biedna kobieta...
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Dla tych co oskarzaja mnie o PLAGIAT (23)
-
06.09.2010 (09:55)
-
06.09.2010 (10:02)agusiaRbiedna kobieta...
czy ty mysliz zeja ne znam imienia i nazwiska Ejki? ze nie wiem jak ja znalezc? ze nie mam pieniedzy by postawic ja przed sadem? Otoz... nie zartuje... a ciebie znalezc z pooca dobrego informatyka i redakcji tez mozna w kilka minut...
-
06.09.2010 (10:05)stefaneczy ty mysliz zeja ne znam imienia i nazwiska Ejki? ze nie wiem jak ja znalezc? ze nie mam pieniedzy by postawic ja przed sadem? Otoz... nie zartuje... a ciebie znalezc z pooca dobrego informatyka i redakcji tez mozna w kilka minut... agusiaRbiedna kobieta...
a znajduj jak ci to do szczęścia potrzebne :D -
06.09.2010 (10:11)
-
06.09.2010 (10:16)ewaangea już sie tak spokojnie robiło ...
to jest powazne oskarzenie... i nie widze powodu bym mialam machnac na to reka... jak ktos tak oskarza to zostanie ukarany. -
06.09.2010 (10:21)Stefane nie ma sensu znizać się do poziomu reprezentowanego przez ejke.Brak jej taktu ,kultury osobistej i po prostu dobrego wychowania.Szkoda czasu na takie osoby,,,
-
06.09.2010 (10:30)stefaneto jest powazne oskarzenie... i nie widze powodu bym mialam machnac na to reka... jak ktos tak oskarza to zostanie ukarany.ewaangea już sie tak spokojnie robiło ...nie zabierałam głosu w tej dyskusji bo mam wystarczająco dużo własnych spraw. Natomiast uważam, że sama jesteś sobie winna. Prowokujesz, a potem są tego efekty. Zamiast się obrażać i odgrażać zastanów się zanim coś napiszesz.
-
06.09.2010 (10:35)MATKAPOLKAStefane nie ma sensu znizać się do poziomu reprezentowanego przez ejke.Brak jej taktu ,kultury osobistej i po prostu dobrego wychowania.Szkoda czasu na takie osoby,,,
zgadzam sie z Toba... niestety... ale zdenerwowalm sie tak, ze stwierdzilam, ze nie mam NIC do stracenia, oskarze ja i nie tylko ja, bede domagac sie odszkodwania i to takiego, ze z torbami pojda... -
06.09.2010 (10:36)ewaangenie zabierałam głosu w tej dyskusji bo mam wystarczająco dużo własnych spraw. Natomiast uważam, że sama jesteś sobie winna. Prowokujesz, a potem są tego efekty. Zamiast się obrażać i odgrażać zastanów się zanim coś napiszesz.stefaneto jest powazne oskarzenie... i nie widze powodu bym mialam machnac na to reka... jak ktos tak oskarza to zostanie ukarany.ewaangea już sie tak spokojnie robiło ...
oskarzylam Kamcie o plagiat bo mialam na to dowod! Niektore dziennikowiczki oskarzyly mnie w odwecie o to samo... czekam na dowody, nawet im prace ulatwilam gdzie szukac... jesli ich nie dostane nie popuszcze bo jestem wyjatkowo uparta.
-
06.09.2010 (10:48)stefaneoskarzylam Kamcie o plagiat bo mialam na to dowod! Niektore dziennikowiczki oskarzyly mnie w odwecie o to samo... czekam na dowody, nawet im prace ulatwilam gdzie szukac... jesli ich nie dostane nie popuszcze bo jestem wyjatkowo uparta. ewaangenie zabierałam głosu w tej dyskusji bo mam wystarczająco dużo własnych spraw. Natomiast uważam, że sama jesteś sobie winna. Prowokujesz, a potem są tego efekty. Zamiast się obrażać i odgrażać zastanów się zanim coś napiszesz.stefaneto jest powazne oskarzenie... i nie widze powodu bym mialam machnac na to reka... jak ktos tak oskarza to zostanie ukarany.ewaangea już sie tak spokojnie robiło ...
stefane doskonale wiesz, że plagiat to skopiowanie cudzej pracy/pomysłu (lub jej części) i przedstawienie pod własnym nazwiskiem. Bardzo cię zatem proszę - w którym miejscu napisałam, że wpominana teoria jest MOJEGO autorstwa. -
06.09.2010 (10:50)kamciastefane doskonale wiesz, że plagiat to skopiowanie cudzej pracy/pomysłu (lub jej części) i przedstawienie pod własnym nazwiskiem. Bardzo cię zatem proszę - w którym miejscu napisałam, że wpominana teoria jest MOJEGO autorstwa.stefaneoskarzylam Kamcie o plagiat bo mialam na to dowod! Niektore dziennikowiczki oskarzyly mnie w odwecie o to samo... czekam na dowody, nawet im prace ulatwilam gdzie szukac... jesli ich nie dostane nie popuszcze bo jestem wyjatkowo uparta. ewaangenie zabierałam głosu w tej dyskusji bo mam wystarczająco dużo własnych spraw. Natomiast uważam, że sama jesteś sobie winna. Prowokujesz, a potem są tego efekty. Zamiast się obrażać i odgrażać zastanów się zanim coś napiszesz.stefaneto jest powazne oskarzenie... i nie widze powodu bym mialam machnac na to reka... jak ktos tak oskarza to zostanie ukarany.ewaangea już sie tak spokojnie robiło ...
RÓWNIEZ CZEKAM NA DOWÓD, w którym naopisałam, że jestem autorką teorii "Ja Rogersa" -
06.09.2010 (10:50)oskarżyłaś Kamcię i masz odpowiedź. Zamiast podjąć dyskusję jak człowiek wykształcony i na poziomie, rzuciłaś oskarżenie. A biorąc pod uwagę jaką Ty jesteś osobą, na efekty nie trzeba było długo czekać.
-
06.09.2010 (10:51)kamciastefane doskonale wiesz, że plagiat to skopiowanie cudzej pracy/pomysłu (lub jej części) i przedstawienie pod własnym nazwiskiem. Bardzo cię zatem proszę - w którym miejscu napisałam, że wpominana teoria jest MOJEGO autorstwa.stefaneoskarzylam Kamcie o plagiat bo mialam na to dowod! Niektore dziennikowiczki oskarzyly mnie w odwecie o to samo... czekam na dowody, nawet im prace ulatwilam gdzie szukac... jesli ich nie dostane nie popuszcze bo jestem wyjatkowo uparta. ewaangenie zabierałam głosu w tej dyskusji bo mam wystarczająco dużo własnych spraw. Natomiast uważam, że sama jesteś sobie winna. Prowokujesz, a potem są tego efekty. Zamiast się obrażać i odgrażać zastanów się zanim coś napiszesz.stefaneto jest powazne oskarzenie... i nie widze powodu bym mialam machnac na to reka... jak ktos tak oskarza to zostanie ukarany.ewaangea już sie tak spokojnie robiło ...
nie zamierzam ci nic tumaczyc bo wczorajsze twoje odpowiedzi wskazuja na to, ze nie rozumiesz... czekam az tym mi wskazesz moje plagiaty... -
06.09.2010 (10:59)kamcia, nie chodzi o teorie, ale o jej opracowanie, opisanie przez kogos danej reguly - tu podobno ma juz zastosowanie plagiat; zrobilas to prawdopodobnie nieumyslnie, nie chcac sobie przywlaszczac tych slow.
Ja w ogole uwazam, ze powinnyscie zakonczyc wojne stefane-kamcia i ... po prostu zmienic temat, bo atmosfera zrobila sie ciezka; tak naprawde chyba nikomu tu nie zalezy na sadach - mam nadzieje, tylko wasze emocje biora teraz gore, a nie warto zapedzac sie za daleko, bo potem moze nie byc odwrotu -
06.09.2010 (11:02)stefaneoskarzylam Kamcie o plagiat bo mialam na to dowod! Niektore dziennikowiczki oskarzyly mnie w odwecie o to samo... czekam na dowody, nawet im prace ulatwilam gdzie szukac... jesli ich nie dostane nie popuszcze bo jestem wyjatkowo uparta. ewaangenie zabierałam głosu w tej dyskusji bo mam wystarczająco dużo własnych spraw. Natomiast uważam, że sama jesteś sobie winna. Prowokujesz, a potem są tego efekty. Zamiast się obrażać i odgrażać zastanów się zanim coś napiszesz.stefaneto jest powazne oskarzenie... i nie widze powodu bym mialam machnac na to reka... jak ktos tak oskarza to zostanie ukarany.ewaangea już sie tak spokojnie robiło ...
Kłania się czytanie ze zrozumieniem - przeczytaj dokładnie mój wpis a potem możesz mnie skarżyć
-
06.09.2010 (11:02)maggiebkamcia, nie chodzi o teorie, ale o jej opracowanie, opisanie przez kogos danej reguly - tu podobno ma juz zastosowanie plagiat; zrobilas to prawdopodobnie nieumyslnie, nie chcac sobie przywlaszczac tych slow.Ja w ogole uwazam, ze powinnyscie zakonczyc wojne stefane-kamcia i ... po prostu zmienic temat, bo atmosfera zrobila sie ciezka; tak naprawde chyba nikomu tu nie zalezy na sadach - mam nadzieje, tylko wasze emocje biora teraz gore, a nie warto zapedzac sie za daleko, bo potem moze nie byc odwrotu
maggieb ja nie toczę wojny, zrobiłam wpis na temat teorii Rogersa i wywołało to atak szału u stefane. Koniec kropka. Nie mam więcej nic na ten temat do p[owiedzenia. -
06.09.2010 (11:03)stefaneczy ty mysliz zeja ne znam imienia i nazwiska Ejki? ze nie wiem jak ja znalezc? ze nie mam pieniedzy by postawic ja przed sadem? Otoz... nie zartuje... a ciebie znalezc z pooca dobrego informatyka i redakcji tez mozna w kilka minut... agusiaRbiedna kobieta...
znasz moje imię i nazwisko? dziwne... -
06.09.2010 (11:04)stefaneczy ty mysliz zeja ne znam imienia i nazwiska Ejki? ze nie wiem jak ja znalezc? ze nie mam pieniedzy by postawic ja przed sadem? Otoz... nie zartuje... a ciebie znalezc z pooca dobrego informatyka i redakcji tez mozna w kilka minut... agusiaRbiedna kobieta...
a znasz? -
06.09.2010 (11:11)[kamcia]maggieb ja nie toczę wojny, zrobiłam wpis na temat teorii Rogersa i wywołało to atak szału u stefane. Koniec kropka. Nie mam więcej nic na ten temat do p[owiedzenia
Kamcia to jest apel do was obojga, dlatego w odpowiedzi na twoj komentarz, a pod wpisem stefane, i uwazam, ze masz racje, teraz powinno sie zrobic kropke. -
06.09.2010 (11:22)Maggieb doceniam twoj inicjatywe... jednak slowa tej pani Kamci i kilku innych zaszly mi wyjatkowo za skore... bo wszysko mozna o mnie powiedziec ale oskaryzc o plagiat tudziez sie pod tym oskarzeniem podpisac to juz... za wiele jak dla mnie. Publikuje swoje teksty regularnie i dlamnie jest to bardzo powazne oskarzenie... cos czym sie brzydze...
nie zamierzam wiecej z tym paniami dyskutowac, zrobie tylo to co do mnie nalezy bo takie znieslawianie osoby publicznie piszacej jest moralna krzywda, za ktore te panie predzej czy pozniej zaplaca. I pozostaje miec nadzieje, ze lekcje zapamietaja.