2 miesiące temu zdałem prawko i tylko potwierdzam ze WORDY strasznie wyciągają kase od zdających. Mało który egzaminator jest przyjemny , typowi ludzie znudzeni swoją pracą , totalni służbiści. witamy w Polsce , tylko tu są takie rzeczy.
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Zdasz spokojnie (27)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
22.11.2010 (22:10)~niedawno dałem
-
22.11.2010 (22:48)~aleale gdzie ta recepta na pokonanie stresu,bo jej w tym artykule nie znalazłam???
-
23.11.2010 (00:12)~!Baba w ogóle nie powinna nigdy dostać prawka. Od tego zacznijmy że nie powinna siadać za kółko. Pozycja obok kierowcy czyli fotel pasażera to jedyne na co można pozwolić kobiecie w aucie.
-
23.11.2010 (01:20)~Tess~!Baba w ogóle nie powinna nigdy dostać prawka. Od tego zacznijmy że nie powinna siadać za kółko. Pozycja obok kierowcy czyli fotel pasażera to jedyne na co można pozwolić kobiecie w aucie.
A Ty anonimowy internauto musisz mieć głowę jak dzwon pełną męskich kompleksów, które tłuką się tak głośno, że żadnych mądrych myśli nie potrafisz wykrzesać! A prawda jest taka, że zarówno wśród mężczyzn jak i wśród kobiet są kierowcy dobrzy i beznadziejni. -
23.11.2010 (01:37)~poszarpanyWOLE SWOIM dobre sobie. Jestem kierowca zawodowym ale przeczytalem ten artykul dylko dlatego zeby zonie pomóc ktora niedługo bedzie zdawala na prawko ale i ja tez nie widze zadnej recepty na pokonanie stresu a moja recepta napewno jej w tym nie pomorze. Pozdrawiam i gratuluje wszystkim zdajacym odwagi. KIEDYŚ BYLO DUŻO ŁATWIEJ!!!
-
25.11.2010 (14:06)~minokeTo prawda, ciężko jest zdać... Zupełnie inaczej jeździ się normalnie po mieście, a inaczej podczas egzaminu - wtedy trzeba przestrzegać przepisów, na które normalnie nikt nie zwraca uwagi. Ale uważam, że tutaj jest miejsce na dobrego instruktora - ja miałem to szczęście, i trafiłam na świetnego gościa, pana Piotra z ośrodka Adrena-l-ina - należą mu się podziękowania :) dodam, że jestem z Krakowa, a tu naprawdę ciężko zdać...
-
11.02.2011 (18:29)~!Baba w ogóle nie powinna nigdy dostać prawka. Od tego zacznijmy że nie powinna siadać za kółko. Pozycja obok kierowcy czyli fotel pasażera to jedyne na co można pozwolić kobiecie w aucie.
Po pierwsze nie baba tylko Kobieta :D
Po drugie kultury Cię nikt nigdy nie nauczył ???
Po trzecie skoro anonimie tak uważasz to znaczy że jesteś zakompleksiony
-
Wasze komentarze (55)
-
Z myślą o kobietach (2)
-
Szkoła jazdy (1)
-
Bezpieczeństwo (1)
-
Dziecko w aucie (0)