nic nie zrobisz
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
czemu niektóre kobiety są takie bezmózgie? (8)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
06.01 (22:46)
-
06.01 (22:58)Ile możesz to samo powtarzać, a dziewczyna jak nie otworzy oczu, to zginie i w swoich oczach i w jego... może w jego już zginęła:(
-
06.01 (23:27)Smutne. Podaruj jej ksiazke "Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy?"- Moze choc skloni ja do refleksji dokad zmierza taki zwiazek.
-
06.01 (23:36)Orlica-AquilaSmutne. Podaruj jej ksiazke "Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy?"- Moze choc skloni ja do refleksji dokad zmierza taki zwiazek.ona ja zna, nawet sama mi ja kiedys przeslala
-
06.01 (23:59)
-
07.01 (01:36)audrey3ona ja zna, nawet sama mi ja kiedys przeslalaOrlica-AquilaSmutne. Podaruj jej ksiazke "Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy?"- Moze choc skloni ja do refleksji dokad zmierza taki zwiazek.To podaruj jej książkę "Kobiety , które kochają za bardzo i ciągle liczą na to,że on się zmieni", nowsze wydanie jest pt "Kobiety, które kochają za bardzo". Rewelacyjna książka. A mi ostatnio pomogła i dodała sił "Biegnąca z wilkami".
Co on jej musi zrobić jeszcze? Nic, już dawno przekroczył jej granice. Ja słyszałam to pytanie milion razy, bo tyle razy musiałam usłyszeć by dotarło... Po 9 latach.. Ale chociaż wiem, czego nie chcę..:)
-
07.01 (08:14)70kazdy ma tam jakas swoją ściezke i czas na zrozumienie.moze kiedys przestanie je sie podobac ta rola?a moze nie?a moze cierpienie to jedyne uczucie które czuje wyraznie?a moze wcale nie cierpi tylko wydaje jej sie ze jest w tym szlachetna?skoro nie rezygnuje z tego co tobie wydaje sie karygodne ,chce tak zyć....
-
07.01 (10:47)Jak sama nie zrozumie to twoje słowa nic nie dadzą, wiem z doświadczenia, ale powodzenia życzę, bo wiem że czasem nie da się stać z boku.