacie, gdy kontakt z komputerem ma byc na bardziej zaawansowanym poziomie, niz zabawa, wowczas dzieja sie dziwne rzeczy.Mnie by ten zaawansowany poziom brak satysfakcjonował, niestety brak czasu i troche lenistwo przeszkadzają mi we wspinaczce na wyższy poziom, ale jak jak mówię - kto co lubi.
-
08.02 (10:26)No to juz . Bierz te matematyke. Jak jej tak pragniesz to realizuj. A potem moze zostaniesz na uczelni skoro ta matematyka jest dla ciebie wszystkim. Podziwiam. Ja z matematyki 4 dzialania i procenty i troche ulamkow mam w glowie. jakies katy mi sie plataja i kwadraty z prostokatami. I w sumie mi ta wiedza matematyczna wystarcza. acha twierdziedzenie Pitagorasa jeszcze pamietam. Serdecznosci
-
08.02 (23:30)Ja sobie obiecuje, ze jak dokonam planowanych zmian w pracy, (mam na to 2 do 3 lat) to mam zamiar zrobic dodatkowe studia . Dla wlasnej przyjemnosci
A.