Ciuchy, biżuteria czy torebki- do czego mamy słabość? (8)
-
04.03 (15:46)
Każda z nas ma jakąś słabość:) Ja widząc ładną torebkę nie potrafię przejść obok niej obojętnie. A wy, co najbardziej lubicie kupować?
-
04.03 (21:10)
4
Ciuchy i biżuteria to zdecydowanie moje słabości :) ale staram się kontrolować nałóg i kupowac z głowa czyli nie wszystko co mi sie podoba a tylko to co mi potrzebne .
-
05.03 (09:51)
9
Buty!!! niestety jest to moja wielka słabość i nie potrafię przejść obok nich obojętnie. Mam już naprawdę potężną kolekcję i zaczyna się to robić bez sensu, bo w połowie nie chodzę, a poza tym wydaję na to mnóstwo kasy:( pomóżcie!:)
-
08.03 (11:21)
Pisałam, że moją słabością są torebki, co jest abosolutną prawdą, ale wczoraj robiłam porządki w szafach i stwierdziłam, że chyba mój główny fetysz to ciuchy... Połowa z nich ubrana była zaledwie kilka razy.
-
20.04 (13:13)
1
slabosc do butow i torebek
-
14.06 (11:09)
1
Torebki ......... (tu głębokie westchnienie), bardzo, bardzo, problem narasta, szczególnie w kwestii przechowania, podobnie zresztą jest z ciuchami, tak więc jak widzisz mam to samo :))
-
18.08 (11:22)
Buty i jeszcze raz buty. Staram się nie robić zakupów zbyt często ale nie potrafię przejść obojętnie obok pięknej pary butów:) W domu mam naprawdę pokaźną kolekcję, niektórych jeszcze nie zdążyłam założyć:)
-
18.08 (11:23)
Buty i jeszcze raz buty. Staram się nie robić zakupów zbyt często ale nie potrafię przejść obojętnie obok pięknej pary butów:) W domu mam naprawdę pokaźną kolekcję, niektórych jeszcze nie zdążyłam założyć:) wydaje mi się,że to już trzeba leczyć