nie art. sponsorowany tylko moja opinia na temat kosmetyków, które dostałam w ramach nagordy w konkursie na Ambasadorkę Stylu ;-) jak już pewnie widziałaś kosmetyków dostałam sporo, a poleciłam jak do tej porty tylko kilka, według mnie bnardzo dobrych... więcej chyba pisać nie muszę ;-) pozdrawiam stara-wysoka-ladnajak napisałam, że oriflamu nikt nie kupuje to skasowano mój koment )))) brawo ! uwaga : artykuł sponsorowany !!! i wszystkie muszą lubić Oriflame !
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Ambasadorka Stylu testuje kosmetyki (36)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
25.01 (14:05)
-
25.01 (14:09)Jak juz pewnie wiesz, albo i nie, kosmetyki Oriflame dostałam jako nagrodę w konkursie na Ambasadorkę stylu. Dostałam dużo kosmetyków do przetestowania... a pokazuję i polecam tylko kilka, te które mi się super sprawdziły... ale jasne, wszystko absolutnie wszystko, każdy gest, słowo i uśmiech to reklama ;-)
~JGżenada, kryptoreklama a nie obiektywny test!
-
25.01 (14:12)radzkaJak juz pewnie wiesz, albo i nie, kosmetyki Oriflame dostałam jako nagrodę w konkursie na Ambasadorkę stylu.
hehe, luzie to są zazdośni teraz:) Jestes super i masz poczucie humoru, nie przejmuj się takimi głupimi wpisami od troli anonimów
Dostałam dużo kosmetyków do przetestowania... a pokazuję i polecam tylko kilka, te które mi się super sprawdziły... ale jasne, wszystko absolutnie wszystko, każdy gest, słowo i uśmiech to reklama ;-)
~JGżenada, kryptoreklama a nie obiektywny test! -
25.01 (14:13)
-
25.01 (14:18)Wszystko ok, ale nigdy mów cellulitis!!!
Cellulitis to jest choroba, a to o co Ci chodziło to tylko i wyłącznie CELLULIT. Po prostu :) -
25.01 (14:18)~matiAle kobieto gadasz ... ja dostaniesz raka piersi to zaczniesz czytać składy powodzenia....
ten komentarz to cios trochę poniżej pasa... nie uważasz? bo ja tak! -
25.01 (14:19)~dominikamleczka z tonikiem nie zmywymy woda
nie? a w "isntrukcji obsługi" jest że tak ;-) -
25.01 (14:32)super film! i fajne porady. Bardzo fajną ambasadorke sobie wybraliscie powodzenia
-
25.01 (14:33)ale zazdrość w tych waszych komentarzach, nauczcie sie czegos od tej dziewczyny, dystansu i poczucia humoru.
-
25.01 (15:06)widać że nie stosuje bo czyta z etykiety :] ale coś powiedzieć musi ...
-
25.01 (16:10)Gratuluje Paniom, które stosują kosmetyki oriflame. Przejdzcie sie do dobrego kosmetologa/dermatologa, a dowiecie się do czego się nadają. Podpowiem - do śmietnika.
-
25.01 (16:12)radzka
ten komentarz to cios trochę poniżej pasa... nie uważasz? bo ja tak!~matiAle kobieto gadasz ... ja dostaniesz raka piersi to zaczniesz czytać składy powodzenia....
dziewczyna wie co mówi. niestety panie sie nie znacie na recepturze kosmetycznej, wiec wierzycie reklamom, jak cała nasza polska ciemnota. -
26.01 (16:34)
-
26.01 (16:34)
-
26.01 (16:35)
-
27.01 (14:45)~magdaoriflame to badziew tak samo ja avon.widac ze sponsorowany film jak juz wikszosc filmikow na you tubie.nie dlugo nie da sie tego ogladac.
No to nie oglądaj!!!