ja często korzystam ze sklepów internetowych ze względu na treningi(od 3 do 5 godz baletu dziennie), chociaż z warsztatów w Izraelu I NY zawsze przywoże taki nadbagaż, że hoho. Osobiscie polecam:
-net-a-porter.com- asortyment zmienia sie co tydzień, takie marki jak: Alexander Wang, Isabel Marant, Prada, Balenciaga, Burberry; ceny w euro
- shopbop.com- według mnie tańszy niż londyński net-a-porter i bardzo koncurencyjny biorąc pod uwagę jeszcze bardzo tanią przesyłkę, a przy zamówieniu ponad 100 dolarów nie poktywamy kosztów przesyłki;) marki podobne, m.in;Calvin Klein, Marc Jacobs, kolekcja Marc by Marc Jacobs, Antik Batik, Derek Lam.
-theoutnet.com- sklep z najbardziej korzystnymi przecenami, takie marki jak: Balmain, Michael Kors, Louis Vuitton i Bottega Veneta. Znizki sięgają nawet 70 % więc nie jest prawdą, że w slepach internetowych są mniejsze przeceny niż w tych stacjonarnych.
W NET-A-PORTER.COM i SHOPBOP.COM znajdziecie bieliznę takich marek, jak La Perla, Cosabella, Calvin Klein Underwear.
A I MOJA RADA, BO CZĘSTO MAM PROBLEMY Z TAK MAŁYM ROZMIAREM(XXS/XS): JEŚLI ROZMIAR OKAŻE SIĘ NIEWŁAŚCIWY LUB PO PROSTU BĘDZIESZ SIE ŹLE CZUŁA W WYBRANYM UBRANIU MASZ PRAWO DO REKLAMACJI:ODEŚLIJ RZECZ DO SPRZEDAWCY (BEZ POTRZEBY PONOWNEJ ZAPŁATY ZA WYSYŁKĘ), DLA PEWNOŚCI WYDRUKUJ POTWIERDZENIE TRANSAKCJI- BĘDZIE CI SŁUŻYŁA JAKO RACHUNEK;)