hah,ale bzdurki,ale przyjemnie się czyta.pozdr
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
15 rzeczy, których mężczyźni nie cierpią (29)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
28.11.2009 (22:02)
-
12.12.2009 (20:41)a ja prawie wszystko to noszę: tuniki, legginsy, duże torby, duże okulary słoneczne, balerinki :)))
-
31.01.2010 (01:18)hmm, uwierz mi nie bzdurki, mam wielu kumpli i wiem ze nienawidza legginsow (noga wyglada w tym jak parowka), baleriny hmm nie slyszalam, tipsow (jak z tym mozna zyc), stringow (bez komentarza), duzych toreb oczywiscie, nie wiem sama jak mozna takowe posiadac...
Wiec jakbys zwracala uwage na ich gusta a nie sluchala kolezaneczek to wiedzialabys ze to ich irytuje;] -
31.01.2010 (17:45)z tym przesadnym makijażem i legginsami to chyba rzeczywiście prawda . . . :) pozdrawiam
-
04.02.2010 (15:56)prawda:) mój też mi co chwila skrzeczy że balerinki to koszmar i że znacznie wygodniej mi bedzie chodzić w szpilkach ;) legginsów też nie lubi a niechęć do dużych toreb wynika z tego że to zazwyczaj ja mam klucze i z reguły czekamy ok 10min przed drzwiami aż je znajde :)
-
05.02.2010 (19:45)Artykuł tak mądry jak w pisemku dla nastolatek. A skoro znajduje się na tym portalu, to odbieram go jako płytki i seksistowski. Każda świadoma siebie kobieta będzie miała w głębokim poważaniu to, czy komuś podobają się czy nie jej legginsy, balerinki czy stringi.
-
06.02.2010 (03:27)zgadzam sie jak najbardziej..kobieta ktora jest pewna siebie i zna swoja wartosc nawet w kartoflanym wrorku bedzie dla mezczyzn seksowna.
-
07.02.2010 (19:02)no nie wiem, nie wiem. Może i są faceci, którym nie podobają się wyszczuplone i podkreślone kobiece nogi w czarnych leginsach, dziewczęco (podobnie jak rozpuszczone i dugie włosy) wyglądające przy tym balerinki i luźna, ale któta i z fasonem tunika dająca temu wszystkiemu poczucie smaku i estetyki, niby zasłaniając wszystko odkrywa to czego faceci pragną - nogi, czasem kawałek pupy. Torba - jeśli pasuje do stroju, to może denerwować jedynie w przypadku potrzeby wyszukania w niej przez mężczyznę drobnostki (typu wspomnianych kluczy). A makijaż? który facet nie poleci na laskę z pięknymi oczami, podkreśloną górną powieką i ciemnym brązowym, ale stonowanym makijażem. Jakieś same banialuki piszecie. Nie wiem kto prowadził te badania, ale szukał chyba samych mężczyzn-ofiar losu. Sądzę, że przerysowane i to mocno zostały wyniki. pozdrawiam wszystkie spełnione kobiety :)
-
08.02.2010 (23:52)A mój mężczyzna właśnie nie lubi wysokich obcasów, bo uwaza ze kobieta wygląda w nich sztucznie i sam zawsze mnie zacheca do płaskich butów, a za to uwaza ze leginsy ładnie podreslają nogi - wiadomo wszystko kwestia gustu. Zgodze sie za to co do makijażu ze wielu mezczyzn odpycha i krótkich włosów, ale nie wszystkim pasuja długie, jak ktos ma piekne i geste to super, ale mysle ze długie i cienkie tez nie podobaja sie mezczyznom
-
18.04.2010 (13:21)ale macie problemy. . .ha ha ja nosze co mi sie podoba a nie co moze spodobac sie mojemu facetowi haha zal.pl
-
20.05.2010 (16:20)Według mnie o gustach się nie dyskutuje, jednemu może podobać się kobieta, która nosi baleriny/botki, innemu ta, która zakłada wysokie obcasy... tak jest ze wszystkim!-torby, makijaż, włosy.
A ogólnie rzecz biorąc kobieta, która jest pewna siebie, i śmiało idzie przez życie, może spodobac się facetowi, nawet jeśli będzie miała na sobie okropną szmatę. Jak to mówią, każda stwora znajdzie swojego amatora-także drogie Panie noście to, na co tylko macie ochotę.
Pozdrawiam gorąco. -
14.07.2010 (12:12)Wg mnie nie wolno przesadzać ani w jedną ani w drugą stronę. Gdyby każda z nas miałaby przejmować się tym co się podoba facetom, a co nie, zaczęłybyśmy wyglądać tak jak oni. :-)
Znam wielu facetów i jednym podobają się legginsy, innym nie, tak samo jest z tunikami, balerinkami, fryzurami, makijażem itd. Szkoda tylko, że oni nie mają pojęcia co z tych rzeczy poprawia naszą figurę i ogólną stylizację. :-)
Ważne żeby każda z nas potrafiła się ubrać modnie i odpowiednio do swojego wieku i figury. A stwierdzenia "co mnie obchodzą inni, ja chodzę ubrana tak jak mi się podoba i mam gdzieś opinię całego świata" - często skutkuje widokami, jakie można spotkać na ulicach - niezbyt dobrane do siebie dodatki, nieprzemyślane kreacje (często przypominajace te "bazarowe") itd. :-) Ale co kto lubi. Ja wyznaję zasadę, żeby ubierać się modnie (co nie oznacza ślepego dążenia za modą), odpowiednio do swojej figury i wieku, no i najważniejsze jako tako estetycznie; z tymi workami na pewnych siebie kobietach to chyba przesadzacie :-). Wiele dziewczyn niestety w to wierzy, że ich charakter przyćmiewa strój i wkładają na siebie, hmmm... jakby to nazwać... :-)).
Pozdrawiam. -
22.07.2010 (10:32)nie zgadzam się niektórymi kwestiami jak np krótkie włosy, gdyż zawsze miałam długie i jakiś czas temu ścięłam się bardzo krótko i na każdym kroku słysze, że wyglądam zdecydowanie lepiej, seksi i zmysłowo poza tym da się to wyczuć jak teraz oglądają się za mną mężczyźni na ulicy. Również co do leginsów nadają seksapilu i pikanteri, osobiście nie znam mężczyzny, który by nie wariował na ich punkcie rzecz jasna nie mają służyc jako rajstopy ale być główną częścią stroju:)
-
07.09.2010 (15:41)Mężczyźni to patentowane pacany, niech najpierw sami się ostrzygą i umyją to potem porozmawiamy o estetyce.
-
04.10.2010 (14:18)Ha ha ha! Ale sie usmialam - szczegolnie po tym, jak moj luby kupil balerinki i botki za kostke! ;) Tak samo rzecz ma sie z sukienka baby-doll i stringami...
A z makijazem to maluje sie tylko dlatego, ze on uwaza, ze lepiej tak wyladam, wiec ten artykul w moim przypadku jest czysta bzdura... -
09.03.2011 (19:03)
-
28.04.2011 (16:57)
-
02.07.2011 (21:06)autorka napisała głupoty
jesli chodzi o stringi i legginsy jak dotad slyszalam bardzo dobre opinie na temat tych czesci ubioru. -
20.07.2011 (22:36)lista rzeczy, których nie lubią kobiety u mężczyzn była by zdecydowanie dłuższa :p
-
30.08.2011 (17:01)bezsensu...
a z resztą nawet jak któremuś cos nie pasuje to liczy sie tylko żeby nam było wygodnie a on niech siedzi cicho.