cholera, że też nie oglądałam, no!, że też odpuściłam sobie, ech...;( ale za to Justynkę widziałam..., też pudło było...;))
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Łezka w oku :)))) (8)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
05.02 (18:38)
-
05.02 (18:47)Justyny końcówke widziałam,skoki od końcówki pierwszej serii.Warto było :) Duzo Polaków na skoczni było,pieknie Kamilowi Mazurka zaspiewali! dorota-lcholera, że też nie oglądałam, no!, że też odpuściłam sobie, ech...;( ale za to Justynkę widziałam..., też pudło było...;))
-
05.02 (19:16)widziałam :) I justysię i Kamila. A Termy zaliczyłam bladym świtem...pusto było więc basen i jacuzzi i sauna w tych mrozach dobrze mi zrobiły :) Buziaki Kejzusie
-
05.02 (20:11)
-
05.02 (20:14)1243A ja 2 lata temu chyba przestałem oglądać i jakoś nie mogę się zmobilizować do powrotu..
-
05.02 (20:50)my w porze postobiadowej bylismy,tez był luzik ;) zreszta w takie mrozy wiekszosc ludzi chyba sie boi moczyc.ja wierze w hartowanie :)
buziole :*ejkawidziałam :) I justysię i Kamila. A Termy zaliczyłam bladym świtem...pusto było więc basen i jacuzzi i sauna w tych mrozach dobrze mi zrobiły :) Buziaki Kejzusie -
05.02 (20:50)
-
05.02 (20:51)ja z mniejszym fanatyzmem niz kiedys ale wciaz oglądam,m.in dla takich chwil jak dzis :)KrzysA ja 2 lata temu chyba przestałem oglądać i jakoś nie mogę się zmobilizować do powrotu..