uwielbiam taką modę
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Spotkanie z Wenus (28)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
26.08.2010 (07:39)
-
26.08.2010 (07:43)Nareszcie moda promująca kobiecość.
I ciuchy, w których kobieta może wyjść z domu. -
26.08.2010 (07:48)
-
26.08.2010 (09:09)Zawsze polewam z ponurych min tych modelek. No ale jak ktoś ma być radosny, skoro wszystko co zje idzie zaraz zwymiotować, by nie utyć...
-
26.08.2010 (09:21)KOBIETONA-SZKIELETONA- trudno przerobic na PRAWDZIWA PONETNA KOBIETE o zaokraglonych ksztaltach.
-
26.08.2010 (10:56)Talia i duża pupcia są dzisiaj coraz rzadsze. Coraz więcej mamy cycatych babochłopów, z szerokimi ramionami i wąskim tyłkiem, fuj, bleee.
-
26.08.2010 (12:43)WRESZCIE KONIEC DYKTATU HOMOSIÓW UDAJĄCYCH, ŻE KOBIETA TO TAKI "FACET" BEZ BIUSTU, BIODER . LANSUJĄYCH TĄ WIZJĘ ZE WZGLĘGU FINANSOWYCH. TANIEJ I PROŚCIEJ JEST SZYĆ CIUCHY DLA FACETÓW.
-
26.08.2010 (12:44)Wiecie dlaczego kreatorzy mody zatrudniają takie szkielety? bo chcą zaoszczędzić na materiale;)))))))
-
26.08.2010 (12:49)No nie mogę jak one są sexi to ja chyba świętym mikołajem jestem...Chodzące szkarady!!!
-
26.08.2010 (13:50)O rety, w końcu mój styl! Pięknie wcięte kobietki z drobnymi ramionami i kształtną całą resztą. Oby jak najdłużej. Uwielbiam filmy stylizowane na lata 40., 50. właśnie za kobiece kostiumy. Oby zagościły na ulicach.
-
26.08.2010 (14:21)patrzcie grube Polki i bierzcie przyklad!tak powinna wygladac kobieta!zero tluszczu,wysoka,dluugie nogi.te ktore moga niech sie odchudza a te niske i pulchne niech nam zejda z oczu
-
26.08.2010 (14:21)kobieta powinna byc kobieca,subtelna,szczupla,ale nie chuda.Na zrzucenie zbednych kilogramów polecam naturalne,odzywcze wild west jerky. Odchudza się nimi piękna Liz Hurley a sylwetkę ma piękna.Polecam,bo naprawde warto.
-
26.08.2010 (14:33)Piękna kobieta jest szczupła, ma dłuuugie nogi, długie delikatne ramiona, szerokie biodra, wąską talię i proporcjonalne do figury piersi. Niestety prymitywy wolą niskie przysadziste panie z silikonowym biustem. Im prymitywniejszy facet, tym grubsze i bardziej cycate kobiety lubi.
-
26.08.2010 (14:47)~Karolinakobieta powinna byc kobieca,subtelna,szczupla,ale nie chuda.Na zrzucenie zbednych kilogramów polecam naturalne,odzywcze wild west jerky. Odchudza się nimi piękna Liz Hurley a sylwetkę ma piękna.Polecam,bo naprawde warto.
Gdzie można kupic te wild west jerky? Czy to jest jakaś amerykańska wołowina? -
26.08.2010 (14:55)popatrzcie na ich nogi i ramiona, są wstrętne, po przytulaniu z taką kostuchą byłbym cały w siniakach, i nie chodzi o to żeby kobieta była przy kości, chodzi po prostu o normalność i proporcjonalność
-
26.08.2010 (15:29)Jak się na ulicach pojawi choć 10% facetów wyglądających jak z wybiegu, to ja też się postaram. Póki co - nie ma dla kogo polaczku.
-
26.08.2010 (16:26)alek
Widzę ich nogi i ramiona. Nie ma w tym nic wstrętnego. Wiele z nich nabierze jeszcze kształtów, bo to młode dziewczyny. Niektóre nie, bo chcą tak wyglądać. A jeszcze inne tak po prostu mają...jak ja. I co? Mam sie zabić? Nawet po dwóch ciążach, w których przytyłam po 20 kg, jestem bardzo szczupła bez odchudzania...taki dar od losu. A Ty wiesz, co to jest tolerancja? -
26.08.2010 (16:29)
-
26.08.2010 (16:49)
-
26.08.2010 (17:55)~FacetPiękna kobieta jest szczupła, ma dłuuugie nogi, długie delikatne ramiona, szerokie biodra, wąską talię i proporcjonalne do figury piersi. Niestety prymitywy wolą niskie przysadziste panie z silikonowym biustem. Im prymitywniejszy facet, tym grubsze i bardziej cycate kobiety lubi.
Biust mam duży i bardzo jędrny,mimo że wykarmiłam nim 2 dzieci,ale przede wszystkim swój-własny.niestety mam taką urodę,że mam małą różnicę pomiędzy talią i biodrami,która jeszcze bardziej jest widoczna,im jestem szczuplejsza-odziedziczyłam to po mamie.parę kilogramów więcej powoduje,że moja pupa robi się większa i mam jako-taką talię.do tego zgrabne nogi.na powodzenie u płci przeciwnej nie narzekam.oglądają się za mną panowie w różnym wieku,także ci w drogich garniturach i białych kołnierzykach pod krawatem.
może byś tak zaczął oglądać mniej tv(kobiety tam pokazywane są selekcjonowane i często podrasowywane) i wrócił do rzeczywistości,bo masz ją ostro wypaczoną.wzrostu sobie nie dodam-choćbym bardzo chciała(mam 163cm.)-noszę buty na obcasach, talii nie zwężę,bo musiałabym poddać się operacji usunięcia żeber.okaleczać się nie mam zamiaru.a poza tym ciekawa jestem,czy sam wyglądasz,jak gladiator?pewnie masz mięsień piwny wielki,jak swoje wymagania w stosunku do wyglądu kobiet.