miłego, archie:)))
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
drynda i drynda... (27)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
06.09.2010 (20:01)
-
06.09.2010 (20:25)
-
06.09.2010 (20:27)
-
06.09.2010 (20:32)no ja też chciałam zaczac z kopyta ale mnie wywaliło z tych kopyt i leżę pod kołdrą. I tym oto sposobem mam przedłużone wakacje ;) a czego uczysz?? i w jakich szkołach jeśli można zapytac tak przez nauczycielską ciekawośc??
-
06.09.2010 (20:35)
-
06.09.2010 (20:36)ejkaArchie :) nie padnij na dzioba od nadmiaru zajęć :) Miłego :)dzięki. postaram się nie paść :) generalnie, chyba przyzwyczaiłam się do takiego trybu życia :)
-
06.09.2010 (20:36)A-lmieDzieje się :) Nie daj się. Pozdrawiam.Almie, nie dam się :) i niech się dzieje... bo wszystko dzieje się i zmierza w dobrym kierunku :)
-
06.09.2010 (20:38)kethryverisno ja też chciałam zaczac z kopyta ale mnie wywaliło z tych kopyt i leżę pod kołdrą. I tym oto sposobem mam przedłużone wakacje ;) a czego uczysz?? i w jakich szkołach jeśli można zapytac tak przez nauczycielską ciekawośc??Kethryveris, no to wracaj szybko do formy :) a ja uczę dwóch języków: polskiego i angielskiego. A przekrój wiekowy moich uczniów: niemalże od przedszkola z dorosłymi włącznie :D a TY?
-
06.09.2010 (20:46)Kochana, na francuski to do mnie zapraszam:DD To swietny pomysl! Zobaczysz jak szybko angielski ci sie znudzi:PP Buziam i tez mam taki napiety plan na ten rok, ale za to z pasjami:)))
-
06.09.2010 (20:48)archie30Kethryveris, no to wracaj szybko do formy :) a ja uczę dwóch języków: polskiego i angielskiego. A przekrój wiekowy moich uczniów: niemalże od przedszkola z dorosłymi włącznie :D a TY?kethryverisno ja też chciałam zaczac z kopyta ale mnie wywaliło z tych kopyt i leżę pod kołdrą. I tym oto sposobem mam przedłużone wakacje ;) a czego uczysz?? i w jakich szkołach jeśli można zapytac tak przez nauczycielską ciekawośc??jeśli chodzi o szkołę publiczną to ogólniak, a jeśli chodzi o inne sposoby zarobkowania to też kto przyjdzie to nauczę;) ja generalnie tylko angielski choc francuskiego podstawy też mogę. niestety nie w szkole bo nie mam uprawnień:/ To że umiem uczyc jednego obcego języka nie znaczy według przepisów że innego też potrafię:/
zastanawiam się też nad zrobieniem podyplomówki aby uczyc języka polskiego jako języka obcego, bo we Wrocku jest sporo obcokrajowców:) -
06.09.2010 (20:53)plath19Kochana, na francuski to do mnie zapraszam:DD To swietny pomysl! Zobaczysz jak szybko angielski ci sie znudzi:PP Buziam i tez mam taki napiety plan na ten rok, ale za to z pasjami:)))hahah Plath, Ty mi tu nie kracz :) ja kocham język Szekspira równie mocno jak nasz ojczysty :D a teraz jak zakocham się we francuskim, to będę rozdarta :D a tak poważniej, francuski od zawsze mi się podobał, tylko wydawało mi się, że jest potwornie trudny... ale teraz się zawzięłam :) mam swoje powody, tzw. dodatkową motywację :D pozdrawiam i buziam :) no i wyląduję znów w Paryżu, na 100% w przyszłym roku, pod koniec czerwca :) a może i trochę wcześniej się uda :)
-
06.09.2010 (20:55)kethryverisjeśli chodzi o szkołę publiczną to ogólniak, a jeśli chodzi o inne sposoby zarobkowania to też kto przyjdzie to nauczę;) ja generalnie tylko angielski choc francuskiego podstawy też mogę. niestety nie w szkole bo nie mam uprawnień:/ To że umiem uczyc jednego obcego języka nie znaczy według przepisów że innego też potrafię:/zastanawiam się też nad zrobieniem podyplomówki aby uczyc języka polskiego jako języka obcego, bo we Wrocku jest sporo obcokrajowców:)archie30Kethryveris, no to wracaj szybko do formy :) a ja uczę dwóch języków: polskiego i angielskiego. A przekrój wiekowy moich uczniów: niemalże od przedszkola z dorosłymi włącznie :D a TY?kethryverisno ja też chciałam zaczac z kopyta ale mnie wywaliło z tych kopyt i leżę pod kołdrą. I tym oto sposobem mam przedłużone wakacje ;) a czego uczysz?? i w jakich szkołach jeśli można zapytac tak przez nauczycielską ciekawośc??Wiesz, to dobry pomysł :) ja też kiedyś o tym myślałam, jak jeszcze mieszkałam we Wrocku :) a u mnie obcokrajowców jak na lekarstwo, poza turystami :)
-
06.09.2010 (21:08)Archie nawet jak się Ciebie tylko czyta to juz tak jakoś się poczułam żeby się natychmiast za coś wziąć-no ja leń przy Tobie jestem, nawet patentowy dodam:)
-
06.09.2010 (21:11)no właśnie jest to może jakaś dodatkowa opcja znalezienia pracy bo w tym roku to kichę mam jesli chodzi o etat:/
-
06.09.2010 (21:13)archie- tyle zapalu od poniedziałku - wow, oby forma nie opadła przy środzie :))) a z jezykiem to super pomysł - mózg wskakuje na przedziwne tory :) mi się marzy podszkolenie rosyjskiego i hiszpanskiego. Kto wie, moze w przyszlym roku?
-
06.09.2010 (21:16)toiaArchie nawet jak się Ciebie tylko czyta to juz tak jakoś się poczułam żeby się natychmiast za coś wziąć-no ja leń przy Tobie jestem, nawet patentowy dodam:)haha, ja nie wiem, w co rece wlozyc, ale też po wpisie Archie poczułam sie jak paskudny leniwiec :))))
-
06.09.2010 (22:26)No to mam nadzieje, ze sie spotkamy:))) Kto wie, moze juz w jakims teatrze??! Chcialabym:))
-
06.09.2010 (23:46)toiaArchie nawet jak się Ciebie tylko czyta to juz tak jakoś się poczułam żeby się natychmiast za coś wziąć-no ja leń przy Tobie jestem, nawet patentowy dodam:)Toia, oj tam, oj tam od razu leń :D ja mam najzwyczajniej w świecie nadmiar energii :)
-
06.09.2010 (23:48)kethryverisno właśnie jest to może jakaś dodatkowa opcja znalezienia pracy bo w tym roku to kichę mam jesli chodzi o etat:/ja przez ostatnie dwa lata miałam kichę i dlatego oprócz korków zaczepiłam się w szkole językowej :) a teraz jest już lepiej :) więc szukaj innych opcji, warto :)
-
06.09.2010 (23:51)dalia-marchie- tyle zapalu od poniedziałku - wow, oby forma nie opadła przy środzie :))) a z jezykiem to super pomysł - mózg wskakuje na przedziwne tory :) mi się marzy podszkolenie rosyjskiego i hiszpanskiego. Kto wie, moze w przyszlym roku?Dalijko, ano zapał jest :) w końcu po dwóch miesiącach lenistwa i dramatów osobistych moich i przyjaciół, nadszedł czas na pożyteczną pracę, która daje satysfakcję i to sporą:) a co do mózgu - no trzeba go gimnastykować jak każdą inną część ciała, bo zgnuśnieje do cna... niektórzy lubią gry, inni krzyżówki, a ja języki obce :D a Ty jak już troszkę odsapniesz, to pewnikiem wchłoniesz jak gąbka i rosyjski i hiszpanski :)