I słusznie Dorotko. Olej wszystkich, którzy chcą zrobić przy Tobie karierę. Kocham nadal Twój tyłeczek!!!
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Kolejne rozstanie? (68)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
05.02 (15:49)~Stanley
-
05.02 (15:58)~Krakowiankagdyby go naprawde kochala to nic by jej u niego nie przeszkadzalo. Bo milosc ljest slepa. Widocznie to nie byla milosc ani nawet zauroczenie tylko musiala koniecznie miec kogos przy sobie po utracie Nergala. I to wszystko w tym temacie. Zal mi i jej i chlopaka.
-
05.02 (16:00)~pixOjejku,jaki on biedulek!Kobieta mu sponsorowała restauracja,żenada BABA NIE CHŁOP
-
05.02 (16:07)~janusz z olsztyna
-
05.02 (16:25)~mulllerr
-
05.02 (16:48)~nanta Rabczewska jest powalona dziewczyna ja w jej wieku mialam 10 letnia coreczke a ona ma balony botoxy a w glowie siano czas leci a pikus czuwa tak ze uwazal dziewczyno a kto ja znowu lansuje to beztalecie a jak tam nie na rehabilitacji dziewczena ?????
-
05.02 (16:51)~hahaha~kasiaOna moze miec kazdego to jak ten B. pokazuje fochy i jej nie slucha to ona ma go juz dosc Nie musi na sile sie z nikim uzerac bo jest niezalezna i piekna to po co jej nerwy Ja mam meza i tez bym sie mogla go pozbyc bo mnie wkurza ale go kocham i jakos wytzymuje jego humory i awantury choc MAM juz powoli DOSC i zaczynam szukac milosci gdzie indziej
kup sobie pieska hahaha -
06.02 (09:59)~cher
-
Wasze komentarze (280)
-
Dyskusje o trendach (9)
-
Poradnik stylisty (5)
-
Moda ślubna (2)
-
Gdzie na zakupy? (8)