bardzo mnie ujął.Życie z gnojem to koszmar, kobiety sa silne
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Rodzaj żeński (10)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
31.01.2010 (11:43)
-
31.01.2010 (15:45)
-
31.01.2010 (22:09)żałośni są ludzie, którzy są przekonani, że w pojedynkę dadzą radę. Jak widać kobiety zawsze były słabsze i takie zostaną chodźby nie wiem co - tak to już jest zrobione. Nabrały naiwnego przekonania o swojej sile jednak to jest bardzo złudne bo nawet nie widzą tego jak facet może to wykorzystać.
-
03.02.2010 (13:10)Tak trzymać!!!
Z facetami może i dobrze gdy dobrze jest inaczej to koszmar!!!
Mało który nadaję się do życia w rodzinie!!!My kobiety musimy dać rade dla naszych dzieci,a faceci idą własną drogą!!! -
22.07.2010 (11:23)to ty jestes zalosny z takimi pogladami! ja daje sobie swietnie rade sama od kilku lat, mieszkam sama za granica i jeszcze nie bylo takiej sytuacji, gdzie bym sobie z czyms nie poradzila,tylko dlatego, ze jestem kobieta! a nawet wrecz przeciwnie, duzo rzeczy w zyciu wychodzi mi lepiej, niz przewaznie mezczyznom :) mezczyzni sa obecni w moim zyciu, ale nie sa NIEZBEDNI haha! pozdrawiam wszystkie samodzielnie myslace dziewczyny!
-
07.08.2010 (14:49)Oczywiście że kobiety są słabsze od mężczyzn,ale gdy muszą a nawet są zmuszone do samodzielnego wykonywania prac które wcześniej robili ich partnerzy , mogę powiedzieć że bardziej dokładniej i sumienniej wykonują swoje obowiązki Jestem po rozwodzie mam trójkę wspaniałych dzieci i jakoś daję radę Pozdrawiam wszystkie samotne kobiety.
-
23.09.2010 (09:43)[quote user=~Marzena]Oczywiście że kobiety są słabsze od mężczyzn,ale gdy muszą a nawet są zmuszone do samodzielnego wykonywania prac które wcześniej robili ich partnerzy , mogę powiedzieć że bardziej dokładniej i sumienniej wykonują swoje obowiązki Jestem po rozwodzie mam trójkę wspaniałych dzieci i jakoś daję radę Pozdrawiam wszystkie samotne kobiety.
[/quote
Są silne kobiety i słabi mężczyżni i są również słabe kobiety i silni mężczyżni, nie należy uogólniać! Najważniejsze żeby znać swoje możliwości i to, co nam odpowiada, a co nie i według tego układać swoje życie. -
30.12.2010 (23:49)Anonimie chyba nie ujawniasz się ze względu na naiwność głoszonych przez siebie poglądów. Prawdziwa kobieta chce partnerstwa z dojrzałym mężczyzną (szkoda że ich tak mało), a nie jest niezaradną gąską z uwielbieniem wpatrzoną w pana i władcę, bez którego nie poradzi sobie w życiu.
Dojrzała kobieta chce być z mężczyzną ze względu na jego osobowość, a nie bo sobie nie radzi w życiu. -
23.06.2011 (18:13)Przed laty znałem całą trójkę. Babcia była najnormalniejszą osobą. Teresa - zamknięta w sobie i na ogół "pod wpływem". Często nie rozpoznawała ludzi. Szwendała się po parku z psem zamknięta w swoim pustym świecie bez przyjaciół. Kariera? - na otarcie łez po nieudanych związkach. Córka? Córka mamusi. Brak perspektyw, brak planów. Wszystkie rzucane po kraju jak szara ćma na wietrze obijająca się o szyby. W końcu znajdują swoje miejsce na ziemi. Za górką szczęśliwicką; dawnym wysypiskiem śmieci. To najlepsze miejsce dla tych pań. Swoista norka, do której samce mają ograniczone dostęp. Przyszłość nieokreślona, ale kolorowa nie będzie.
-
18.12.2011 (15:45)Dla mnie ten obraz jest zbyt sielankowy i bardzo dziwny. Nie twierdzę ,że życie bez faceta jest bez sensu ale według mnie Panie stworzyły sobie taką bezpieczną przystań z dala od mężczyzn żeby mieć możliwość powrotu gdyby znowu się nie udało. Myślę,że zawsze warto dać sobie szansę na prawdziwą miłość- nie warto z góry zakładać że znowu poniesie się porażkę. Nawet jeśli kolejny facet okaże się pomyłką to zawsze pozostają chociaż miłe wspomnienia. Co nie oznacza że należy szukać kogoś na siłę, tylko żeby nie być samej po prostu trzeba się otworzyć na nowe znajomości i nie zamykać się w świecie własnych, utartych przekonań. Życzę bohaterkom artykułu żeby jeszcze zaznały smaku prawdziwej miłości bo na zmiany nigdy nie jest za późno!