Syn Szewinskiej jest moim sasiadem,dwa domy dalej odmojego.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Moją karierę zawdzięczam mężowi! (18)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
07.01 (16:21)
-
07.01 (16:58)A ja miałam przyjemność spotkać p. Irenę w 2010 r. po biegu warszawskim i uścisnąć jej rękę . Wyglądała świetnie !
-
07.01 (18:09)a ja mam panne dla p.Jaroslawa,piekna i madra dziewczyna ,po studiach ,bylaby z nich piekna para.
-
07.01 (19:16)Z całym szacunkiem ale pani Irena to relikt "koksowych" czasów, mam wrażenie że dziś bardzo starannie się goli...
-
07.01 (20:21)Uwazam ,ze to wspaniala sportsmenka i dobry przyzwoity czlowiek a to jednak najwazniejsze .
-
07.01 (20:26)Mam pytanie do pamiętających Olimpiadę w Meksyku. Który to mądrala z naszych dziennikarzy sportowych przeprowadzał wywiad pytając kilkakrotnie " ale czy pani celowo zgubiła pałeczkę' . Pamiętam jak przez mgłę- nie chciałbym podawać nazwiska pochopnie
-
07.01 (20:47)
-
07.01 (22:20)
-
07.01 (23:41)Ona byla znakomitym sportowcem i rozslawila imie Polski a co polska ma z was choloto pospolita pijaczyny poje...ane?????????
-
08.01 (00:07)
-
08.01 (01:01)I zagorzałym członkiem PZPR. A może i na liście Wildsteina byśmy znalexli to nazwisko ?
-
08.01 (01:26)
-
08.01 (04:01)~jaluSyna mogła nazwać Icek,a nie Andrzej.Zastanow sie co piszesz. Glupszego od Ciebie jeszcze nie spotkalem
-
08.01 (04:11)Pospolita zawisc wsrod rodakow widoczna tzw. golym okiem. Pamietam jej sukcesy sportowe i nalezy oddac jej pelny szacunek, zamiast oczerniac. Niestey jestesmy narodem katolickim teoretycznie , praktycznie nie zawsze , najczesciej wcale. Zapatrzeni w rzekomo bogaty Zachod ponizamy sie czesto do granic przyzwoitosci. Wyobraznia wiekszosci rodakow nie ma pokrycia z rzeczywistoscia.
-
08.01 (05:33)~jaluSyna mogła nazwać Icek,a nie Andrzej.Jesteś cholernym prymitywem - jalu. Ciekawe jakie są twoje korzenie. Połgłupi pastuch i dojarka z PGRu? Pochwal się.
-
08.01 (06:26)~Kowalski] napisał:
I zagorzałym członkiem PZPR. A może i na liście Wildsteina byśmy znalexli to nazwisko ?
=====
Odpowiadam:
Skoro to pamiętasz,to dobrze wiesz, że w tamtych czasach chcąc coś osiągnąć mając talent, trzeba było być w PZPR. Inaczej mogłeś sobie tylko pomarzyć o jakichś wyjazdach za granicę,czy olimpiadach.Zaczynała karierę w czasach późnego Gomułki, kiedy umacniał się partyjny beton i była nagonka na Żydów,co nie pamiętasz , jakie to były czasy?Ja pamiętam i tej Pani nie potępiam.Mogła przecież wyjechać wtedy do Izraela, a mimo szykan tego nie zrobiła. I reprezentowała nasz kraj na olimpiadach wiele razy.Godnie reprezentowała!
-
08.01 (06:34)Do miss nie nalezala,,ale slawy sportowej,Polsce przysposobila wiele.Najwazniejsze,ze powiodlo jej sie w zyciu osobistym,bo jej sie to nalezalo.
-
23.01 (00:27)~delegatJesteś cholernym prymitywem - jalu. Ciekawe jakie są twoje korzenie. Połgłupi pastuch i dojarka z PGRu? Pochwal się.~jaluSyna mogła nazwać Icek,a nie Andrzej.Dobrze ,ze od takiego przyglupa jak ty nie zalezy imie jej syna.