widok piękny ale.. ja i tak nie lubię Wrocławia ;) nic a nic ;)
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
byłam... :DDD (11)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
31.01 (10:35)3392
-
31.01 (10:56)
-
31.01 (11:39)Toika, gadzino jedna:DDD A pisałas że mnie kochasz... I co to za miłość, że na mrozie i śniegu zostawiasz? Zła Toika, zła...
toiaEjkuś właśnie czemu Ty po nocach wydzwaniasz?:DDDD
-
31.01 (11:50)ejkaToika, gadzino jedna:DDD A pisałas że mnie kochasz... I co to za miłość, że na mrozie i śniegu zostawiasz? Zła Toika, zła...toiaEjkuś właśnie czemu Ty po nocach wydzwaniasz?:DDDD
Ejkuś bo kocham naprawdę, ale zeby zaraz nocą, zimą w ogródku na serniku jeszcze????:DD Ale miłe to, że Ci sie snię:)) -
31.01 (15:06)
-
31.01 (18:59)no Ty patrz, a ja nigdy we Wrocku nie bylam, chetnie bym sie z Toba na ten sernik wybrala:D
-
31.01 (19:48)Toieczko ja nie wiem czy zauważyłaś ale to to koszmar był :DDDtoiaEjkuś bo kocham naprawdę, ale zeby zaraz nocą, zimą w ogródku na serniku jeszcze????:DD Ale miłe to, że Ci sie snię:))ejkaToika, gadzino jedna:DDD A pisałas że mnie kochasz... I co to za miłość, że na mrozie i śniegu zostawiasz? Zła Toika, zła...toiaEjkuś właśnie czemu Ty po nocach wydzwaniasz?:DDDD
-
31.01 (19:49)nareszcie prawdziwe (sic!!!) wyznanie :))) (ja mogę się odwdzięczyć - psiaki podrzucę i w robocie Ci nachucham :P)DamabezwoaluWredna Toia:DDD
Ja bym Ci z radościa własnowręcznie kawy zrobiła:DDD -
31.01 (19:50)Jolie - z radością...byle nie w śnieżną i mroźną noc :)))jolieno Ty patrz, a ja nigdy we Wrocku nie bylam, chetnie bym sie z Toba na ten sernik wybrala:D
-
31.01 (20:29)Ejka, no trzeba było najpierw zadzwonić i upewnić się czy Toia przyjdzie na spotkanie:))) Pozdrawiam:)
-
31.01 (22:31)