szukam i szukam i żeby znalezc odpowiedni fason jeansow muszę się naprawde niezle nameczyć. Ostatnio spedziłam cały dzien w przymierzalni i nic. A to odstają,a to wisza,albo jeszcze cos innego..a jak Wy dziewczyny sobie radzicie z tym?kupujecie pierwsze lepsze czy jak?
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
jeansy- jak dobrać? (5)
-
30.03.2011 (14:33)
-
20.04.2011 (11:24)Na prawde żadna z Was nie ma takich problemów:P ja ostatnio przeszłam się po kilku firmowych sklepach ze spodniami no i wpadło mi kilka fasonów w oko. Choć chyba najfajniesze mieli w Levi'sie. w ogole stylista jest tam od razu na miejscu,zmierzyła mnie dokładnie,dobrała odpowiednie jeansy..kurcze,super..szkoda,że w innych sklepach tak nie ma.
-
08.05.2011 (14:39)9Ja też zawsze mam problem z dobraniem spodni. Mam szczupłe nogi i szerokie biodra, a w pasie znów mało. Co dobre w nogach to nie wchodzi na tyłek i odwrotnie-masakra!
-
27.06.2011 (15:10)z 36 numeru Fashion Magazine dowiedziałam się co trzeba zrobić, by mieć idealne jeansy. Nic prostszego, należy nabyć w Szwecji spodnie marki Cheap Monday. Ponoć każda szanująca się Szwedka zorientowana w trendach mody MUSI je mieć, bo są świetnie skrojone i modelują sylwetkę...
-
30.06.2011 (10:04)wystarczy sie wybrac do newlook sklep naprawde godny uwagi a obsluga idealna . (nie jestem pewna polski -czy jest tak samo )ale spodnie idealnie mozna wybrac do kazdego rodzaju figury idealnie doradza a przy tym sa cierpliwi i skuteczne wskazowki :.> polecam !!!!:P
-
Wasze komentarze (280)
-
Dyskusje o trendach (9)
-
Poradnik stylisty (5)
-
Moda ślubna (2)
-
Gdzie na zakupy? (8)
-
Styl Gwiazd (0)