Każda z nas ma jakąś słabość:) Ja widząc ładną torebkę nie potrafię przejść obok niej obojętnie. A wy, co najbardziej lubicie kupować?
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Ciuchy, biżuteria czy torebki- do czego mamy słabość? (15)
-
04.03.2010 (15:46)
-
04.03.2010 (21:10)Ciuchy i biżuteria to zdecydowanie moje słabości :) ale staram się kontrolować nałóg i kupowac z głowa czyli nie wszystko co mi sie podoba a tylko to co mi potrzebne .
-
05.03.2010 (09:51)Buty!!! niestety jest to moja wielka słabość i nie potrafię przejść obok nich obojętnie. Mam już naprawdę potężną kolekcję i zaczyna się to robić bez sensu, bo w połowie nie chodzę, a poza tym wydaję na to mnóstwo kasy:( pomóżcie!:)
-
08.03.2010 (11:21)Pisałam, że moją słabością są torebki, co jest abosolutną prawdą, ale wczoraj robiłam porządki w szafach i stwierdziłam, że chyba mój główny fetysz to ciuchy... Połowa z nich ubrana była zaledwie kilka razy.
-
20.04.2010 (13:13)
-
14.06.2010 (11:09)Torebki ......... (tu głębokie westchnienie), bardzo, bardzo, problem narasta, szczególnie w kwestii przechowania, podobnie zresztą jest z ciuchami, tak więc jak widzisz mam to samo :))
-
18.08.2010 (11:22)Buty i jeszcze raz buty. Staram się nie robić zakupów zbyt często ale nie potrafię przejść obojętnie obok pięknej pary butów:) W domu mam naprawdę pokaźną kolekcję, niektórych jeszcze nie zdążyłam założyć:)
-
18.08.2010 (11:23)Buty i jeszcze raz buty. Staram się nie robić zakupów zbyt często ale nie potrafię przejść obojętnie obok pięknej pary butów:) W domu mam naprawdę pokaźną kolekcję, niektórych jeszcze nie zdążyłam założyć:) wydaje mi się,że to już trzeba leczyć
-
08.05.2011 (14:36)Kosmetyki-to moja slabość. Uwielbiam kupowac nowe balsamy, peelingi, pomadki, tusze itp. No i ubrania...
-
09.05.2011 (09:58)
-
13.05.2011 (14:55)
-
30.09.2011 (12:01)Ja niestety jestem ofiarą podwójnego nałogu - buty i torebki. Ciuchy jeszcze mieszczą się w szafie, tutaj trzymam jako taką dyscyplinę, ale szafka z butami ostatnio przeszła spory remanent - okazało się, że co najmniej 5 par mogę spokojnie sprzedać. NIGDY ich nie założyłam (ale są śliczne). To samo mam z torebkami, szczególnie kopertówkami :/ A teraz jeszcze dostałam info, że (...)l wyprzedaje torebki Calvina Kleina. Ratunku! :)
-
31.10.2011 (20:00)RiversideJa niestety jestem ofiarą podwójnego nałogu - buty i torebki. Ciuchy jeszcze mieszczą się w szafie, tutaj trzymam jako taką dyscyplinę, ale szafka z butami ostatnio przeszła spory remanent - okazało się, że co najmniej 5 par mogę spokojnie sprzedać. NIGDY ich nie założyłam (ale są śliczne). To samo mam z torebkami, szczególnie kopertówkami :/ A teraz jeszcze dostałam info, że (...)l wyprzedaje torebki Calvina Kleina. Ratunku! :)
To samo jest u mnie z szafką na buty, ale nie umiem się powstrzymać.;-)))) -
06.11.2011 (21:08)ja z kolei uwielbiam kupowac bizuterie - najczesciej na pchlich targach, na aukcjach internetowych, stare, niepotrzebne nikomu rzeczy, w ktorych mozna odnalezc cos przepieknego. wciagnelo mnie dwa lata temu i jak dotad mam naprawde piekna kolekcje :))))
-
07.12.2011 (15:10)