Tak wygląda katolicki kraj.Brawo łajdaczki i łajdaki.
Komentarze
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Skok w bok? Czemu nie! (21)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
13.03.2010 (09:08)
-
13.03.2010 (09:35)Za zdradę w małzeństwie powinni wprowadzić karę chłosty w miejscu publicznym np.rynku i po 10 batów na goły zad.Wtedy nauczyli by się nauczyli szacunku jeden do drugiego.Masz racje wlobel katolicki kraj ,więc brawo łajdaczki i łajdacy.
-
13.03.2010 (09:55)prymitywów, na lansowane ongiś hasło "Wszyscy to robimy", ponieważ spadał przyrost naturalny, niektórzy jak widać wzięli to dosłownie. "Uprawianie" seksu, to juz z samej nazwy, czynność podporządkowywująca człowieka chuci, a nie rozumowi.
-
13.03.2010 (10:13)A co Wy myslicie ,ze katolikowi to juz nic nie wolno????!!!!!odczepcie sie raz na zawsze od katolikow i zobaczcie na swoje zycie bez Boga ,bez przebaczenia ,bez sensu!!!!!!
-
13.03.2010 (11:01)I weź w tych czasach znajdź porządną dzieczynę. Nie kręciłaby mnie kobieta, która korzysta z każdej dziurki której może. Oczywiście normalni ludzie na szczęście też są, ale w takich ankietach zwykle nie biorą udziału.
-
13.03.2010 (11:09)Bo ludzie to poligamiści, nie radzę wam się żenić czy wychodzić za mąż, gdyż kto by wytrzymał z jedną osobą przez całe życie? zycie jest takie krótkie, trzeba z niego korzystać! a nie trwać w jednym, stałym, nudnym, monotonnym związku.
Gdybym była facetem, nie mogłabym być z jedną dziewczyną przez całę życią, biorąc ślub nawet w wieku 30lat.
I to samo kobiety, macie swoich męzów a potajemnie myślicie o innych.
Nie twierdzę, że każdy, pewni ludzią są pobożni i żyją według zasad.Ale niech inni, Ci, którzy sami ustalają zasady, nie żyją według stereotypów.
I tak zrobicie co chcecie, nie będe was do niczego nakłaniać, ale żebyście nie żałowali i nigdy nie bierzcie ślubu z tego względu, bo ktoś wam każe, bo co sąsiedzi powiedzą-to debilizm.A debilizm musimy zwalczać, żeby lepiej żylą się przyszłym pokoleniom.
To samo jest z homoseksualizmem.Ludzie mówią, że za kilka pokoleń nikt nie będzie już zwracał szczególnej uwagi,czy ktoś jest gejem czy lesbijka, czy hetero? bO KOGO TO OBCHODZI, Z KIM I CO ROBICIE W ŁOŻKO?
Chodź ja już, w tej chwili chciałabym żyć w tolerancyjnym kraju, ale może prawnuki tego doczekają, a troche szkoda, że nie możecie dać się przekonać, no ale ja z ludzmi, którzy coś mają do homoseksualistów nie chce zamienić zdania, ani widzieć na oczy, brzydze się nich tak smao jak rasistów, przepraszam, jeszcze i jeszcze bardziej!
Pozdrawiam buziaczki:* mięłgo dnia -
13.03.2010 (11:13)~sonolZa zdradę w małzeństwie powinni wprowadzić karę chłosty w miejscu publicznym np.rynku i po 10 batów na goły zad.Wtedy nauczyli by się nauczyli szacunku jeden do drugiego.Masz racje wlobel katolicki kraj ,więc brawo łajdaczki i łajdacy.
jasne, najjlepiej jest udawać że wsszystko jest ok i nic nie robić ze swoim życiem. Co najwyżej narzekać i zazdrościć innym i oddać się oglądaniu seriali niż pożyć samemu i zaznać trochu przyjemności, przy okazji sprawiając jej drugiej osobie. Nie, dzięki. -
13.03.2010 (11:27)
-
13.03.2010 (12:35)Po pierwsze jak nie możesz ze sobą wytrzymać to masz rację - jak można przez długie lata wytrzymać z inną osobą; inną osobą, z innym charakterem, poglądami, przyzwyczajeniami - to wymaga kompromisu !!! Po drugie : to jednak ogromna sztuka znać swoją wartość i doceniać inną osobę a nie TYLKO KIEROWAĆ SIĘ CIEKAWOŚCIĄ (jak jest z innymi czy realizować swoją próżność - ktoś się mną interesuje ? wiadomo na krótko) JESTEM DLA KOGOŚ ATRAKCYJNA/-A (to postawa lecenia na błyskotki) ; Śmiem twierdzić, że nie wiesz co to prawdziwe wartości !! Co się stało z ludami, które wybrały błyskotki powszechnie wiadomo. Nie polecam
-
13.03.2010 (13:17)Wyniki tej ankiety należy przesiać przez sito wiarygodności i pojęcia kontaktu seksualnego. Dla jednego pojęcie to oznacza masturbację dla drugiego obejrzenie zdjęcia w komórce. Normalny Polak jest tak zabiegany życiem codziennym: pracą, zakupami, wychowaniem dzieciże nie ma czasu na inne zajęcia typu uwodzenie, podrywanie. No chyba że w Warszawie ale tego nie wiem bo ja z prowincji.
-
13.03.2010 (13:40)uprawiam seks ze swoim facetem codziennie i to ostro a on mimo tego uwodzi jeszcze inne laski telefonicznie i fantazjuje> zastanawiam się czy nie jest chory ,a może kazdy facet po 50 tak mam?
-
13.03.2010 (15:39)hihi codziennie seks uprawia więcej kobiet niz mężczyzn ...
świadczy to o tym, ze laseczki uprawiaja co dzien z INNYM facetem ....
nie wstyd panowie!!?/ .. noo baby nas bija o głowe;-P -
13.03.2010 (20:03)skoki w bok tak robiłem przy pierwszej i drugiej żonie ale z obecną nie myślę w ogóle wreszcie mam nimfomankę afrodytę bezpruderyjną kochamy się minimum raz dziennie dbamy o siebie w łóżku i nikt nie szuka ......
-
13.03.2010 (20:33)niestety skoki w bok są fajne tylko nie każdy ma odwagę na nie a ja myślę że nasze życie jest zbyt krótkie więc korzystajmy drogie panie i nie miejcie żadnych wyrzutów sumienia bo kto je ma?
-
13.03.2010 (21:40)gagusia, gdzie i kiedy? wyrzuty sumienia jedno ale, moja żona nie może się o tym dowiedzieć
-
13.03.2010 (22:41)Po co się wiązać skoro mamy skłonności do zdrady? Skoro normalne wartości w mózgu i genach znikły to teraz większość myśli tym co ma miedzy nogami
-
13.03.2010 (23:08)tak korzystam z sexu na prawo i na lewo ale nie jestem w zadnym zwjazku, nie umial bym oszukiwac.
-
14.03.2010 (00:04)Zarówno w seksie jak i w życiu trzeba się poprostu uzupełniać, ale mieć i podobne potrzeby, pomysły...Taki prawdziwy seks z prawdziwym orgazmem jest dopiero wtedy, kiedy to robisz z osobą, którą kochasz ponad wszystko!!Wrażenia pierwsza klasa!!Polecam:)
-
08.04.2010 (18:32)~wlobelTak wygląda katolicki kraj.Brawo łajdaczki i łajdaki.
No przeciez to wola o pomste do nieba.Flaki juz mi sie przewracaja jak czytam i widze na prawo i lewo jak sie w dzisiejszych czasach komfortowo i wygodnie towarzystwo czuje w tym calym zdradzaniu i puszczaniu sie jak zwierzeta.Nawet juz wstydu czy wyzutow sumienia nie uswiadczysz.Co za upadek ludzkosci...
Ps.sama jestem mloda i atrakcyjna ale w lustro bym nie miala odwagi spojrzec ,ze juz o patrzeniu w oczy partnerowi nie wspomne.Zalamka. -
21.05.2010 (12:08)hihi
wiecej kobiet mówi, że uprawia seks co dzień,
ale wiecej meżczyzn przyznaje sie do zdrady,
ciekawa matematyka ;-P