Mango,śliczna z Ciebie dziewczyna..chętnie bym zagłosowała,ale do zalogowania potrzebny jest pesel a ja niestety jestem dość ostrożna i nie podaję aż takich danych osobowych..Przykro mi :((
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Głosowanie (5)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
07.03.2010 (09:31)289
-
07.03.2010 (09:41)Rozumiem, że to jest dla Ciebie ważne, życzę Ci powodzenia. jednak podpisuje się pod komentarzem poprzedniczki. Chociaż, ID komputera to dzisiaj jak PESEL, ale trudno. Pozdrawiam
-
07.03.2010 (10:51)constans1Mango,śliczna z Ciebie dziewczyna..chętnie bym zagłosowała,ale do zalogowania potrzebny jest pesel a ja niestety jestem dość ostrożna i nie podaję aż takich danych osobowych..Przykro mi :((
....tez zagladalam, ale ten pesel mnie odstraszyl... wybacz... pierwszy raz spotkalam sie, ze do zalogowania, potrzebny, jest pesel... -
09.03.2010 (14:55)Dziewczyny! Pesel może być fałszywy!
Nikt tego nie sprawdza! Imię i nazwisko również można podać fałszywe. Ważne tylko, żeby email był poprawny, bo na niego przyjdzie hasło! -
09.03.2010 (15:08)Pesel może być fałszywy!
Nikt tego nie sprawdza! Imię i nazwisko również można podać fałszywe. Ważne tylko, żeby email był poprawny, bo na niego przyjdzie hasło!
Więc jakby nie sprawiło to problemu bardzo proszę o głosik ;)