wspólny pokój nie jest zły,można w nim broić,broić,broić i zawsze wyjdzie się cało z psot,jest na kogo zwalić i żadne konsekwencje nie są straszne-z mojego doświadczenia dawno,dawno temu :)))
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Wspólny pokój (8)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
24.10.2011 (15:50)
-
25.10.2011 (10:27)~jancórka lat prawie 13 syn lat 8 w jednym pokoju od zawsze, córka wspomniała ostatnio o swoim pokoju, kiedy? może w wakacje tak dobrze mi z bratem.
-
25.10.2011 (11:24)~magaNo tak kup słuchawki! Tu lekarza trąbią na alarm, że słuch u dzieci jest niszczony przez słuchanie na słuchawkach a tu złota rada aby kupić słuchawki!
-
25.10.2011 (14:14)~MamaWedlug tych rad nie powinnam miec juz zadnych problemow :))) zadnych lez w pokoju i zadnych przepychanek... no ale to tylko wg tych rad, bo zycie to co innego niz " przepis w ksiazce kucharkiej".
-
25.10.2011 (17:09)~jacek 38ja niestety od zwsze mieszkałem z siostra.Nie było wiekszych problemów jak byliśmy mali,ja starszy ,siostra o rok młodsza ,ale jak już miała 14 lat zacząłem czuć zapach kobiety a, na dodatek ta małpa ubierała koszulę i ściągała majtki przy mnie.Widziałem te piersi -cudne i zarośniętego boberka.Pod kołdrą onanizowałem się ale ona też bo czasem jęczała ,rano jak wyszła to wąchałem jej mokrą i śliską pościel.Kiedyś,przyszła do mnie jak leżałem i ręką zrobiła mi dobrze ale wyniosła się do kuchni i tam spała jeszcze rok.To nie jest dobre bo pewnie bym ją w końcu przeorał ale na szczęście tak nie było
-
25.10.2011 (17:48)~zal
-
25.10.2011 (19:28)~wniosek~jacek 38ja niestety od zwsze mieszkałem z siostra.Nie było wiekszych problemów jak byliśmy mali,ja starszy ,siostra o rok młodsza ,ale jak już miała 14 lat zacząłem czuć zapach kobiety a, na dodatek ta małpa ubierała koszulę i ściągała majtki przy mnie.Widziałem te piersi -cudne i zarośniętego boberka.Pod kołdrą onanizowałem się ale ona też bo czasem jęczała ,rano jak wyszła to wąchałem jej mokrą i śliską pościel.Kiedyś,przyszła do mnie jak leżałem i ręką zrobiła mi dobrze ale wyniosła się do kuchni i tam spała jeszcze rok.To nie jest dobre bo pewnie bym ją w końcu przeorał ale na szczęście tak nie było
Jakbys mial mlodszego o rok brata to bys byl pedalem :/ -
25.10.2011 (19:29)~wniosek~zalto ostro masz zryty beret koleszko współczuje rodzinie :/
On tylko nie ma osobnego pokoju... :/ i fajna siore :/
-
Wasze komentarze (57)
-
Staramy się o dziecko (1)
-
Ciąża i poród (2)
-
Zdrowie i pielęgnacja (0)
-
Poradnik młodej mamy (2)
-