Cudowna Osoba,życzę zdrowia i szczęścia w życiu,niech się wiedzie ulubionej Piosenkarce,mojej i mojej Mamy jak najlepiej :)))
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Z mężczyzną na trudny czas (42)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
22.12.2011 (14:23)
-
03.01 (16:16)Pani Ireno!życzę dużo zdrowia!będzie dobrze!Lubię pani piosenki!pozdrawiam
-
04.01 (12:42)Z całego serca życzę Pani dużo zdrowia.
Głęboka wiara w pokonanie choroby daje siłę i przynosi
dobre rezultaty.
Serdecznie tulę Panią do serca i trzymam kciuki!!!!! -
21.01 (16:41)Pani Irena zasnela ...odpoczywaj w pokoju ,wyrazy wspolczucia dla Rodziny
-
21.01 (16:48)Trudno uwierzyć,że nie żyje tak zdolna piosenkarka. Wyrazy współczucia DLA MĘŻA I DLA CAŁEJ RODZINY.
-
21.01 (16:56)
-
21.01 (17:12)Tak wiele radości dawały Pani piosenki. Dziś wiadomość o Pani odejściu zasmuciła wiele osób. Współczujemy rodzinie a Pani śpiew na zawsze pozostanie w naszej pamięci.
-
21.01 (17:13)To bardzo smutna informacja.Przesyłam wyrazy współczucia całej Rodzinie Pani Ireny.Jej ciepłe spojrzenie i miękki głos sa dla mnie wspomnnieniem dzieciństwa.
-
21.01 (18:10)Wyrazy Współczucia dla calej Rodziny. Piosenki Pani Ireny to moje mlode lata. Wieczne Odpoczywanie Racz Jej dać Panie...
-
21.01 (18:21)
-
21.01 (19:05)To okrutny los zakpił z nas fanów jej piosenek wyrazy współczucia dla rodziny. Kochałam jej piosenki i nie wyobrażam sobie że nie ma Jej wśród nas ryczę jak głupia, ale to smutna wiadomość tak wpływa na mnie.
-
21.01 (20:25)
-
21.01 (21:23)
-
22.01 (00:03)Niech spoczywa w pokoju....:(((( Piękne piosenki....piękna kobieta..... Smutne, że już musiała odejść.... Uwielbiałem jej głos i piosenki.
w tamtym swiecie też juz pewnie śpiewa swoje przeboje... Ogromny żal....:((( -
22.01 (12:04)
-
22.01 (16:25)Niezwykle wrazliwa, delikatna, taktowna osoba o subtelnym glosie...Zal ze odeszla, zapalmy swieczke...
-
22.01 (17:35)Piękna , inteligentna o wspaniałym, ciepłym głosie .
Wielka szkoda i żal .
Niech spoczywa w pokoju [*] -
22.01 (18:47)Szanowna Pani emerytko, to co pani WYPISUJE,nie ma w ogóle związku z tym co się stało.Jest pani zgorzkniałą kobietą i Ntylko wstyd mi,że ktoś może takie bzdury pisać.A NIBY DLACZEGO MIELIBYŚMY panii współczuć........Na to trzeba sobie zasłużyć.
-
27.01 (21:59)Pani Irena przepięknie śpiewała ; Motylem jestem.......;
pewnie takim pięknym MOTYLEM wróci na ziemie.....
by być przy tych których tak bardzo kochała.... -
29.01 (09:35)~emerytkaWspółczuję każdemu kto zmaga się z chorobą ale w Polsce jest tysiące takich kobiet a nie tylko pani Jarocka. Ładnie śpiewała ale wybrała kiedyś wolność, Amerykę i wygodę codziennego życia. Nie jedna kobieta miała wtedy o wiele trudniejsze życie niż Ona. Kolejki w sklepach, zdobywanie towaru o który było ciężko itd. Mnie też było trudno i nikt nade mną się nie rozczula.Należało też wybrać Amerykę - bzdury piszesz kobieto!