Jak czujesz się źle i nie czujesz ok, to czy stres związany ze zmianą pracy to dobry pomysł? Może mniej stresowo jeśli na zmiany nabrałaś ochoty :)
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Czas na szukanie nowej pracy (9)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
29.12.2011 (14:17)
-
29.12.2011 (14:18)LadyStardustJak czujesz się źle i nie czujesz ok, to czy stres związany ze zmianą pracy to dobry pomysł? Może mniej stresowo jeśli na zmiany nabrałaś ochoty :)może coś w tym jest;) zmiany są dobre
-
29.12.2011 (14:30)Kinia, musisz sama zdecydować. Budżety w firmach dawno zaklepane i z tego co się orientuję w rynku , to większość zwalnia. Niestety;(((
-
29.12.2011 (14:31)
-
29.12.2011 (14:34)smilingeyesKinia, musisz sama zdecydować. Budżety w firmach dawno zaklepane i z tego co się orientuję w rynku , to większość zwalnia. Niestety;(((jak to zwalnia? czyli radzisz trzymać się obecnej pracy?
-
29.12.2011 (14:45)Kinia, jestem daleka od radzenia w sprawie zmiany pracy. Patrzę co się dzieje wśród znajomych, kórych zwolniono przed świętami - 2 moich kolegów, słucham co mówią dyrektorzy finansowi - właściciel firmy obcina budżet kosztowy i każe zwalniać w przyszłym roku. Moja bratowa w kadrach bardzo dużego banku wie że będą zwalniać, bo musi papeiry przygotować dla tych ludzi. CHciałabym się bardzo mylić w swoim osądzie rynku pracy. Bardzo bym się chciała mylić.kinia24jak to zwalnia? czyli radzisz trzymać się obecnej pracy?smilingeyesKinia, musisz sama zdecydować. Budżety w firmach dawno zaklepane i z tego co się orientuję w rynku , to większość zwalnia. Niestety;(((
-
29.12.2011 (15:29)smilingeyesKinia, jestem daleka od radzenia w sprawie zmiany pracy. Patrzę co się dzieje wśród znajomych, kórych zwolniono przed świętami - 2 moich kolegów, słucham co mówią dyrektorzy finansowi - właściciel firmy obcina budżet kosztowy i każe zwalniać w przyszłym roku. Moja bratowa w kadrach bardzo dużego banku wie że będą zwalniać, bo musi papeiry przygotować dla tych ludzi. CHciałabym się bardzo mylić w swoim osądzie rynku pracy. Bardzo bym się chciała mylić.kinia24jak to zwalnia? czyli radzisz trzymać się obecnej pracy?smilingeyesKinia, musisz sama zdecydować. Budżety w firmach dawno zaklepane i z tego co się orientuję w rynku , to większość zwalnia. Niestety;(((ciekawe jak sytuacja wygląda w marektingu/reklamie, wie moze ktoś?
-
29.12.2011 (15:49)Łatwiej, spokojniej szukać pracy, gdy jest się gdzieś zatrudnionym. Niemartwienie się na zapas czyni nas spokojniejszymi podczas rozglądania się. Kinia, też jestem za szukaniem pracy, gdy obecna nie spełnia oczekiwań, ale również lepszy wróbel w garści..., bo wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Pozdrawiam:)
-
29.12.2011 (17:50)ja tam bym na razie trzymała się tego co jest, a odeszła dopiero jak znajdziesz coś nowego.