fajny szlaczek ))))
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
[}{] {} [}{] (8)
-
06.02 (13:48)
-
06.02 (13:52)1243yhmmm, właśnie zwróciłem uwagę, że z tą symetrią muszę skończyć następny byłby np taki []]]]]///[ o!
-
06.02 (14:21)
-
06.02 (14:22)Krzysyhmmm, właśnie zwróciłem uwagę, że z tą symetrią muszę skończyć następny byłby np taki []]]]]///[ o!hahhaa...;)
symetryczny jak i asymetryczny fajny jest...;DD -
06.02 (17:17)Szlaczek komputerowy - znak nowych czasow. A ja lubie symetryczne szlaczki kredkowe .
A co autor mial na mysli to niech kazdy zinterpretuje po swojemu. Ja tak zrobilam. :))) -
06.02 (17:26)1243Za mną dziś chodzi myśl, że jestem jak ten szlaczek symetryczny. Bardzo dobry pomysł na tę własną interpretację myśli autora, każdy może znaleźć coś dla siebie:)) Bo myśli dość ogólne... Pozdrawiam Luciu:)
luciaSzlaczek komputerowy - znak nowych czasow. A ja lubie symetryczne szlaczki kredkowe . A co autor mial na mysli to niech kazdy zinterpretuje po swojemu. Ja tak zrobilam. :)))
-
06.02 (21:47)No faktycznie zagmatwany, ale trudno o prostotę, jak między wierszami pozostało dla nas:)))
-
06.02 (22:01)no to autor popisał, pogmatwał i myśl teraz babo, co miał na mysli :)))