no, to koment wyparowal, chyba razem z ta mgla co u nas caly dzien byla :) kochana wysylam maila bo umieram z ciekawosci nad wspomnieniami! gratuluje i kropki ostatniej i wcale sie nie dziwie ze ci dzis wesolo :)
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Humor mi dopisywal (19)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
07.02 (21:09)
-
07.02 (21:20)ubolechowskano, to koment wyparowal, chyba razem z ta mgla co u nas caly dzien byla :) kochana wysylam maila bo umieram z ciekawosci nad wspomnieniami! gratuluje i kropki ostatniej i wcale sie nie dziwie ze ci dzis wesolo :)Ula wlasnie wyslalam i mam nadzieje, ze doszlo mimo mgly i moich zasp snieznych. Buziaki
-
07.02 (21:43)do mnie doszło Luciu, zresztą zaraz Ci odpisałam i mam nadzieję, że i do Ciebie doszło. Skopiowałam sobie do specjalnego notesu i czytam. I bardzo mi się podoba, choć przerwałam na chwilę, bo musiałam obejrzeć serial, sama rozumiesz :)))) Na razie jestem z Tobą w grocie i wyobrażam sobie tą kąpiel. Ciepłą, oj.... :)))
-
07.02 (21:43)
-
07.02 (21:44)
-
07.02 (21:57)
-
07.02 (22:00)Luciu, ja jak zwykle ostatnio spóźniona dołączam do gratulacji i z pewną dozą nieśmiałości puszczę też swój adres :-)
-
07.02 (22:35)A było co opowiadać. Cebulka uratowana, jako, że zmrożona to i płakać przy niej nie trzeba było:))) Ciesze się, że humor dopisuje. Dobra energia tam panuje. Buziaki***
-
07.02 (22:40)jolieja nieeeee maaam:(Jolie wlasnie do iebie i martini nie dochodzi. Pisze mi po angielsku jakies glupoty. Dwa razy probowalam. Moze masz jakis inny adres. :(
-
07.02 (22:42)MagotaA było co opowiadać. Cebulka uratowana, jako, że zmrożona to i płakać przy niej nie trzeba było:))) Ciesze się, że humor dopisuje. Dobra energia tam panuje. Buziaki***Mago Kochana, ze ten humor mi dopisuje to glownie dzieki Tobie. A ja juz w lozku i wreszcie mi dobrze. Taki spokoj mi sie tez przydaje. mam nadzieje, ze ta cebula nie bedzie mi sie znic Buziaki
-
07.02 (22:43)jolieja nieeeee maaam:(Jolie wyslij do mnie jeszcze raz. Bo ja kopiuje i od razu wysylam. Moze jest jakis blad .
-
07.02 (23:04)luciaMago Kochana, ze ten humor mi dopisuje to glownie dzieki Tobie. A ja juz w lozku i wreszcie mi dobrze. Taki spokoj mi sie tez przydaje. mam nadzieje, ze ta cebula nie bedzie mi sie znic BuziakiMagotaA było co opowiadać. Cebulka uratowana, jako, że zmrożona to i płakać przy niej nie trzeba było:))) Ciesze się, że humor dopisuje. Dobra energia tam panuje. Buziaki***Śpij spokojnie. Dobrych i pogodnych snów życzę:)***
-
08.02 (08:05)Do mnie doszło... i tak jak szmy też chcę taką kąpiel.. mrr szczególnie w takie mroźne dni. Miłego dnia Luciu :)))
-
08.02 (08:30)LadyStardustDo mnie doszło... i tak jak szmy też chcę taką kąpiel.. mrr szczególnie w takie mroźne dni. Miłego dnia Luciu :)))Tak jak napisalam do tej pory wiem, ze sa problemy z wyslaniem do Jolie i Martini. Sprobuje dzis jeszcze raz. Ta temperetura tam jest stala ale w te mrozne dni chyba nie ma chetnych. Buziaki ****dziekuje. Dzien zapowiada sie spokojnie, bo do poludnia jestem sama. mam chwile luzu i biegne do lazienki.
-
08.02 (09:20)Luciu, do mnie do szło :(((((
Ale ponowię swój adres i cierpliwie poczekam :))
Kawał ciężkiej pracy dziś odwaliłaś :) Pozdrawiam -
08.02 (10:16)martiniLuciu, do mnie do szło :(((((
Ale ponowię swój adres i cierpliwie poczekam :))
Kawał ciężkiej pracy dziś odwaliłaś :) PozdrawiamZa dzis mam troche luzu. Wyslalam na nowy adres. **** -
08.02 (10:59)luciaTak jak napisalam do tej pory wiem, ze sa problemy z wyslaniem do Jolie i Martini. Sprobuje dzis jeszcze raz. Ta temperetura tam jest stala ale w te mrozne dni chyba nie ma chetnych. Buziaki ****dziekuje. Dzien zapowiada sie spokojnie, bo do poludnia jestem sama. mam chwile luzu i biegne do lazienki.LadyStardustDo mnie doszło... i tak jak szmy też chcę taką kąpiel.. mrr szczególnie w takie mroźne dni. Miłego dnia Luciu :)))Buziaki kochana :) :****
-
08.02 (21:55)
-
08.02 (23:31)