Całe szczescie - nie jestem usmiechnieta i nie zamierzam szczerzyc porcelany, jestem szczera do bolu i wymagajaca - i potrafie wygarnac az dech zapiera . Jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z moim chceniem czy niechceniem. Po prostu choruje. I wiecie co ? Mam to w kinolu czego faceci chca bo nie zamierzam byc z facetem . Musicie sobie sami panowie poradzic.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Czego oczekują od nas mężczyźni? (45)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
26.08.2011 (07:56)
-
26.08.2011 (08:51)~Pa PaCałe szczescie - nie jestem usmiechnieta i nie zamierzam szczerzyc porcelany, jestem szczera do bolu i wymagajaca - i potrafie wygarnac az dech zapiera . Jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z moim chceniem czy niechceniem. Po prostu choruje. I wiecie co ? Mam to w kinolu czego faceci chca bo nie zamierzam byc z facetem . Musicie sobie sami panowie poradzic.
-
26.08.2011 (09:02)Najlepiej robić swoje i niczego nie oczekiwać po nikim-ma się święty spokój.Tak oczekiwałem ,że zostałem zraniony.Róbmy swoje
-
26.08.2011 (09:08)~Pa PaCałe szczescie - nie jestem usmiechnieta i nie zamierzam szczerzyc porcelany, jestem szczera do bolu i wymagajaca - i potrafie wygarnac az dech zapiera . Jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z moim chceniem czy niechceniem. Po prostu choruje. I wiecie co ? Mam to w kinolu czego faceci chca bo nie zamierzam byc z facetem . Musicie sobie sami panowie poradzic.
Spokojnie, nie martw się - poradzimy sobie jakoś bez Ciebie :-) -
26.08.2011 (09:35)~tak tak~Pa PaCałe szczescie - nie jestem usmiechnieta i nie zamierzam szczerzyc porcelany, jestem szczera do bolu i wymagajaca - i potrafie wygarnac az dech zapiera . Jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z moim chceniem czy niechceniem. Po prostu choruje. I wiecie co ? Mam to w kinolu czego faceci chca bo nie zamierzam byc z facetem . Musicie sobie sami panowie poradzic.
Zgorzkniała, znerwicowana, roszczeniowa, samotna....niech zgadnę - feministka?
ps. Dla dobra panów - lepiej już pozostań samotna. -
26.08.2011 (10:06)~AnonymousZgorzkniała, znerwicowana, roszczeniowa, samotna....niech zgadnę - feministka? ps. Dla dobra panów - lepiej już pozostań samotna.~tak tak~Pa PaCałe szczescie - nie jestem usmiechnieta i nie zamierzam szczerzyc porcelany, jestem szczera do bolu i wymagajaca - i potrafie wygarnac az dech zapiera . Jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z moim chceniem czy niechceniem. Po prostu choruje. I wiecie co ? Mam to w kinolu czego faceci chca bo nie zamierzam byc z facetem . Musicie sobie sami panowie poradzic.
Bingo ! :) -
26.08.2011 (10:07)~FaceciSpokojnie, nie martw się - poradzimy sobie jakoś bez Ciebie :-)~Pa PaCałe szczescie - nie jestem usmiechnieta i nie zamierzam szczerzyc porcelany, jestem szczera do bolu i wymagajaca - i potrafie wygarnac az dech zapiera . Jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z moim chceniem czy niechceniem. Po prostu choruje. I wiecie co ? Mam to w kinolu czego faceci chca bo nie zamierzam byc z facetem . Musicie sobie sami panowie poradzic.
I hope :) -
26.08.2011 (10:07)~Pa PaCałe szczescie - nie jestem usmiechnieta i nie zamierzam szczerzyc porcelany, jestem szczera do bolu i wymagajaca - i potrafie wygarnac az dech zapiera . Jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z moim chceniem czy niechceniem. Po prostu choruje. I wiecie co ? Mam to w kinolu czego faceci chca bo nie zamierzam byc z facetem . Musicie sobie sami panowie poradzic.To po co czytałaś ten artykuł? Jakoś zalatuje hipokryzją.... A poza tym współczuję, bo na metr wieje od Ciebie zgorzkniałą samotnością... A z treścią artykułu się zgadzam, bo widzę ja to funkcjonuje w moim związku.
-
26.08.2011 (10:19)~HA,HATo po co czytałaś ten artykuł? Jakoś zalatuje hipokryzją.... A poza tym współczuję, bo na metr wieje od Ciebie zgorzkniałą samotnością... A z treścią artykułu się zgadzam, bo widzę ja to funkcjonuje w moim związku.~Pa PaCałe szczescie - nie jestem usmiechnieta i nie zamierzam szczerzyc porcelany, jestem szczera do bolu i wymagajaca - i potrafie wygarnac az dech zapiera . Jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z moim chceniem czy niechceniem. Po prostu choruje. I wiecie co ? Mam to w kinolu czego faceci chca bo nie zamierzam byc z facetem . Musicie sobie sami panowie poradzic.
po co to sie nogi noco -- prosty człecze -
26.08.2011 (10:20)~HA,HATo po co czytałaś ten artykuł? Jakoś zalatuje hipokryzją.... A poza tym współczuję, bo na metr wieje od Ciebie zgorzkniałą samotnością... A z treścią artykułu się zgadzam, bo widzę ja to funkcjonuje w moim związku.~Pa PaCałe szczescie - nie jestem usmiechnieta i nie zamierzam szczerzyc porcelany, jestem szczera do bolu i wymagajaca - i potrafie wygarnac az dech zapiera . Jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z moim chceniem czy niechceniem. Po prostu choruje. I wiecie co ? Mam to w kinolu czego faceci chca bo nie zamierzam byc z facetem . Musicie sobie sami panowie poradzic.
jestem zgorzkniała i g.....o ci do tego. -
26.08.2011 (10:31)
-
26.08.2011 (10:43)~dzifnapo co to sie nogi noco -- prosty człecze<SPAN class=user>~HA,HATo po co czytałaś ten artykuł? Jakoś zalatuje hipokryzją.... A poza tym współczuję, bo na metr wieje od Ciebie zgorzkniałą samotnością... A z treścią artykułu się zgadzam, bo widzę ja to funkcjonuje w moim związku.~Pa PaCałe szczescie - nie jestem usmiechnieta i nie zamierzam szczerzyc porcelany, jestem szczera do bolu i wymagajaca - i potrafie wygarnac az dech zapiera . Jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z moim chceniem czy niechceniem. Po prostu choruje. I wiecie co ? Mam to w kinolu czego faceci chca bo nie zamierzam byc z facetem . Musicie sobie sami panowie poradzic.[/quote][/quote]
I głupia na dodatek :-) -
26.08.2011 (10:44)~ha hajestem zgorzkniała i g.....o ci do tego.<SPAN class=user>~HA,HATo po co czytałaś ten artykuł? Jakoś zalatuje hipokryzją.... A poza tym współczuję, bo na metr wieje od Ciebie zgorzkniałą samotnością... A z treścią artykułu się zgadzam, bo widzę ja to funkcjonuje w moim związku.~Pa PaCałe szczescie - nie jestem usmiechnieta i nie zamierzam szczerzyc porcelany, jestem szczera do bolu i wymagajaca - i potrafie wygarnac az dech zapiera . Jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z moim chceniem czy niechceniem. Po prostu choruje. I wiecie co ? Mam to w kinolu czego faceci chca bo nie zamierzam byc z facetem . Musicie sobie sami panowie poradzic.[/quote][/quote]
G...o to twoje życie jak widzę.... -
26.08.2011 (11:18)~ha hajestem zgorzkniała i g.....o ci do tego.<span class="user">~HA,HATo po co czytałaś ten artykuł? Jakoś zalatuje hipokryzją.... A poza tym współczuję, bo na metr wieje od Ciebie zgorzkniałą samotnością... A z treścią artykułu się zgadzam, bo widzę ja to funkcjonuje w moim związku.~Pa PaCałe szczescie - nie jestem usmiechnieta i nie zamierzam szczerzyc porcelany, jestem szczera do bolu i wymagajaca - i potrafie wygarnac az dech zapiera . Jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z moim chceniem czy niechceniem. Po prostu choruje. I wiecie co ? Mam to w kinolu czego faceci chca bo nie zamierzam byc z facetem . Musicie sobie sami panowie poradzic.[/quote][/quote]
O! I widzę że agresja Cię nie opuszcza ;) A to słowo jest Ci bardzo bliskie i dobrze znasz jego znaczenie :) Życzę Ci tylko oby inni nie omijali Cię w życiu jak omijają "to" gdy widzą je na swojej drodze. Bo wdepnąć w "to" to nic przyjemnego... ;) -
26.08.2011 (11:23)koniecznie musze ten artykuł pokazac męzowi bo on caly czas namawia mnie zebym przytyła ,bo wg. niego jestem za szczupła(co oczywiscie nie jest prawdą) a tu okazuje sie ze męzczyżni wolą szczuple
-
26.08.2011 (11:45)~~~~~koniecznie musze ten artykuł pokazac męzowi bo on caly czas namawia mnie zebym przytyła ,bo wg. niego jestem za szczupła(co oczywiscie nie jest prawdą) a tu okazuje sie ze męzczyżni wolą szczuple
Bzdura - mówę to ze szczerego serca: większość facetów woli kształty w typie np. Jennifer Lopez, czyli kobiece, pełne. Moda na "wieszaki" lub tzw. "kościotrupy" została wykreowana przez projektantów i dyktatorów mody z których większość to geje. Nie dawaj sobie wmawiać bzdur - bądź KOBIETĄ. Pozdrawiam. -
26.08.2011 (12:24)Uwielbiam poważne dziewczyny.
Te niepowazne to na ogół łajdaczki latające po dyskotekach i szukające wrażeń.
-
26.08.2011 (12:34)~~~~~koniecznie musze ten artykuł pokazac męzowi bo on caly czas namawia mnie zebym przytyła ,bo wg. niego jestem za szczupła(co oczywiscie nie jest prawdą) a tu okazuje sie ze męzczyżni wolą szczuple
Ja tam wiem czy szczupłe - myślę, że meżczyżni lubią kobiety o pewnych kształtach czyli szerokich biodrach i jędrnych piersiach - płaskie w pasie i wyżej mnie na przykład w ogóle nie pociągają, chociaż zauważam, że większość kobiet dąży to tego by być płaską w pasie, nie tędy droga drogie kobietki - nie ma to jak piękne i szerokie bioderka ;-) No i oczywiście uśmiech też jest ważny i rajcuje facetów ;-) bo uśmiech jest oznaką tego, że kobieta ma poczucie humoru i jest otwarta - a z osobą z poczuciem humoru nikt się nie nudzi - także w łóżku -
26.08.2011 (13:07)~LazengaJa tam wiem czy szczupłe - myślę, że meżczyżni lubią kobiety o pewnych kształtach czyli szerokich biodrach i jędrnych piersiach - płaskie w pasie i wyżej mnie na przykład w ogóle nie pociągają, chociaż zauważam, że większość kobiet dąży to tego by być płaską w pasie, nie tędy droga drogie kobietki - nie ma to jak piękne i szerokie bioderka ;-) No i oczywiście uśmiech też jest ważny i rajcuje facetów ;-) bo uśmiech jest oznaką tego, że kobieta ma poczucie humoru i jest otwarta - a z osobą z poczuciem humoru nikt się nie nudzi - także w łóżku~~~~~
wiadomo ze o to chodzi.
koniecznie musze ten artykuł pokazac męzowi bo on caly czas namawia mnie zebym przytyła ,bo wg. niego jestem za szczupła(co oczywiscie nie jest prawdą) a tu okazuje sie ze męzczyżni wolą szczuple
-
26.08.2011 (13:08)~news 2011Uwielbiam poważne dziewczyny.Te niepowazne to na ogół łajdaczki latające po dyskotekach i szukające wrażeń.
z powaznymi bym nawet nie zaczynał. Zazwyczaj maja problemy psychiatryczne.