Witam wszystkichh. Mam nadzieje że ktoś mi pomoże i odpowie na pytaniee . Mam problem bo nie wiem co mam robić z wiązkiem z moim chłopakiem . Mamy 7 msc syna . Mój chłopak chce się ożenić ze mną ale nie jestem tego pewna ponieważ częto się kłucimy, jak zaszłam w ciążę to mieszkałam z moją babcią , ona zaczeła różne żeczy gadać że nie chce mnie już widzieć itd. tak więc przeprowadziłam się do mojego chłopaka. Na początku było wszystko oki ale po jakimś czesi wszystko się psułoo ;/. Myślałam że wreście sobie ułożę życiee a tu co raz gorżej, dość mój teściu mówi co mam robić a czego nie mam robić to jeszcze chce wychować naszego syna :(. Mieszkam już u Mojego chłopaka 2 lata. Mój chłopak powoli pokazywał pazurkii :( . Na początku zabirał mi pnieniądze a jak coś jemu powiedziałam to odrazu obraził sie i potrafił nie odzywać się do mnie przez 2 tyg;/. puźniej był bardzo zazdrosny jak kolega np. wysłał mi życzenia urodzinowe wkurzał się zabierał mi tel i pisał do niego z różnymi wyzwiskami, nie podoba się jemu że jade sobie np. do rodziny albo do koleżankii :(. Jak byłam w ciąży to wszystko się ułożyło ale nie na długoo ;/. mały jak się rodził to może opiekował się nim prze 1 miesiąć ? ;/. a potem znowu sę zaczełoo ;/. obraża mnie wyżywa się jak ma zły chumor, na MAŁEGO TEŻ KRZYCZY:(. Nie wiem co robić bo nie mam do kogo iśc ;(. Przeważnie jak wraca z pracy to nie zostanie w domu tylko jedzie do kolegów :(. I tylko mówi co chwile jak ja bym chciał mieć lepsze autooo :(. Dużo jemu dałam żeby zrobił coś w samochodzie ale to jemu nie starczyłoo :(. tylko cały czas nażeka że auto psuje się że nie może nic zrobić w aucie a z nim gadam spokojie i chce jemu wytłumaczyć to afere robiii Krzyczy wychodzi i jedzie gdzieś . Co mam robić?? :(. Pomóżcie miii ! ;(
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Związekk czy to nie jest związekk ??? (5)
-
08.10.2010 (00:49)
-
08.10.2010 (01:08)
-
20.10.2010 (12:20)1Nie masz najłatwiejszej sytuacji.Ze ślubem poczekaj. Wejdź na (...) znajdziesz tam na pewno podobne sytuacje i wsparcie. Trzymaj się:)
-
24.09.2011 (17:48)Zastanów się dziewczyno, bo to chyba nie wróży dobrze, skoro on Ciebie wyzywa i ogranicza Twoją wolność.
-
02.01 (00:02)KaRoLaAproszę pomóżciee ! :(poczekaj ze slubem z tego co piszesz to ten chlopak nie szanuje ciebie i dziecka a uwierz mi bedzie gorzej wiem to z doswiadczenia jesli nie ma sie pracy swojego domu to ciezko chyba musisz na razie zostac u niego ale rozgladaj sie za innym roziwazaniem masz synka pamietaj ze wy jestescie najwazniwejsi a jesli juz sie usamodzielnisz to moze bedziesz z nim na twoich warunkach ale pewnie wtdey go nie bedziesz chciała nie mniej jednak to ojciec dziecka i kontakt z dzieckiem musi miec ale ty z nim byc nie musisz niedlugo dziecko urosnie pojdziesz do pracy ono do zlobka i nie dawaj mu pieniedzy