jak można zakochać się w komś z pracy! w pracy nie ma na kim oka zawiesić a tu takie baje! praca to praca!
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Gdy zakochasz się w kimś z pracy (16)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
05.01 (11:55)
-
05.01 (12:24)~o rety!jak można zakochać się w komś z pracy! w pracy nie ma na kim oka zawiesić a tu takie baje! praca to praca!
a u mnie w pracy jest na kim oko zawisić:) dobra rada... zmień pracę, bo pracując w oczyszczalni ścieków faktycznie nie będziesz miał/miała na kim oko zawisić... :P -
05.01 (13:28)Zdecydownie odradzam takich układów zwłaszcza w pracy...najcześciej to tylko przelotna fascynacja po wszystkim zostaje niesmak...ale na pocieszenie są dwa wyjścia albo ona albo ty musisz zwolnic sie z pracy...
-
05.01 (15:08)Zakochałam się w kimś ze swojej pracy. Oboje byliśmy w skomplikowanych związkach. Widziałam go w sytuacjach stresowych, obserwowałam jaki jest zaradny, jaki jest w kontaktach z innymi, jak traktuje pracę i obowiązki, poznałam bliżej i ... dziś jesteśmy 2 lata po ślubie. Jedyne czego żałuję, to tego, że nie pracujemy już razem :) A wspomnienia - bezcenne! Pozdrawiam
-
05.01 (15:14)Jeżeli już będziecie w takim związku, na pewno nie przejmujcie się opiniami "życzliwych". których w pracy cała masa przecież. "Udało" mi się w ten sposób wylać z kompielą fajną znajomość.
-
05.01 (18:30)Ja poznałam swojego męża w pracy, po 3 m-cach zaręczyny, a po nastepnych 3 ślub. W tym roku mamy 25 rocznicę slubu!
Jedyny minus, to taki że niestety musiałam zmienic pracę, którą bardzo lubiłam. -
05.01 (18:38)Zakochalam sie w moich koledze z pracy i naszym zwiazku wiedzialo tylko kilka osob. Cala firma dowiedziala sie o tym dopiero po naszym slubie (urzadzilismy nasz slub w czasie naszego urlopu). Od tego minelo juz 4 lata i nadal pracujemy razem. A ze pracujemy ponad 8 godzin dziennie, bardzo nam odpowiada, ze jestesmy razem. I w pracy wszyscy traktuja to jako cos normalnego. Kwestia to dobrac sie z odpowiednia osoba i umiec oddzielic prace od zycia prywatnego. Nam sie udalo
-
05.01 (19:59)ja od pierwszego wejrzenia,powoli się zakochiwałem,gdy przyszła po raz pierwszy do pracy chociaż starsza ode mnie o 12 lat to cały czas o niej myślałem,i marzyłem,ale nie wiedziałem że jest rozwódka bo mało z nią rozmawiałem,a po roku okazało się ze wychodzi za mąż,i znowu marzenia prysły minął rok i się odważyłem zagadać i tak zaczęliśmy romansować byłem w 7 niebie bo nie przypuszczałem że ona też miała na mnie oko ale obaj baliśmy się odezwać i wiem ze ona żałowała że nie poznaliśmy się prędzej,a teraz w pracy widujemy się dalej ale rzadko bo więcej przebywa w biurze,ja dalej jestem zakochany,ale ona wybrała rozsądek,ale muszę się z tym pogodzić
-
05.01 (20:00)pracujemy 5 lat zakochał się we mnie ale mi się nie podoba poza tym jestem wierna,mam partnera co zrobić żeby się odkochał i nadal stosunki pracownicze,to jeszcze dzieciak nie chce go dołować?
-
05.01 (20:16)~aniapracujemy 5 lat zakochał się we mnie ale mi się nie podoba poza tym jestem wierna,mam partnera co zrobić żeby się odkochał i nadal stosunki pracownicze,to jeszcze dzieciak nie chce go dołować?Jeśli Ty od początku okazujesz niezainteresowanie i nic między wami nie doszło to po jakimś czasie mu przejdzie ,a wiek nie ma nic do rzeczy serce nie sługa,też kocham starszą od siebie osobę i nic na to nie poradzę
-
05.01 (20:43)~aniapracujemy 5 lat zakochał się we mnie ale mi się nie podoba poza tym jestem wierna,mam partnera co zrobić żeby się odkochał i nadal stosunki pracownicze,to jeszcze dzieciak nie chce go dołować?no właśnie jeśli Ty też okazywałaś zainteresowanie flirtowałaś z nim i między wami do czegoś doszło to się nie dziw,ale jeśli jest odwrotnie może mu przejdzie zależy od człowieka
-
05.01 (21:12)~AgaJeżeli już będziecie w takim związku, na pewno nie przejmujcie się opiniami "życzliwych". których w pracy cała masa przecież. "Udało" mi się w ten sposób wylać z kompielą fajną znajomość.
Ja tez tak mialam... teraz tylko wspomnienia -
05.01 (21:44)Ja sie zauroczyłam w chłopaku z pracy,z którym żadko sie widuje (on z wzajemnością) Oboje mamy rodziny.Z zauroczenia przeszło na przyjazń a potem na stosunki obojętne. Te stosunki są nie do zniesienia, bo są bardzo oschłe, bardziej niż przed zauroczeniem.
Dała bym wszystko by wróciły czasy przed zauroczeniem, ale tego nie da sie już cofnąć .(nie uprawialiśmy seksu) -
05.01 (22:20)~szczeraJa sie zauroczyłam w chłopaku z pracy,z którym żadko sie widuje (on z wzajemnością) Oboje mamy rodziny.Z zauroczenia przeszło na przyjazń a potem na stosunki obojętne. Te stosunki są nie do zniesienia, bo są bardzo oschłe, bardziej niż przed zauroczeniem.
Dała bym wszystko by wróciły czasy przed zauroczeniem, ale tego nie da sie już cofnąć .(nie uprawialiśmy seksu)Ja też tak mam,ale ja sam ona drugi raz wyszła za mąż choć nieszczęsliwa jest w tym związku bo wiem było między nami uczucie i uprawialiśmy seks i to nie raz,ale rozsądek górą,woli być nieszczęśliwa iżyć w kłamstwie -
05.01 (22:22)co za durny artykuł; skierowany chyba do nastolatek !!! Jak można stawiać znak równości między miłością a zakochaniem się???
-
06.01 (02:26)~inezco za durny artykuł; skierowany chyba do nastolatek !!! Jak można stawiać znak równości między miłością a zakochaniem się???Nie obrażaj powagi periodyku "Życie na gorąco"!