No tak rzeczywiście Klaudyna jest istnym hipopotamem, szczególnie że wskoczyła w płaszczyk 40 czy 42. Poza tym twarz wg mnie nie została odsłonięta no i ten dzienny makijaż, ludzie jak to jest dzienny makijaż to nie chciałabym jej widzieć w wieczorowym!!! Ogólnie pomysł ok, ale szczegóły do mocnego dopracowania.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Kobiecy koszmar (138)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
26.08.2011 (12:01)
-
26.08.2011 (12:12)~ankaA ja jestem wysoka, z biustem i normalnej budowy ciała, zgrabnej ale nie chudej, mam 175 cm i ważę 68 kg. Generalnie nie mam problemu ze znalezieniem ubrań ale zauważyłam że jak się ma biust C to już trudniej z góra, mam wrażenie że ciuchy szyją tylko na płaskie kobiety... :/zgadzam się z Tobą, generalnie jak ubierzesz coś zarywającego biust to wygląda to jakby człowiek dodał sobie 10kg a jak się go wyeksponuje to słychać komentarze typu ( zaraz jej ten cyc wypadnie :(
-
26.08.2011 (12:19)~tomekBEDZIE! :)~saraTa dziewczyna nie jest wcale "większa" , co to za brednie. Proszę ubrać kobietę ok.50-tki w rozmiarze 46-48 z dużym biustem i wystającym brzuszkiem.No proszę.Bardzo dziękuję za to "będzie", a więc czekam.Pozdrawiam serdecznie.
-
26.08.2011 (12:24)~JOLKABARDZO PODOBAŁ MI SIĘ PROGRAM, CZEKAM NA NASTĘPNY . SYMPATYCZNI PROWADZĄCY.
Zgadzam się, fajny facet, zaufalabym jego poradom -
26.08.2011 (13:11)Podoba mi się Pani Aga nie od dziś. Jestem fanem jej zdjęć. Na siłę nie wtracała się w to co mówił Pan Tomek, ładnie się uśmiechała i widać było, że nie chce tam się promować. Format filmu świetny bo nie jest odwzorowany z niczego innego i nie jest na siłę robiony. Na pewno kolejne odcinki będą świetne i razem z żoną będziemy oglądali. A gdzie można się zgłaszać do odcinków?
-
26.08.2011 (13:18)Ciekawe co zrobić jak się ma w biodrach 118 w pasie 78i jedna pierś po amputacji,jedna rękę z obrzękiem limfatycznym o 8cm grubszą od drugiej,to jest dopiero kłopot.bo nic nie pasuje na takie monstrum jak ja.Jak dopasuję w biodrach to w piersiach odstaje o 3 numery za dużo jak dopasuje w piersiach to nie zmieszczę ręki i w biodrach za mało .I tak męczę sie od 4 lat przerabie sztukuję
-
26.08.2011 (13:28)
-
26.08.2011 (14:14)Bardzo dobry, sympatyczny program. Pan Tomek wie co mówi, widać że jest profesjonalistą. Pani Aga sprawia bardzo miłe wrażenie, jest atrakcyjna i widać, że nie ma "parcia na szkło". Warto było obejrzeć ten filmik nawet nosząc rozmiar 36 ponieważ można się wiele z niego dowiedzieć. Powodzenia przy następnych częściach!!!
-
26.08.2011 (14:17)Bardzo podoba mi się para prowadzących ...pan z rewelacyjnym poczuciem humoru, takiemu oddałabym się ...w ręce a jestem właśnie taką ...48 - 50 :) . Tylko czemu ta modelka, wcale nie taka " duża" smutna taka niesamowicie, ładna kobieta a nie potrafi się cieszyć życiem.
-
26.08.2011 (14:21)
ZACZYNAMY - MAŁYMI KROCZKAMI - PLANUJEMY RÓŻNE SYLWETKI - OD ZWYKŁYCH, PRZEZ DUŻE, WYSOKIE, CHUDE, Z BIUSTEM BIODRAMI I... BEZ - DLA KAŻDEGO COŚ MIŁEGO!!! :-) ognista65Bardzo podoba mi się para prowadzących ...pan z rewelacyjnym poczuciem humoru, takiemu oddałabym się ...w ręce a jestem właśnie taką ...48 - 50 :) . Tylko czemu ta modelka, wcale nie taka " duża" smutna taka niesamowicie, ładna kobieta a nie potrafi się cieszyć życiem. -
26.08.2011 (14:50)SKLEPY GŁÓWNIE WYMIEKAJA! NIEZALEZNIE OD WYGLĄDU KLIENTA! NIE MÓWIĄC O NIEKTÓRYCH "PANIUSICH" W CHARAKTERZE EKSPEDIENKI! PORADZIC WIĘKSZOŚĆ NIE POTRAFI. DOBRZE ZE TAKI PROGRAM POWSTAŁ - MOŻE NIEKTÓRE SPRZEDAJACE SIE DOUCZĄ!?! ~t j197 wzrostu i 83 kg każdy sklep wymięka
-
26.08.2011 (15:39)akurat ta kobieta jest tak atrakcyjna i ładna, że ladnie wyglądałaby nawet w zwykłej koszulce bawełnianej. gorzej, gdy ktoś naprawde jest wielki albo niezgrabny, to jest wyzwanie!
-
26.08.2011 (15:39)
-
26.08.2011 (15:43)wszystko fajnie, ale ubierają bardzo kobiecą, zgrabą, śliczną babkę. ona ładnie wyglądała i przed metamorfozą! to nie sztuka
-
26.08.2011 (15:43).....wreszcie ktos po ludzku powiedzial jak sie ubierac, a jak nie...:) Po tym kilkunastu minutowym filmiku dowiedzialam sie co źle robie ubierajac sie:/ Jestem wiele wieksza niz ubierana pani, ale mam nadzieje ze i do mojego rozmiaru dojdziecie...No nie wspomne ze bardzo zazdroszcze Pani ktpora byla ubierana i troche miałam wczowke ze to ja tam stoje...ale to sa tylko marzenia...:) Trzymam kciuki.
-
26.08.2011 (15:46)jak ma czym niech sie chwalali:) ja nie mam czym.NIESTETY:/ ~Oko.
I musisz się dowartościowywać pisząc o tym na forum? Dziwne.~asikMam 170 cm wzrostu, nosze rozmiar 38, mam proporcjonalną sylwetkę, ubrania na mnie dobrze leżą. Ma szczęście to nie mój problem :))) -
26.08.2011 (15:51)fajnie.mogloby byc wiecej zestawow ubraniowych pokazanych na modelce!ale z pewnoscia obejrze kolejne odcinki:)
-
26.08.2011 (15:55)a ja mam wrażenie, że specjalnie zaczęli od kobietki, która nie jest żadną skrajnością, jesli chodzi o wygląd - poza tym chyba bardziej chodziło o drobne wskazówki "jak poprawic" cos i UBRAĆ, a nie PRZEBRAĆ! zreszta przed drzwiamy do salona Pan Tomek wyjaśnił na czym polegala metamorfoza...~adam kirchamwszystko fajnie, ale ubierają bardzo kobiecą, zgrabą, śliczną babkę. ona ładnie wyglądała i przed metamorfozą! to nie sztuka
-
26.08.2011 (15:59)Moze i lepiej ze ubierali w miare laske, bo jakby zabrali sie za bardzo gruba babke to ci ,,sredni'' mogli by sie zniechecic:)) ~martaa ja mam wrażenie, że specjalnie zaczęli od kobietki, która nie jest żadną skrajnością, jesli chodzi o wygląd - poza tym chyba bardziej chodziło o drobne wskazówki "jak poprawic" cos i UBRAĆ, a nie PRZEBRAĆ! zreszta przed drzwiamy do salona Pan Tomek wyjaśnił na czym polegala metamorfoza...~adam kirchamwszystko fajnie, ale ubierają bardzo kobiecą, zgrabą, śliczną babkę. ona ładnie wyglądała i przed metamorfozą! to nie sztuka
-
26.08.2011 (16:06)No, pani ktora ubierano nie byla za szczesliwa...ale to pewnie stres:)ognista65Bardzo podoba mi się para prowadzących ...pan z rewelacyjnym poczuciem humoru, takiemu oddałabym się ...w ręce a jestem właśnie taką ...48 - 50 :) . Tylko czemu ta modelka, wcale nie taka " duża" smutna taka niesamowicie, ładna kobieta a nie potrafi się cieszyć życiem.