ogromnie sympatyczna osoba i wartościowa artystka
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Poleczek już nie będzie (13)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
18.10.2011 (10:51)
-
19.10.2011 (07:30)
-
19.10.2011 (08:58)
-
19.10.2011 (09:32)jak chcesz mieszkać w polen , to czekaj ,aż ci tusk powie z kim możesz i kiedy
-
19.10.2011 (10:11)A za co to koleżanka tak podróżuje, jakoś od dłuższego czasu nic specjalnego nie zabłysło od koleżanki, poza udziałem w mydlanych show.
Treść słabiutka. Jedziemy na fali ściemniania. -
19.10.2011 (10:21)TRYB PRZYPUSZCZAJĄCY tej piosenki (dla wykształciuchów tłumaczę: słowo "CHCĘ" to takie znamiona tego trybu) rodzi uzasadnione podejrzenia, że Pani Młynkowa nie decyduje o tym co śpiewa ani z kim śpi. Pozostaje wobec tych faktów jedynie wyrazić szczere ubolewanie...
-
19.10.2011 (10:33)
-
19.10.2011 (11:26)~fikaTRYB PRZYPUSZCZAJĄCY tej piosenki (dla wykształciuchów tłumaczę: słowo "CHCĘ" to takie znamiona tego trybu) rodzi uzasadnione podejrzenia, że Pani Młynkowa nie decyduje o tym co śpiewa ani z kim śpi. Pozostaje wobec tych faktów jedynie wyrazić szczere ubolewanie...
tryb przypuszczający byłby "CHCIAŁABYM", natomiast "CHCĘ" to ewidentny tryb oznajmujący. Czego was teraz w tych szkołach uczą?? -
19.10.2011 (11:32)
-
19.10.2011 (13:44)Droga Pani Halino - byłam na Pani koncercie i czułam dość duży niedosyt. Nie chodzi tu o polki na scenie i piosenki z okresu Brathanków, ale o pewien poziom artystyczny i większą klasę w przygotowaniu. Proszę przemyśleć pewną, nawet statyczną choreografię, skupienie oraz zaprzestanie kręcenia w kółko jedną ręką. Wygląda to śmiesznie, jakby miała pani dysfunkcję drugiej ręki. Ważny jest strój, chórku również. Te wszystkie szczegóły powinny stworzyć jakąś "magię". Lubię Panią, proszę się nie obrażać, ale przyjąć ten wpis jako konstruktywną krytykę. Pozdrawiam:-)
-
19.10.2011 (14:18)
-
19.10.2011 (15:15)Ja i tak lubię tylko blusa( poza klasyka orkiestrowa) A takie miernoty od szansone i pierduł dla motłochu mnie nie interesuja. Moze spiewac w konie w Lublinie w cerwonych koralach. A tak własciwie... co ona robi w Polsce? Do Czech na brambory teleci rzizek knedliki . Niech se właczy Karolka Gota i Wondraczkowa. Moze jej zaspiewaja jak kapowali a Werzejna Bezpiecznost Amen
-
31.10.2011 (09:12)~Stary ale jaryJa i tak lubię tylko blusa( poza klasyka orkiestrowa) A takie miernoty od szansone i pierduł dla motłochu mnie nie interesuja. Moze spiewac w konie w Lublinie w cerwonych koralach. A tak własciwie... co ona robi w Polsce? Do Czech na brambory teleci rzizek knedliki . Niech se właczy Karolka Gota i Wondraczkowa. Moze jej zaspiewaja jak kapowali a Werzejna Bezpiecznost Amen