...DZIENNIK nie BADANTE ... (11)
-
20.09.2010 (19:15)
2647
No to nie wygląda źle - rób selekcję tych ciuszków... :DDD
Lepiej , że Anita nie wpadła w depresję , bo trudno byłoby Ci wyrwać się od niej :)
-
20.09.2010 (19:48)
mesnaNo to nie wygląda źle - rób selekcję tych ciuszków... :DDD
Lepiej , że Anita nie wpadła w depresję , bo trudno byłoby Ci wyrwać się od niej :)No tak czas pokarze co zdecydujesz,oby dobrze dla siebie pozdrowienia ciepłe
-
20.09.2010 (20:01)
12581
... cos mi sie wydaje, ze przeboje z nia beda ... jeszcze 10 dni na decyzje ..." co nagle to po diable "
-
20.09.2010 (20:21)
4026
lucia... cos mi sie wydaje, ze przeboje z nia beda ... jeszcze 10 dni na decyzje ..." co nagle to po diable "to masz problem kurcze ...
-
20.09.2010 (20:27)
2475
czas pokaże moim zdaniem, bo jeśli masz się z nią zabijac to nie ma sensu :/ chyba?? powodzenia
-
20.09.2010 (20:32)
12581
zobaczymy, jak bedzie , czy zaakceptuje moja obecnosc, jezeli nie, nie mam zamiaru na sile zostac .... teraz wieczorem gada przez telefon ...
-
20.09.2010 (20:48)
541
...masz stresujący okres...ale powoli jakoś poukłada Ci się wszystko....może praca z Anitą nie byłaby taka zła gdyż znasz ją i wiesz na co ją stac...jej też trudno przyzwyczaic się do nowej sytuacji...myślę że początki z nią dla Ciebie będą trudne...ale może w końcu zrozumie że sama sobie nie poradzi i zaakceptuje to że będziesz z nią...już sama nie wiem co myślec...oby ułożyło się wszystko w/g Twojej myśli :) pozdrawiam
-
20.09.2010 (20:55)
12581
etie...masz stresujący okres...ale powoli jakoś poukłada Ci się wszystko....może praca z Anitą nie byłaby taka zła gdyż znasz ją i wiesz na co ją stac...jej też trudno przyzwyczaic się do nowej sytuacji...myślę że początki z nią dla Ciebie będą trudne...ale może w końcu zrozumie że sama sobie nie poradzi i zaakceptuje to że będziesz z nią...już sama nie wiem co myślec...oby ułożyło się wszystko w/g Twojej myśli :) pozdrawiametie , ja tez nie wiem co mam myslec .. mam sto pomyslow na minute ... potem dochodze do wniosku, ze co jeden to glupszy .. ale jezeli Anita bedzie protestowac, to ja nie lubie siedziec gdzies na sile ... jedynym jasnym puktem sa klucze z Ascoli .. i czuje sie sie skonczy wyprowadzka ... serdecznosci ... nie dlugo, juz bez stresow nie potrafie zyc ... Pescara, Offida ... ten rok nie jest najciekawszy ... coz taki los badante ..
-
20.09.2010 (23:09)
1065
Lucia, Ty wiesz najlepiej, że przy takim temperamencie i charakterze, jaki ma Anita, to ta opieka będzie przykra i dla Niej i dla Ciebie...
To nie jest osoba, przy której można chwilę odpocząć... To "jajko z niespodzianką".
Masz Lucia problem, bo Anicie wydaje się, że nie potrzebuje żadnej opieki.
Pozdrawiam wieczorową porą :)
-
21.09.2010 (08:17)
8574
Lucio dobrze że masz kilka dni na zastanowienie, ale myslę tak samo jak Magducha-z tego co piszesz nie pchałabym się
-
21.09.2010 (15:35)
norgirl
3215
magduchaLucia, Ty wiesz najlepiej, że przy takim temperamencie i charakterze, jaki ma Anita, to ta opieka będzie przykra i dla Niej i dla Ciebie...
To nie jest osoba, przy której można chwilę odpocząć... To "jajko z niespodzianką".
Masz Lucia problem, bo Anicie wydaje się, że nie potrzebuje żadnej opieki.
Pozdrawiam wieczorową porą :)to ja tak pod Madzię sie wpiszę- nadrobiam zaleglosci w czytaniu, pozdrawiam oczywiscie wszystkie panie:)