Czekamy na wasze komentarze:)
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Jakie jest twoje zdanie na temat konkursu "Zostań Ambasadroką Stylu"? (25)
-
04.11.2011 (13:56)
-
04.11.2011 (14:05)Mam już swoje typy ale wstrzymuje się z głosowaniem, poczekam do niedzieli;D
-
04.11.2011 (14:15)
-
04.11.2011 (15:51)
-
04.11.2011 (22:38)
-
05.11.2011 (01:54)Moje zdanie jest... neutralne.Uważam,że sam pomysł konkursu był fajny,ale wykonanie pozostawiłabym profesjonalistom.Bardziej podobał mi się konkurs karotki(bez względu na wynik,który wkrótce zostanie ogłoszony? ;) )
-
05.11.2011 (13:17)Konkurs jest bardzo ciekawy.Ye zgłoszeń wnioskuję, że nie każda kandydatka rozumie ten konkurs (może się mylę). Zabrakło mi w większości zgłoszeniach profesjonalizmu. Mam swoja kandydaturę. Ciekawa jestem jaki będzie wynik konkursu. Pozdrawiam serdecznie
-
05.11.2011 (17:39)
-
06.11.2011 (14:31)Fajnie,że Redakcja dała możliwość zaprezentowania się róznież w innych formach niż tylko film video.Też zdecydowałam się na udział w konkursie,ale poprzez fotki w galerii i opis swojej osoby.Pisanie rzeczy w stylu:" jak zostanę ambasadroką,to..." kojarzy mi się z obietnicami polityków przez wyborami,dlatego darowałam sobie tego typu deklaracje:) Powodzenia dla wszystkich pań,które odważyły się na start w konkursie.
-
06.11.2011 (16:21)[quote user=Agafitness]Fajnie,że Redakcja dała możliwość zaprezentowania się róznież w innych formach niż tylko film video.Też zdecydowałam się na udział w konkursie,ale poprzez fotki w galerii i opis swojej osoby.Pisanie rzeczy w stylu:" jak zostanę ambasadroką,to..." kojarzy mi się z obietnicami polityków przez wyborami,dlatego darowałam sobie tego typu deklaracje:) Powodzenia dla wszystkich pań,które odważyły się na start w konkursie.[/quote
TAKIEJ ODWAGI MOZNA POZAZDROSCIC:) -
07.11.2011 (00:10)Zgadzam się, powinna liczyć się treść, w niej osadza się nasza wartość. Nie wiem, co myśleć o "sztucznych profilach" wykreowanych na potrzeby zwiększenia głosów przy kilku filmikach. Ludki mogą czasem zasmucić.
-
08.11.2011 (15:19)troche puste te zgloszenia i rzeczywiscie tylko carin zwrocila moja uwage
powodzenia -
08.11.2011 (15:49)Wg mnie konkurs sopoko, może zachęci więcej dziewczyn by wchodziły na wasz portal, bo bierze w nim dużo dziewczyn nie związanych z nim wcześniej i przeciągną tutaj swoje fanki z youtuba czy blogów ;-) ale nagroda jest skromna ;-/ 700 zł na zakupy ??
Co osoba która wygra sobie za to kupi ???
- WACIKI ??
Fajnie też że juz info o wybieraniu pojawiło się na pierwszej stronie - wczoraj jeszcze nie było. -
08.11.2011 (15:51)kiki691troche puste te zgloszenia i rzeczywiscie tylko carin zwrocila moja uwage
powodzeniaFaktycznie Cain też zwróciła moją uwagę ale się zastanawiam czy to przez estetykę wykonania filmu ?? detal z X-Menem czy może te ultradźwiękowy pisk działał na moją podświadomość przez cały film ;-) -
08.11.2011 (15:56)
Ja myślę że nagroda jest większa...
szkoda, że nie zdążyłam się zgłosić:( -
08.11.2011 (16:05)pod filmami i zdjeciami czest0 nic nie ma, stawiam na te osoby ktore maja tu juz jakis dorobek, a takich jest niewiele
-
08.11.2011 (17:43)Myślę, że materialna wartość nagrody nie jest tak istotna, jak to co możemy dalej z tym zrobić, jak fantastyczną przygodę można przeżyć. Myślę, że w sklepach, które ambasadorka będzie odwiedzać można znaleźć wiele rzeczy w rozsądnych cenach.
Chyba, że ktoś kupuje waciki za 700 zł, ale to już inna historia.
Pozdrawiam:) -
08.11.2011 (17:45)
-
09.11.2011 (14:00)jestem mama jedewn z uczestniczek:)
konkurs fajny plusem jest to o czym pisala inna osoba ze przez to wiele osob uslyszalo o tej stronie min ja ,,,, nie wiem tylko jakie kryteria bedzie bralo pod uwage jury , ale pewnie bedzie to sprawiedliwe , zaczal sie wyscig ...i troche to smutne bo mi osobiscie taka fiorma sie nie podoba, wiadomo ze zaglosuje rodzina , znajomi ale co dalej ..przeciez widac, i wiadomo ze trzeba oddac tych glosow, dwa trzy razy wiecej,, czy to bylo celem zeby za wszelka cene uzbierac glosy, nie lepiej bylo od razu pozostawic to jury???
pozdr i powodzeniia uczestniczkom! -
10.11.2011 (12:39)Też uważam,że od początku powinno wybierać jury.Nagle przy niektówych kandydatkach pojawiło się mnóstwo "pustych" i jednorazowych profili,założonych tylko w celu oddania głosu.Czy ma to sens? Czy aby znaleźć się w finałowej 10-tce każda z uczestniczek musi zrobić sobie kamanię wyborczą gdzie się da aby nazbierać głosów? Trochę mija się to z celem.Przecież w ten sposób do finału mogą trafić osoby,które dla jury będą nie do zaakceptowania jako ambasadorki...