Prawda jak zwykle leży po środku....bo na swoim przykładzie (singielka 46 l.) mogę stwierdzić,że singielki ( i single również) to w wiekszości osoby ambitne, ale totalnie zakompleksione ....i dlatego chciałyby(liby)...ale boją się ..wchodzić w związek..i tyle :(((((
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Dlaczego wciąż samotna? (193)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
24.11.2011 (15:08)
-
05.12.2011 (10:06)
-
07.12.2011 (09:34)krótka, dobra porada: Drogie Panie! Nic tak nie odstrasza facetów, jak sfrustrowana, zakompleksiona, desperacko poszukująca miłości kobieta. Grzeczna, dobrze ułożona córusia tatusia i mamusi też ma marne szanse. "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" ? Jest taka książka. Zapomniałem niestety autorki, czytałem fragmenty , polecam. Dla Was, drogie Panie, to lektura obowiązkowa.
-
11.12.2011 (21:15)Jestem singielka juz 3 lata...zycie w pojedynke za granica nie jest proste...
chcialabym to zmienic,ale nie bardzo wiem jak...
Pomocy! -
13.12.2011 (09:13)~beaJestem singielka juz 3 lata...zycie w pojedynke za granica nie jest proste...
chcialabym to zmienic,ale nie bardzo wiem jak...
Pomocy! Tobie nie za granicą jest źle. Tobie w kraju było za dobrze. -
17.12.2011 (20:59)Też jestem singielką (po przejsciach),ale jak mam być z mężczyną ,tylko dlatego ,aby nie być samą ,to wole być nadal singielką.
-
17.12.2011 (21:13)~Singielwiesz co, moi kumple starają się już 10 lat i nic z tego nie mają! a wiesz dlaczego? bo jak sama napisałaś :"bo jestem nieufna i bardzo ostrożna" bo właśnie przeważnie kobieta myśli że facet wszystko co robi to po to żeby przede wszystkim zaciągnąć ją do łóżka! to co ma zrobić i jak ma udowodnić że nie zależy mu na jednym organie tylko na osobie?! w czasie wojny mógł ryzykować swoim życiem idąc właśnie na wojnę a teraz? jak wykupi np. pół kwiaciarni to też pomyślisz ze zależy mu tylko na seksie? prosty przykład~martaHm...rozumiem co masz na myśli i może rzeczywiście trzeba obniżyć wymagania. Sama jestem niezależną kobietą, która wie czego chce i w dodatku cały czas się rozwija i oczywiście jestem sama! Dlaczego? dlatego,że piękna i mądra kobieta która się realizuje zawodowo dla większości facetów jest ciekawym kąskiem na chwile, bo niestety trzeba się troche bardziej postarać o nią, wysilić się a to już problem. Nie zamierzam udawać,że jestem głupia i nieporadna. Faktem jest,że ciężko mi się otworzyć przed kimś i na początku każdej znajomości trudno ze mną wytrzymać bo jestem nieufna i bardzo ostrożna co oczywiście ma swoje uzasadnienie. Z tym że prawdziwy facet, gdy mu na kobiecie zależy nie poddaje się po pierwszym pstryczku w nos i walczy, a jak powalczy to i najtwardszy głaz zmięknie. Tylko panowie - niech Wam się w końcu zachce postarać!
-
01.01 (22:56)niestety nastąpiła nierównowaga i nadmierna ilość kobiet nad mężczyznami.
-
08.02 (17:37)
-
24.02 (00:38)~mimiJestem przesliczna stara panna slinia sie do mnie faceci - ale zaden nie spelnia moich wymagan,.
Bo dobra praca , auto to podstawa.Żałosne! -
02.05 (12:46)~studentka 24Witam. Ja również jestem singielką. Studiuję już na kolejne uczelni. Później chcę zrobić studia podyplomowe... i zanim rozwinę w pełni swoje skrzydła kariery - dojdę do 30. Jestem bardzo porządną dziewczyną (pod względem moralnym i etycznym) i to jest poniekąd powodem niemożności znalezienia drugiej połowy. Moralna osóbka szuka moralnego mężczyzny. Czy to dziwne? Jestem osobą aktywną zawodowo... spontaniczną... z ogromnym poczuciem humoru... miałam niejednego adoratora ... niestety totalnie do mnie nie pasowali... raz mnie wywyższanie się ponad resztę... udawanie wielkiego Panów świata..... stawianie na to co się "ma" a nie kim się "jest". Jak myślicie Panowie, dlaczego te "młode dziewczyny mają wielu łóżkowych" partnerów? czy to tylko ich wina? Gdyby mężczyznie nie zależało w pierwszej kolejności na seksie... nie byłoby takich dziewczyn. Wina leży po obu stronach. Oczywiście nie mam nic przeciwko współżyciu.. tylko MIŁOŚCI i zrozumienia WIĘCEJ!!!... ehh.. Gdybym kochała mężczyznę tak samo jak i on mnie... ojj działo by się... działooo..... :)
Pozdrawiam Wszystkich singlów i singielki.
NIE MARTWMY SIĘ.
NA PEWNO KIEDYŚ SIĘ ODNAJDZIEMY!!! :*Masz rację! Dla mnie też te sprawy są ogromnie ważne. Jakoś nie potrafię zaufać nikomu, kto niema stałego systemu wartości. Jestem także optymistą, działam na każdym froncie. Staram się być szczęśliwym człowiekiem, bo jak kobieta miałaby być ze mną szczęśliwa gdy ja sam ze sobą nie jestem szczęśliwy. Szkoda, że nigdy nie trafiam na takie kobiety jak TY. Oj działoby się działo. -
18.05 (15:21)Witaj! Nie jesteś sama:) ja tez jestem osoba wolną , poukładaną , pracującą, z zasadami. Jestem atrakcyjna ale co faceci myślą że jak ładna to juz do łózka. Mnie spotkania sponsorowane nie kręciły i nie kręcą. Wierzę że jeszcze znajdzie sie taki że Nas odnajdzie , także nie martw sie na kazdego przyjdzie pora i czas. Każdy ma swoje przeznaczenie. Pozdrawiam
-
18.05 (15:23)Dziewczyny , tego kwiatu jak pół światu. Nie martwcie się każdy odnajdzie swoją połówkę. Taka na jaką zasługujemy:) Pozdrawiam