a
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
L jak libido (18)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
18.02.2011 (15:24)
-
18.02.2011 (16:15)jeśli kogoś kochasz i pożadasz to nie potrzeba żadnej tabletki wiem z własnego doświadczenia
-
18.02.2011 (16:51)
-
18.02.2011 (17:18)co bylo a nie jest juz nigdy nie będzie :( chciałaby dusza do raju tylko jej grzechy nie pozwalają , kochajcie się !!! poki mlodzi jestescie :)
-
18.02.2011 (17:34)do Basi
100% męzczyzny ci potrzeba takiego z krwi i kosci ,
on juz by wiedział jak cię znow pobudzic do zycia hi hi -
18.02.2011 (18:02)
-
18.02.2011 (18:18)jak facet odpowiednio potrafi zagadać i podejść, to zawsze jestem chętna i gotowa !
-
18.02.2011 (18:20)COŚ NA OCHŁODZENIE ANAFRANIL SR 75 MG +BIOXETIN 20 MG PRZEZ MIESIĄC CUD SEX POPĘD
-
18.02.2011 (18:28)ja od 3 lat borykam sie z oziebloscia seksualna...nie wiem co to libido,seks moze dla mnie nie istniec! kiedys bylam normalna kobieta lubiaca czesty seks i teraz w moim wieku powinnam byc jeszcze bardziej aktywna...niestety,stany depresyjne wziely nad tym gore,kilka miesiecy temu rozpoznano u mnie policystyczne jajniki,jakis sex binding hormone jest niski,od 6 lat cierpie na Hashimoto i z roku na rok jest coraz gorzej,doszlam juz do dawki 250mg levothyroxyny...nie wiem czy to wszystko ma zwiazek z zyciem seksualnym,ale podejrzewam,ze tak,jako ze wszelkie problemy w moim organizmie sa w obrebie systemu hormonalnego...
jestem ZAŁAMANA! mam 30 lat,a czuje sie juz wykluczona ze sfery seksualnej! nie wspomne juz,ze moje małzeństwo sie wali przez to...
jesli ktos ma jakies rady prosze o maila na polishgirl@interia.eu -
18.02.2011 (18:48)
ZBADAĆ TSH fT3 fT4 LEKU NIEODSTAWIAŃ LECZYĆ TARCZYCE EWENTUALNA PORADA W GABINECIE SEKSUOLOGA -
18.02.2011 (18:56)50 lat temu problemem było co zrobić,żeby przestało się chcieć.Teraz wiem, wystarczy się postarzeć.
-
18.02.2011 (19:27)Moje życie sexualne było skromne (wiek) ale legło całkowicie w gruzach, trudno żeby było inaczej bo w w. 40 lat niepotrzebnie poddałam się operacji wyłuszczenia mięśniaka a wybudziłam się bez trzonu macicy, w efekcie już kilkuletnia ciężka depresja, stany lękowe, i fizyczne skutki operacji takie jak suchość itd. Nie tylko zero libida ale i wręcz wstręt i awersja sexualna. Psychoterapia nie pomaga, czy już zawsze tak będzie?
-
18.02.2011 (23:58)~SEKSUOLOGCOŚ NA OCHŁODZENIE ANAFRANIL SR 75 MG +BIOXETIN 20 MG PRZEZ MIESIĄC CUD SEX POPĘDjak ma to rozumieć anafranil i bioxetin na ochłodzenie czy na popęd???
Myslałam że psychotropy osłabiają libido,
Proszę o odp ponieważ posiadam anafranil ale nie brałam go do tej pory -
19.02.2011 (00:22)BIOXETIN POWODUJE BRAK LIPIDO NIEMASZ CHECI NA SEXS OZIĘBŁOŚĆ ANAFRANIL IMPOTENCJIE W DUZYCH DAWKACH PROSTE
-
19.02.2011 (00:35)TO LEKI KTÓRE LECZA STANY DEPRESYJNE POWODUJĄ RÓWNOWAGĘ W MÓZGU PODNOSZĄ ENDOMORFINY SUBSTANCJE SZCZĘŚCIA ZADOWOLENIA Z ŻYCIA ALE ODWROTNIE DZALAJA NA POPĘD SEXUALNY LIPIDO OBNIŻAJĄ A NAWET DO ZERA NIE INTERESUJE CIE PARTNER CZY PARTNERKA BOD KAŻDYM WZGLĘDEM
-
19.02.2011 (01:38)~BaśkaMoje życie sexualne było skromne (wiek) ale legło całkowicie w gruzach, trudno żeby było inaczej bo w w. 40 lat niepotrzebnie poddałam się operacji wyłuszczenia mięśniaka a wybudziłam się bez trzonu macicy, w efekcie już kilkuletnia ciężka depresja, stany lękowe, i fizyczne skutki operacji takie jak suchość itd. Nie tylko zero libida ale i wręcz wstręt i awersja sexualna. Psychoterapia nie pomaga, czy już zawsze tak będzie?
Polecam przeczytać i zrozumieć - ANTHONY DE MELLO - "Przebudzenie" -
19.02.2011 (11:21)~SEKSUOLOGTO LEKI KTÓRE LECZA STANY DEPRESYJNE POWODUJĄ RÓWNOWAGĘ W MÓZGU PODNOSZĄ ENDOMORFINY SUBSTANCJE SZCZĘŚCIA ZADOWOLENIA Z ŻYCIA ALE ODWROTNIE DZALAJA NA POPĘD SEXUALNY LIPIDO OBNIŻAJĄ A NAWET DO ZERA NIE INTERESUJE CIE PARTNER CZY PARTNERKA BOD KAŻDYM WZGLĘDEM
interesuje - tylko nie może przekroczyc bariery chamstwa i prostactwa. :P Po przekroczeniu antydepresanty powodują że NIGDY nie ma powrotu po wcześniejszego stanu :D. Tak oto działają. :P -
30.01 (16:51)Nie ma oziębłych kobiet, czy mężczyzn. Cały problem leży we właściwych partnerach.