Mari odwieczne problemy rodziców, choć artykuł mocno wyolbrzymiony, pozdrawiam
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
chcieć a móc... (8)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
30.05.2011 (10:12)
-
30.05.2011 (10:14)Mari, bardzo ważne, żeby rodzice byli zgodni co do wychowania dzieci..., no ale czasami jest to trudne...;// mam nadzieję, że Twój były to zrozumie i nie będzie "głupiał"...;) buziak;**
-
30.05.2011 (10:23)Krótko: dużym błędem jest spełnianie każdej zachcianki dziecka. Po latach to procentuje - niekoniecznie pozytywnie.:( Nie ukrywam, że mam w tym jakieś doświadczenia i dlatego ośmielam się tak twierdzić.
-
30.05.2011 (10:23)toiaMari odwieczne problemy rodziców, choć artykuł mocno wyolbrzymiony, pozdrawiam
pewnie tak, ale i tak pobudził mnie do myslenia..., pozdrawiam również -
30.05.2011 (10:24)dorota-lMari, bardzo ważne, żeby rodzice byli zgodni co do wychowania dzieci..., no ale czasami jest to trudne...;// mam nadzieję, że Twój były to zrozumie i nie będzie "głupiał"...;) buziak;**
Dorcia i tutaj się pojawia problem - nie jesteśmy zgodni. A najgorsze, o się na małej odbija...bo skoro ja jej na coś nie pozwalam, a on tak, to ona po powrocie uważa, że ja też pozwolę skoro tatuś pozwala... ech, zagmatwałam... -
30.05.2011 (10:29)wiem Mari o co chodzi..., u Ciebie właśnie to jest trudne...;) Mąż powinien wiedzieć, że to dziecku robi się wtedy krzywdę..., takie rozgrywki nie pomogą a mogą zaszkodzić...
-
30.05.2011 (11:52)7797mnie u rodziców też nie było źle, gorzej u innych....ale chwalę sobie moich rodziców...ich podejście do życia, poczciwi ludziska...
-
30.05.2011 (12:01)
stefane6542nie czytalam choc chcialabym przeczytac... moze bedzie na necie niedlugo? To chyba bolaczka wszystkich odpowiedzialnych rodzicow i nie ma jednoznacznych, jedynych slusznych odpowiedzi... kazdy zyje w innych warunkach, inaczej patrzy i przygotowuje przyszlosc swojego dziecka...