Gdzie w internecie kupujecie ubrania, bieliznę, dodatki? Powiem szczerze, że ja bardziej niż serwisom aukcyjnym ufam sprawdzonym sklepom. Niedawno zaczęłam zamawiać bieliznę przez internet na koronka.pl. Mają bardzo duży wybór haleczek, kompletów, fig, stringów, biustonoszy. śliczna bielizna, bardzo dobrych marek jak Obsession czy Pigeon. Piszcie gdzie jeszcze można się niebanalnie ubrać, bo nie mam czasu na bieganie po mieście, ostatnio większość rzeczy zamawiam w sieci.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
sklepy internetowe (15)
-
10.12.2009 (10:52)
-
14.12.2009 (09:52)ja bielizny ani ubrań przez internet jeszcze nigdy nie kupiłam... bałabym sie jak będzie leżeć, bo w sklepie się zawsze tyle naprzymierzam i często nic z tego nie wychodzi.
ale generalnie też bardziej ufam sklepom niż serwisom aukcyjnym.
w internecie głównie kupuję książki, dodatki, agd i ostatnio kupiłam pościel wełnianą -
19.01.2010 (17:37)Komplet bielizny przez internet kupiłam raz , niestety leży w szufladzie, bez mierzenia więcej nie kupię . Najczęściej jak DEBORKA26 kupuję książki , dodatki .
-
27.01.2010 (14:32)Nieno, ja nie zamawiam ciuchów przez internet. Zdarzyło mi się kilka razy zamówić na allegro, ale nie pasowały mi, wiec wolę się przejść do stacjonarnego sklepiku i przymieżyć.
Z takich kobiecych rzeczy to w sieci zamawiam tylko perfumy z kokai.pl i tyle... Ciuchy nienie. Poza tym nie ma takich promocji w sklepach internetowych jak w galeriach handlowych. -
08.02.2010 (18:45)
-
25.02.2010 (16:53)ja często korzystam ze sklepów internetowych ze względu na treningi(od 3 do 5 godz baletu dziennie), chociaż z warsztatów w Izraelu I NY zawsze przywoże taki nadbagaż, że hoho. Osobiscie polecam:
-net-a-porter.com- asortyment zmienia sie co tydzień, takie marki jak: Alexander Wang, Isabel Marant, Prada, Balenciaga, Burberry; ceny w euro
- shopbop.com- według mnie tańszy niż londyński net-a-porter i bardzo koncurencyjny biorąc pod uwagę jeszcze bardzo tanią przesyłkę, a przy zamówieniu ponad 100 dolarów nie poktywamy kosztów przesyłki;) marki podobne, m.in;Calvin Klein, Marc Jacobs, kolekcja Marc by Marc Jacobs, Antik Batik, Derek Lam.
-theoutnet.com- sklep z najbardziej korzystnymi przecenami, takie marki jak: Balmain, Michael Kors, Louis Vuitton i Bottega Veneta. Znizki sięgają nawet 70 % więc nie jest prawdą, że w slepach internetowych są mniejsze przeceny niż w tych stacjonarnych.
W NET-A-PORTER.COM i SHOPBOP.COM znajdziecie bieliznę takich marek, jak La Perla, Cosabella, Calvin Klein Underwear.
A I MOJA RADA, BO CZĘSTO MAM PROBLEMY Z TAK MAŁYM ROZMIAREM(XXS/XS): JEŚLI ROZMIAR OKAŻE SIĘ NIEWŁAŚCIWY LUB PO PROSTU BĘDZIESZ SIE ŹLE CZUŁA W WYBRANYM UBRANIU MASZ PRAWO DO REKLAMACJI:ODEŚLIJ RZECZ DO SPRZEDAWCY (BEZ POTRZEBY PONOWNEJ ZAPŁATY ZA WYSYŁKĘ), DLA PEWNOŚCI WYDRUKUJ POTWIERDZENIE TRANSAKCJI- BĘDZIE CI SŁUŻYŁA JAKO RACHUNEK;)
-
04.03.2010 (15:31)Na Internecie szukam przeróżnych rzeczy: bieliznę, perfumy, akcesoria, torebki, ciuchy, książki itp. ale nie zdażyło mi się jeszcze kupić butów. Oprócz zyskanego czasu, rozchodzi się o cenę. Bonprix, diores, sephora....
-
05.03.2010 (10:10)Nie zgodzę się, że w sklepach internetowych nie ma ciekawych promocji. Muszę przyznać, że dużo "buszuję" po internecie i często zaglądam do różnych sklepów internetowych. Zazwyczaj kupuję tam kosmetyki, ale zdarza mi się też robić czasem zakupy spożywcze i coraz częściej natrafiam na przeróżne promocje! cichoszaNieno, ja nie zamawiam ciuchów przez internet. Zdarzyło mi się kilka razy zamówić na allegro, ale nie pasowały mi, wiec wolę się przejść do stacjonarnego sklepiku i przymieżyć.Z takich kobiecych rzeczy to w sieci zamawiam tylko perfumy z kokai.pl i tyle... Ciuchy nienie. Poza tym nie ma takich promocji w sklepach internetowych jak w galeriach handlowych.
-
17.05.2010 (14:54)Mimo, ze wciaz kusi mnie zakup jakis ciuchow przez internet, jeszcze nie potrafie sie przemóc.
Jak narazie zdecydowanie wole wybrac sie do sklepu, zobaczyc ubrania na wlasne oczy, podotykac, poprzymierzac:)
Ale kto wie, moze ktoregos dnia zdecyduje sie na zakupy internetowe -
28.06.2010 (11:52)Mnie się dość często zdarza kupować w internecie - w zasadzie wszystko - artykułów spożywczych jeszcze nigdy nie kupiłam w sumie :)
Ale inne rzeczy owszem, chyba nawet częściej, niż w sklepach stacjonarnych.
A powiedzcie mi jedną rzecz - co myślicie o wyprzedażach, promocjach?
Gdzie szukać takich sprawdzonych promocji? -
22.02.2011 (15:42)nie przepadam za kupowaniem ciuchów online bo zawsze jest coś nie tak, ale kupuje zawsze dodatki np. broszki, sprzęt fitness albo siakieś paski itp. ostatnio kupilam nawet facetowi prezent online, na prezentokracja.pl tzw. voucher na podarunek z emocji czyli dałam mu przejażdzkę wyścigowym autem - ucieszył się- bezcenne :) ciekawe kiedy będzie można kupować swobodnie artykuły spożywcze, przydałoby w sobote rano jak leże w łożku po imprezie i marze o pysznym sniadanku...:)
-
15.09.2011 (22:57)Ja jestem jak najbardziej ZA jeżeli chodzi o zakupy przez internet. Moim ulubionym sklepem jest (..) Według mnie większość ubrań jest naprawdę świetna ! A i dodatki się znajdą :)
-
31.10.2011 (19:56)Polecam zakupy perfum przez internet (jeżeli znamy ich zapach i wiemy jakie chcemy kupić).
Naprawdę warto ceny są niższe, a jakość jest równie dobra. -
01.04 (18:02)Ja może nie tyle robię zakupy przez internet ile często robię zakupy dzięki internetowi, a dokładnie dzięki portalom z zakupami grupowymi, śledzeniu profili na facebooku ulubionych marek i wyłapywaniu na nich promocji, albo dzięki takim stronom jak wyspa(...), która jest powiązana z aplikacją mobilną pozwalającą ściągać na telefon kody zniżkowe na zakupy w rożnych sklepach. Tak więc wydaje mi się, ze internet ułatwia robienie zakupów i daje niezłe promocje.
-
25.04 (20:31)Na serwisach aukcyjnych też swoje produkty wystawiają sklepy :) przecież allegro. pl czy kupuje.to zawierają nie tylko oferty ludzi prywatnych, ale i sklepów.
Ja także nie kupuję ciuchów przez Internet, bo nic nie zastąpi tej możliwości przymierzenia, ale często np. oglądam coś w sklepie, a gdy w Internecie znajdę to taniej, wtedy zamawiam.