Podoba Wam się podejście tego duetu do mody?
Reklama
Moda według Paprockiego i Brzozowskiego (9)
-
19.10.2011 (11:45)
-
20.10.2011 (10:05)cóż... do D&G jeszcze sporo mim brakuje. przydałby się im jakiś znak rozpoznawczy, coś co przejdzie do historii... jakiś wzór tylko ich. no nic. czekamy. życzę Panom powodzenia!
-
20.10.2011 (10:06)218
-
20.10.2011 (10:09)102fajny wywiad ale jakos ta dwojka mnie nie rusza. tacy przystojni a nie lubia Pan;)
-
20.10.2011 (10:13)D&G to z nich nie będzie. Ale widać, że nie są zapatrzeni w siebie. To dobrze wróży.
-
20.10.2011 (10:21)47
-
20.10.2011 (13:23)1weronixafajny wywiad ale jakos ta dwojka mnie nie rusza. tacy przystojni a nie lubia Pan;)
Wydaje mi się że jednak lubią, bo projektują właśnie dla Pań:).
A poza tym to przecież bardzo młodzi ludzie - i na wiele rzeczy mają jeszcze czas.
Mam nadzieję zobaczyć kiedyś kolekcję w rozmiarze 42-44, bo wiele kobiet w takim rozmiarze nie tyle, nie potrafi się ubrać, co nie ma gdzie. Większość sieciówek to rozmiar do 42. -
20.10.2011 (20:28)witam ,czesto ogladam zdjecia gwiazd,gwiazdek i naszych polskich i nietylko celebrytow i stwierdzam ze Panowie maja talent,kreacje spod ich olowka sa niezwykle kobiece=cos czego moim zdaniem teraz brakuje,czasami mam wrazenie ze stroje zostaly uszyte specjalnie dla danej osoby,idealnie odnosza sie do jej charakteru czy tez poprzez sukienke wyrazaja emocje i slowa ktorych nie trzeba wypowiadac a wystarczy ja na siebie wlozyc:);
osobiscie bardzo podobaja mi sie te kreacje i chcialabym zeby Panowie i dla mnie choc raz kiedys uszyli cos odpowiedniego:)Dla mlodej mamy ktora nie ma czasu chodzic po sklepach iszukac czegos kobiecego i z klasa posrod wielu "workow na kartofle",
Panom zycze powodzenia !!!
TINA;26l.,wieden. -
04.11.2011 (15:34)Przemyślane kolekcje, dopracowane w najmniejszym detalu, eklektyczne, ale ze smakiem. Multum inspiracji, przetworzonych w indywidualny styl. Wrażenie lekkości, frywolności, ale też delikatnej kobiecości. Dla mnie jest to, przetwarzany na wiele sposobów, obraz przeistaczania się niewinnej dziewczęcości w wyrafinowaną kobiecość. Odrobinę pretensjonalne, ale urokliwe.
-
Wasze komentarze (280)
-
Dyskusje o trendach (9)
-
Poradnik stylisty (5)
-
Moda ślubna (2)
-
Gdzie na zakupy? (8)
-
Styl Gwiazd (0)