co to za artykul? flirt to niewinna zabawa - bzdura! od flirtu sie zaczyna - a swiadczy o podupadaniu moralnych podstaw
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Lekcja flirtu dla dorosłej kobiety (92)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
08.06.2010 (09:23)
-
08.06.2010 (10:02)to moze autorka spotka sie ze mna i przecwiczymy razem material?
zdaje sie, ze autorka jest mocna w buzi i jako bajkopisarka niezwykle pociagajaca -
08.06.2010 (10:02)dokladnie! filrt tak-jesli jestes singlem. jak widze kobiety ktore maja chlopakow, mezow a filrtuja to po prostu mialbym ochote je obrzygac. chyba najlepszy sposb zeby okazac im swoja pogarde. od flirtu latwo przejsc na nastepne etapy...
-
08.06.2010 (10:02)poradnik dla puszczalskich, haha, a najsmieszniejsze sa brzydkie laski co im sie wydaje ,ze sa atrakcyjne i jak gadaja z facetem to , ze niby "kuszą" haha, porazka
-
08.06.2010 (10:05)
-
08.06.2010 (10:08)Niestety - w dużej części zgadzam się z Jo - flirt w autobusie czy pracy nie jest niewinną zabawą. Uważam jednak, że flirt w poszukiwaniu partnera jest bardzo przydatny.
A flirt z mężem... to moim zdaniem pomysł wprost REWELACYJNY - choć bardzo trudny - bardzo potrafi "odświeżyć" związek ;) -
08.06.2010 (10:10)a teraz od strony mezczyzny:
udawaj że jesteś nią żywo zainteresowany, praw komplementy, to nic ze idiotka i do tego brzydka, jak już da to nogi za pas -
08.06.2010 (10:16)A jeśli ktoś odbierze flirt jako zachętę do czegoś więcej i zgwałci niewiniątko?
-
08.06.2010 (10:17)Fe!!! To ohydne! Tak naprawdę - każda flirtująca robi z siebie słodką idiotkę, nic więcej.
-
08.06.2010 (10:17)~jo tyżdokladnie! filrt tak-jesli jestes singlem. jak widze kobiety ktore maja chlopakow, mezow a filrtuja to po prostu mialbym ochote je obrzygac. chyba najlepszy sposb zeby okazac im swoja pogarde. od flirtu latwo przejsc na nastepne etapy...Oj tak masz rację ! Żyj dalej w negatywnym transie, bo co ludzie powiedzą? Najłatwiej kogoś oceniać...
-
08.06.2010 (10:17)
-
08.06.2010 (10:20)~Joco to za artykul? flirt to niewinna zabawa - bzdura! od flirtu sie zaczyna - a swiadczy o podupadaniu moralnych podstawSłowa nie mają znaczenia dopóki ty im jego nie nadasz, w twoim świecie flirt to pewnie grzech, ech ta społeczna rama !
-
08.06.2010 (10:32)A teraz komentarz do tego poradnika 'Jak być singielką':
"Podczas rozmów podkreślaj, że go lubisz i fajny z niego... kumpel. " - Innymi słowy dajesz facetowi do zrozumienia że jest dla Ciebie gejem do towarzystwa. Taka kobieta jest wtedy spalona, bo facet traktować ją będzie jako stratę swojego czasu. Nawet najwytrzymalsi rezygnują z takiej znajomości.
"Mężczyzn pociągają przede wszystkim kobiety pełne niewypowiedzianej tajemnicy. " - zaraza wywołująca w facecie myśl w stylu "Ona mnie nie chce i tylko się mną bawi" albo"Wykorzystuje mnie" , "Ona mi nie ufa" czy też " Ona się mnie boi". Tajemnica da Tobie jedynie samotność.
FACECI SĄ PROŚCI. Faceci doceniają szczerość kobiety. Jeżeli w jakimś przypadku jest inaczej, że kobieta trafiła właśnie na przypadek prymitywa, z którym absolutnie nie opłaca jej się wiązać. -
08.06.2010 (10:37)Pewnie, zaczepiaj go, zawracaj mu glowe, a potem wylej kubel zimnej wody na glowe. Dlatego wole pracowac z facetami. PRACA TO JEST PRACA, glupie torby. A nie flirtowanie, usmiechy pierdy itd itp. A potem robic nie ma komu, albo atmosfera w biurze gestnieje, bo Kowalska nie chce robic z Wisniewskim, bo ten glupi buc na jej flirty powiedzial, ze ma zrobic swoja robote a nie (...) zawracac.
-
08.06.2010 (10:44)śmiać mi się chce z tych artykułów - moja matka czy moja babka miały po sześcioro, siedmioro dzieci a wcale nie uczyły się "flirtowania" . A teraz co z tego , że "dziewuchy" pójdą na lekcje "flirtowania" po 50 złotych za godzinę jak to do niczego im nie jest przydatne a właściwie jest szkodliwe bo za chińskiego boga nie dorobią się sześciorga czy siedmiorga potomstwa ......
-
08.06.2010 (10:54)
-
08.06.2010 (11:06)W każdej pracy należy być odpowiednio ubranym jak
i odpowiednio się zachowywać, flirt jako zachowanie nie jest odpowiedni w pracy (oczywiście są wyjątki np. najstarszy zawód świata). -
08.06.2010 (11:11)Trzeba zachować dystans. Jesli umie sie odpowiedziec na te smieszne zaloty chamskim tekstem nawet najładniejszej dziewczynie, to mozna stwierdzic ze one nawet nie sa wystarczająco zeby faceta spoliczkować...
Lubie dostawac od kobiet po dziubku i nigdy im nie oddaje, szkoda ze tak rzadko sie to zdarza. No coz, wiekszosc dam to nie kobiety,(...) -
08.06.2010 (11:12)
-
08.06.2010 (11:38)