styl ekstrawagancki ,rzadko spotykany w naszym kraju,przypomina mi cyrk ten kolor powiek zolty,usta niebieskie,ale na bal sylwestrowy czy maskowy jak najbardziej
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Wygraj kosmetyki Maybelline New York i charms firmy Apart (82)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
12.01 (19:27)
-
13.01 (14:06)Nowojorski styl makijażu Maybelline New York kojarzy mi się z oryginalnością ,pomysłowością, nowoczesnością taką jaką możemy znaleźć właśnie w Amerykańskich miastach,ale kojarzy mi się także z moim jednym z ulubionych makijaży Rihanny , a to moja własna wersja takiego makijażu :)
http://imageshack.us/photo/my-images/818/rihannakonkursnewjork.jpg/ -
13.01 (15:17)nowojorski styl makijażu Maybelline New York kojarzy mi się z nowoczesnością awangardowym podejściem do makijażu oka.Mocno i konkretnie podkreślone oko ale zarazem przepełnione naturalnością beż cienia krzyku czy nie smaku.Mocny makijaż ale zarazem subtelny,kobiecy,nieprzerysowany.Fantazyjny,ale lekki.Piękny...marzycielski:)
-
13.01 (21:01)Nowojorski styl makijaży Maybelline New York kojarzy mi się z harmonią i dużą delikatnością przełamaną kocim pazurem. Podkład zakrywa nasze wszystkie niedoskonałości. Wtapia się w cerę , jest niewidoczny. Oczy dość ostro wytuszowane a usta pokreślone kredką,aby dodać tego kociego pazury. Policzki muskane są naturalnie wyglądającym różem :) Wspaniały makijaż .
-
14.01 (23:30)nowojorski styl makijazu Maybelline New York kojarzy mi sie ze zmyslowym tangiem oraz nowojorska moda:)
-
15.01 (14:36)Styl makijażu Maybelline New York to szyk, elegancja i piękno w pełnej krasie na który pracuje przez wiele lat wiele znanych postaci mody i urody, to teraźniejszość i przyszłość.
-
15.01 (19:50)Nowojorski styl makijaży maybelline jest niezwykle zmysłowy. Awangardowe zestawienie kolorów sprawia, że kobieta wyglada na naprawde pewną siebie. Patrząc na te makijaże zdecydownie pierwszym co nasuwa się mi na mysl jest gorący karnawał w Rio de janeiro!
-
15.01 (21:29)Czy to jest na pewno miejsce na to,by wstawić komentarz?Pisze,że odpowiedzi wysyłamy wiadomością wewnętrzną.
-
16.01 (09:59)Nowojorski styl makijażu Maybelline New York to lekkość makijażu, która kojarzy mi się z delikatnym różem, lekkim podkładem oraz połyskującymi beżami. Wszystko subtelne, delikatne ....
-
16.01 (15:00)Styl makijażu Meybelline kojarzy mi się z blaskiem fleszy ,kobietą glamour ,super nowoczesnym stylem.Taki makijaż noszą kobiety pewne siebie ,oryginalne,mające swój styl.
-
19.01 (10:11)Gdyby mój materiał został doceniony,wówczas byłabym najszczęśliwszą osobą na globie ;)) Musiałam spróbować swoich sił :))
-
19.01 (17:28)Nowojorski styl makijażu Maybelline New York jest jak miasto, które nigdy nie śpi, miasto marzeń czyli Nowy York. To wolność,niezależność niebanalność , nowoczesność. Taki styl to także pewność siebie, swojej urody, seksapilu i odwagi. Nowojorski styl makijażu pokazuje że nie należy bać się świata i ludzi tylko wychodzić im na przeciw, żyć pełnią życia:)
-
20.01 (09:43)...a ja uwielbiam trzy rzeczy:kolor nude,french manicure i błyszczący róż na ustach,a zapomniałam jeszcze o ...charmsach(do kolekcji marzeń)...New York i Maybelline górą ! :)))))))
-
20.01 (11:19)Maybeline
ODWAGA - by stawić życiu czoło !
PEWNOŚĆ SIEBIE - by patrzeć ludziom w oczy!
CZAR - by zniewalać!
PERFEKCJA- by codziennie być gotową na sukces!
SIŁA- by uśmiechem witać każdy dzień!
...Może to jej urok . Może to Maybelline... -
20.01 (22:28)jakie są moje skojarzenia? sztuczne rzęsy, czerwona pomadka, róż na policzkach. kobieco, subtelnie i bardzo klasycznie. takie zestawy moga pobudzic każda męską wyobraznie ;))
-
22.01 (16:25)
-
22.01 (18:44)Maybelline New York.
Skojarzył mi się ze znanego ze swojego , mrocznego, buntowniczego, subtelnego klimatu makijażu, nowojorski styl makijażu uważany jest za stolicę mody i stylu. Najwięksi pomysłodawcy mody od lat inspirują się tym miastem, czerpią natchnienie nie tylko z jego niepowtarzalnego stylu jak charakteru ale również, wzorując się na modzie ulicy. Maybelline New York dyktuje trendy w modzie jak i również w makijażach u młodych kobiet i starszych pań.
-
22.01 (21:08)Nowojorski makijaż kojarzy mi się z lekkością, kobiecością. Dominują w nim odmiany beży oraz pastelowe róże na powiekach. Delikatne różano-brzoskwiniowe róże na policzkach oraz rubinowe pomadki na ustach. Podkład jest delikatny a oczy podkreślone czarnym eyelinerem.Maybelline New York charakteryzuje się prostotą i delikatnością, co sprawia, że kobieta wygląda młodzieńczo, świeżo.
-
22.01 (21:17)Nowojorski makijaż kojarzy mi się z delikatnością, kobiecością. Dominują beżowe i pastelowe róże na powiekach. Delikatny różowo- brzoskwiniowy róż zdobi policzki a rubinowa pomadka usta. Oczy podkreślone są czarnym eyelinerem. Na twarz nakłada się delikatny podkład. Maybelline New York sprawia, że kobieta wygląda świeżo, ujmująco, młodzieńczo.
-
23.01 (18:57)