a co jest złego w siedzeniu w domu w ciepłych kapciach? nie wolno negować stylu życia innych, takie pary również są szczęśliwe; a poza tym, nie każdy ma tyle kasy i może sobie pozwolić na te wszystkie ekstrawagancje
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Ich czar par wciąż trwa (10)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
11.01 (17:52)~dziewczyna
-
13.01 (09:08)~anna~dziewczynaa co jest złego w siedzeniu w domu w ciepłych kapciach? nie wolno negować stylu życia innych, takie pary również są szczęśliwe; a poza tym, nie każdy ma tyle kasy i może sobie pozwolić na te wszystkie ekstrawagancjeWydaje mi sie ze oni nie neguja,opisali swoj styl zycia,tak sie realizuja,maja na to fundusze.Pozdrawiam
-
13.01 (10:00)~gdybym miała forseteż podróżowałabym sobie po świecie ale nie wszystkim jest dane, ciężko pracowałam ale nie byłam w mediach ani w politykę się nie bawiłam nie narzekam ale chciałabym po 40 latach pracy lepiej żyć. Marzyć sobie mogę i z książką w ręku w kapciach siedzieć w taką pogodę, trochę im zazdroszczę ale nie złosliwie
-
13.01 (10:23)~jaMariusz Walter, skończył studia na wydziale inżynierii sanitarnej na Politechnice Śląskiej, ale nie chciał być inżynierem.
i znowu sie kłania jak się dostawało do telewizzji, BEZ ODPOWIEDNIEGO WYKSZTAŁCENIA I JAKOŚ ZNALAZŁ PRACĘ W TV I ZOSTAŁ WIELKIM PANEM, a zwykły człowiek, żeby się dostać do jakiejś konkretnej dobrze płatnej pracy musi mieć kierunkowe wykształcenie, ileś lat doświadczenia i jeszcze inne wymagania.
oto Polska właśnie! -
13.01 (11:21)~hahahaNo to tyle jeśli chodzi o bajeczki dla dzieci. A teraz prosze prawde, szczególnie o "tamtych" czasach.... Czy oni piszac takie rzeczy myslą że Polacy nagle dostali amnezji i nie pamietają jak to wszystko kiedyś wyglądało? Co oni chcą wmówic ludziom, że tego co było to nie było????? I po co wy to tu zamieszczacie? Stek bzdur i obłudy.
-
13.01 (11:39)~dudek
-
13.01 (12:28)~antykomuch
-
13.01 (12:55)~danadlaczego w was tyle zawisci .....? macie zal do calego swiata ze jestescie nieudacznikami? tylko podziwiac ta pare, zycze wielu lat w zdrowiu
-
13.01 (13:26)~olo~jaMariusz Walter, skończył studia na wydziale inżynierii sanitarnej na Politechnice Śląskiej, ale nie chciał być inżynierem.i znowu sie kłania jak się dostawało do telewizzji, BEZ ODPOWIEDNIEGO WYKSZTAŁCENIA I JAKOŚ ZNALAZŁ PRACĘ W TV I ZOSTAŁ WIELKIM PANEM, a zwykły człowiek, żeby się dostać do jakiejś konkretnej dobrze płatnej pracy musi mieć kierunkowe wykształcenie, ileś lat doświadczenia i jeszcze inne wymagania.oto Polska właśnie!
Kazdy orze jak moze;) -
13.01 (14:10)~olekWidziałem na wręczaniu nagrod,ze bogactwo i praca -Niezbyt dobrze wychodzi-Pani Bozeno-Co się dzieje z rękoma!To chyba Za ten program SZKŁO KONTAKTOWE-poniewaz ten Pan prowadzacy-tez mu Zdrowko nagle zaczeło szwankowac-chyba za to ,ze tak obiektywnie i rzetelnie prowadził ten program!
ZYCZE DUZO ZDROWIA!Poniewaz Złotego Cielca Macie pod dostatkiem!